bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Chobotnička

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Chobotnička

Pod jednoduchým, hoci dvojzmyselným názvom sa skrýva dynamický príbeh, od ktorého sa čitateľ len ťažko odpúta. Tridsiatnik Daniel, informatik, v celkom všedný víkendový deň nechtiac skríži cestu veľkému SUV a dostáva sa do konfliktu s egocentrickým majiteľom auta. Daniel utŕži niekoľko presne mierených úderov a skončí na pohotovosti. Verí v spravodlivosť, a preto ide incident ohlásiť na políciu. To však nemal robiť... Podliatiny zmizli, ale následky udalosti sa stupňujú natoľko, že jeho existencia je ohrozená. A tak sa neskúsený mladý muž púšťa do boja s podsvetím. Jeho plán je však rafinovaný, premyslený; vychádza z využívania súčasných digitálnych technológií, v ktorých je Daniel ako ryba vo vode. Ítečkár s hackermi stoja proti policajtom ovládaným podsvetím a výpalníkmi. Daniel nemá žiadnu zbraň, no muži, čo ho ohrozujú, záhadne umierajú...

Dostupné verzie titulu

Chobotnička Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Chobotnička

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Lepšie ... (TheMaroS, 7.8.2016) Odpovedať

... než by ste čakali. Čítanie, od ktorého nespustíte zrak, najmä ak Vám IT nie je úplne cudzie.

dostala ma (Martin Elekanič, 26.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
áno,niekomu sa môže zdať,že to nemusí ísť dokopy.Táto kniha vás však dostane.Svojou rýchlosťou,tempom,a najmä kvalitou.Naozaj dobre vykreslený príbeh mafie,ktorá si ide za svojím cieľom,a spočiatku nedbá na zdanlivo neškodného muža.Opak je však pravdou,a čoskoro sa ukáže,že sa hrali s ohňom.Hackeri vyhrávajú a mafiu dostali na kolená.Je to perfektne napísaný triler.A k tomu dostatočná dávka humoru.

super (Anna, 5.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj nenudila som sa ani chviľu, dej bezi, je to napinave kurnik!!! a tie napady - zacinam sa bat. Uprimne... zatial som necitala ziadnu detektivku, jedine Nesba a tam ma to nudilo. Citala som to len preto lebo nebolo inej knihy po ruke - aj tak som sa dostala dost daleko, no dej sa mi nezdal rozbehnuty, tu to ide ako po masle.. jednoducho super, dakujem !!! Odteraz uz nemam problem co budem kupovat svojim kamosom ako dar.

Je mi veľmi ľúto... (Boba, 4.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je mi veľmi ľúto, že som ju tak zhltla, lebo sa čítala super. :) BTW, kvôli nej som bola do druhej hore, čo som to nevedela zabaliť a presvedčiť samú seba, že by bolo vhodnejšie ísť spať :-) Samozrejme, recenzia je vždy subjektívna vec, ale zároveň si myslím, že spôsobom, akým je napísaná Chobotnička, má veľkú šancu osloviť široké spektrum čitateľov. Ja za seba môžem povedať, že mi štýlom veľmi pripomína knižky od Robina Cooka, akurát to nie je vsadené do lekárskeho prostredia. Bolo to parádne napínavé, zároveň pre mňa pridaná hodnota, že v knihe sú spomínané miesta, kde sa bežne pohybujem a zároveň som sa niečo nové naučila ;-) A čo bolo tiež dôležité je to napísané presne takým spôsobom, štylizáciou, akú si knižka vyžaduje.

pecka (Alexandra, 20.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po dlhej dobe kniha od ktorej som sa naozaj nedokázala odtrhnúť. Veľmi sa mi páči autorov štýl písania a po 3 dňoch čítania (a to som sa musela krotiť aby to nebolo skôr :( ) možem len vrelo odporučiť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Daniel venoval zúboženému chlapovi posledný pohľad. Tvár mu opuchla, hlavu mal pohodenú nabok. Bolo mu ho ľúto. Keby sa mal rozhodovať, ako bol vychovaný, urobil by všetko, aby Senka zachránil. Lenže rozum mu pripomenul, že keby ten chlap mohol, tiež by ho zabil. Výpalník stále vnímal. Daniel mu zamával a pustil spojku. Auto s odpichom vyrazilo dolu kopcom. V zákrute preborilo slabé zvodidlá a prepadlo sa do priekopy. Padalo dosť dlho. Predkom narazilo o zem. Vyleteli airbagy...

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x