bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







S láskou Rosie

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: S láskou Rosie

Hlavní hrdinovia, Rosie a Alex sú najlepší kamaráti. Ich vzťah je zo dňa na deň pevnejší a krajší, no ich cesty zakaždým niečo rozdelí. Keď sa Alex musí s rodičmi z Írska presťahovať do Bostonu, obaja tínedžeri kujú plány, že príde Rosie študovať do Bostonu. Tesne pred odletom sa však Rosie opije na záverečnom plese a otehotnie s chlapcom, ktorého s Alexom neznášali. Sny o vysokej škole, Alexovi, o závratnej kariére sa rozpadnú ako domček z karát a osud sa s hrdinami ešte poriadne zahrá.

Kniha S láskou Rosie je zaujímavo poskladaná z listov, e-mailov i četov a určite vás udrží v napätí až do poslednej stránky. Na motívy knihy je rovnako ako na motívy autorkinho úspešného debutu P. S. Milujem Ťa natočený rovnomenný film.

Detaily o knihe

Názov: S láskou Rosie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Rosie vás prevedie jej životom (Lenka Š., 17.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toľko emócii! Takto rýchlo som knihu už dávno neprečítala. poznáte to, vždy máme iné starosti, než len čítať.. No ako som chytila do ruky S láskou, Rosie, nevedela som sa na nič iné sústrediť a jednoducho som MUSELA vedieť, ako to dopadne. Kniha je písaná naozaj veľmi zaujímavo, je poskladaná z e-mailov, listov, pohľadníc, správ.. a číta sa super! Nemáte žiadne opisy, ako vyzerá miesto, ako vyzerajú postavy, vy si to všetko môžete domyslieť a čítate iba o tom, čo postavy zažili, a ako sa s tým zdôverujú niekomu druhému. Kniha zachytáva neuveriteľný počet rokov hlavne Rosie, ale aj jej najlepšieho priateľa Alexa a jej rodiny. Kniha bola miestami taká veselá, až som sa musela smiať nahlas. Občas mi vytiekla slza. A také má byť čítanie, taká má byť dobrá kniha, má vo vás vyvolať mnoho a mnoho emócii. Rosie sa nie vždy darilo, v živote to nemala ľahké, ale vždy si dokázala poradiť so situáciou, v ktorej sa ocitla. Veľmi som si obľúbila všetky postavy, ktoré sa tam vyskytli. S čítaním som sa ponáhľala, lebo som chcela vedieť, ako to skončí, no po skončení som zostala smutná, že som už na konci (paradox, že? :-)). Kniha je skvelým oddychom od vášho života, no zároveň, ako Rosie prechádza svojimi životnými obdobiami, núti vás to zamýšľať sa nad vlastným životom a nad tým, či sme naozaj urobili tie dobré voľby, alebo sme sa báli a tak nám niečo ušlo. Túto knihu VEĽMI veľmi odporúčam. :-)

brilantné (Iveta Leštachová, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ťažko nájsť slová pre knihu ako bola táto - začnete čítať a zrazu sa pristihnete v strede knihy a ani neviete čo sa dialo naokolo. Spôsob akým bola napísaná - formou listov, emailov, smsiek - bol iný, jedinečný a znamenitý. Pristihla som sa pri smiechu, slzách, ale aj pri rozhorčení a všetkých emóciách, ktoré sa dali zdieľať s hlavnou postavou, Rosie. Je to naozaj kniha pre všetky ženy, páčila sa mne, ale aj mojej mame a mladšej sestre. Akurát nedávno som videla aj film a musím skonštatovať, že kniha bola vskutku lepšia...snáď asi ako vždy:-) Odporúčam všetkým ženám, tým čo majú rady príbeh plný lásky, ale aj tým, ktoré majú rady knihu plnú vtipných momentov a dokonca si ju užijú aj dámy, ktoré majú rady vážny príbeh plný rôznych zvratov...táto kniha má naozaj všetko. Rozhodne jej patrí čestné miesto na poličke.

Príbeh,ktorý chytí za srdce...Rosie ♥ (Michaelaaa, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
najlepšia knižka,knižka ,ktorá chyti za srdce každého..teraj je to aj sfilmované,aj ked som film nevidela,verim že nebude,nebude,nebude lepší ako knižka...tá kniha ma dej,príbeh,ktorý nepustíte z ruky , nepustíte dovtedy dokým nedočítate poslednú stránku..♥ odporúčam

dokonalosť (Lulu, 23.8.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som kupovala na základe toho, že sa nakrúcal rovnomenný film, takže som chcela vedieť o čom to asi je. Nevedela som čo od nej očakávať no kniha ma veľmi milo prekvapila. Nádherný príbeh plný citu, lásky a priateľstva. Úplne dokonalý príbeh, dokonca môžem priznať, že je to jedna z najlepších kníh tohto roku. A to som ich prečítala dosť :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x