bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Za dverami mojich snov

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Za dverami mojich snov

Ak ste si súdení, zostarnete spolu. Ak nie, osud si s vami zahrá hru, v ktorej nemáte šancu vyhrať... Eva sa po maturite rozhodne usadiť v meste. Uteká od negatívnych vplyvov vidieka, kde sú klebety a nezdravý záujem o život iných na dennom poriadku. Postupne spoznáva hĺbku skutočného priateľstva a vysnívanú lásku.

„Pohladil ma po mokrých vlasoch a vdýchol ich vôňu. Možno pod nami vznikla kaluž, v ktorej sa utopili všetky naše predstavy a plány.
Stiahla som si z prsta symbol najkrajšej budúcnosti, akú sme si len mohli vysnívať a podala mu ho. Zobral si ho bez námietok a díval sa naň. Kruh bez konca, ktorým mi chcel povedať, že chce byť so mnou navždy.
Takto vyzeral koniec, ktorý by nenastal nikdy, keby...“

Do zdanlivo jednoduchého príbehu však vstupuje neľútostný vrah, ktorý rozpúta peklo. Za chyby platia nevinní. Hlavná hrdinka sa ocitá v slepej uličke a existuje iba jeden spôsob, ako sa zachrániť... Odhaľte, na ktorej strane dverí stojí Eva... aj to, ČO je za nimi...
Nová rimovka plná dynamiky a napätia.

Detaily o knihe

Názov: Za dverami mojich snov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pekný príbeh (Lucia B., 3.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Začiatok knihy bol zaujímavý, pekný príbeh o láske dvoch ľudí, ktorým však začnú v ich láske brániť. Do tejto lásky zasiahne vražda. Od odhalenia Kamilinho vraha – to už bolo také čudné. Potom to už rýchlo končilo ... Koniec mi pripadal taký rozpačitý.

Odporúčam prečítať (Ivana Zsidová, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalší brilantný román z pera Andrejky Rimovej Nech sa snažíte ako chcete,nikdy nedokážete odhadnúť,akým smerom sa dej vyberie a ako sa vlastne príbeh skončí... Neuveriteľne vykreslené postavy ožívajú vo vašej fantázii a vy nemáte žiadnu šancu knihu odložiť skôr, ako sa príbeh skončí...Nájdete tu silu priateľstva,ale i silu ľudských predsudkov, lásku a priebojnosť mladej hrdinky Evky, ktorá ranami života silnie a zdoláva nespravodlivosť ľudskej hlúposti a strachu... Vrelo odporúčam tento román, ktorý má všetko, čo dobrý román má mať.

Nesklamala ani tentoraz (Kamila, 18.11.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorá vám nedá šancu ani na chvílku ju odložiť z rúk. Od začiatku do konca úžasné čítanie , vrelo odporúčam . Prečítaná jedným dychom . Skvelá :)

Skvelá ! (Klaudia balázsová, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá knižka. Andrejka píše úžasné "Rimovky". Jej štyri skvelé knihy. Táto najnovšia kniha ma úžasne zaujala svojim trailerom, a tým, aký akčný dej ma v nej čaká. Určite bude skvelá. Teším sa že strávim s touto knihou aj celú noc. A viete čo? Nebudem tu ľutovať. ;)

Dost dobre :) (Michaela Tothova, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Rimovka" ako vzdy - jedno nadsene WOW! Uzasny dej, ktory sa stupnuje a stupnuje az zistite, ze je polnoc a musite si predsa len trosku pospat... Velmi kvalitne knihy pise tato nasa super spisovatelka. Vrelo odporucam aj tym, ktori vahaju, ci kupit alebo nekupit. NEOLUTUJETE. Skvela kniha!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x