bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Oddelená strava: Pre zdravie

Vydavateľ: Plat4M Books s.r.o (Plat4M Books, s.r.o.)
Séria:Zdravie:Ako na to ?
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Oddelená strava: Pre zdravie

Profesorka Katarína Horáková uverejnila na stránkach mnohých časopisov stovky článkov o vplyve oddelenej stravy na naše telo. Tento spôsob stravovania predstavila z mnohých pohľadov, no predovšetkým veľmi jednoducho čitateľom vysvetlila, prečo je tak prospešný pre ľudský organizmus. A teraz všetky tieto poznatky prezentuje v tejto knihe ODDELENÁ STRAVA: Pre zdravie, predstavuje skúsenosti mnohých žien, ktoré majú s týmto zdravým spôsobom života svoje dlhodobé skúsenosti.

Ako skúsená mikrobiologička a odborníčka na problematiku stravovania v publikácii predstavuje všetky zdravotné výhody oddelenej stravy a biologické procesy, ktoré napomáhajú znižovaniu hmotnosti a lepšiemu spracovávaniu potravy. Vďaka prísnemu dodržiavaniu rád Kataríny Horákovej ženy nielen strácali na hmotnosti, ale cítili sa omnoho lepšie, prestali ich trápiť rôzne nepríjemné pocity i vedľajšie účinky, ktoré ich ťažili po konzumácii jedla. Oddelená strava na ich organizmus pôsobila až prekvapujúco pozitívne a pre nejednu z týchto žien sa stravovanie formou oddelenej stravy stalo doslova ich novým životným štýlom.

Preto sme vo vydavateľstve autorku opäť oslovili s tým, že je čas predstaviť tento zdravý životný štýl aj najmladšej generácii žien a mužov u nás. Všetko ľuďom, ktorým záleží na ich zdraví a zdravom spôsobe stravovania sa. Katarína Horáková teda „oprášila“ knihu, ktorá bola takým hitom na prelome tisícročia. Výzvu autorka prijala, publikáciu doplnila o svoje poznatky nadobudnuté za posledných 15 rokov a navyše rozšírila ju o veľmi zaujímavé skúsenosti, s ktorými sa s ňou za dlhé roky podelili stovky žien.

Detaily o knihe

Názov: Oddelená strava: Pre zdravie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zaujímavé čítanie (Eva Illéšová, 1.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha je zaujímavým čítaním, čo sa týka nielen delenej stravy ale aj zdravej životosprávy celkovo. Dočítate sa tam veľa zaujímavých vecí, vysvetlení prečo a ako delená strava funguje. Sú tam aj kreslené vysvetlenia (niektorým som síce nerozumela), testy aký ste stravník a hlavne aj inšpiratívne príbehy o tom ako delená strava zafungovala a aj zopár receptov delenej stravy. Celkovo knihu odporúčam, je to zaujímavé a pohodové čítanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x