bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stopárov sprievodca galaxiou

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stopárov sprievodca galaxiou

Arthurovi Dentovi, celkom obyčajnému človiečikovi kdesi z Anglicka, raz vo štvrtok ráno prídu zdemolovať dom, vraj kvôli stavbe diaľničného obchvatu. Snaží sa tomu zabrániť bojovným polihovaním pred buldozérom, no jeden z jeho priateľov, Ford Prefect, ho viac-menej nasilu odtiahne do krčmy na tri bleskurýchle pivá, pretože sa blíži koniec sveta. Asi o 12 minút neskôr koniec sveta skutočne nastane v podobe stavebnej čaty mimozemskej rasy Vogónov, ktorí prídu zdemolovať Zem kvôli stavbe hyperpriestorovej diaľnice.

Tesne pred touto, pre všetkých ostatných smrteľnou udalosťou, sa Arthur s Fordom presunú na vogónsku stavebnú loď, ktorá ich odvezie do hlbín vesmíru. Ford totiž nepochádza z Guildfordu, ako na Zemi zvyčajne tvrdil, ale z malej planéty kdesi v okolí Betelgeuze, a pracuje ako terénny prieskumník pozoruhodnej knihy s názvom Stopárov sprievodca galaxiou – akéhosi elektronického bedekra pre vesmírnych stopárov obsahujúceho všetky informácie, ktoré potrebujete, ak túžite vidieť krásy vesmíru za menej ako tridsať altairských dolárov denne.

Detaily o knihe

Názov: Stopárov sprievodca galaxiou

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

ZÁŹITOK (soler, 25.7.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
KNIHA STOROČIA!!! :)

Brilantné (Veronika Fujáková, 17.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najúžasnejšianajscifiparódio-komédio-kniha ! Od prvých prečítaných strán som sa nevedela zastaviť. Nevedela som sa prestať smiať na hlúpostiach, čo sa tvárili tak seriózne. Nešlo to ! A aj keď neznášam paródie a zosmiešňovanie existujúcich vecí a situácii, toto bolo tak trefné, prirodzené a vtipné, že ešte teraz sa smejem nad manio-depresívnym robotom so suicidálnymi tendenciami :D TOP.

Nepodliehajte panike! (Henrieta, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepších knižných sérii aké som kedy čítala! Niekedy ma prekvapuje koľko vtipných a bystrých myšlienok dokázal autor zakomponovať do tohto príbehu. Milujem ten humor! Nech som sa cítila akokoľvek smutná a bez nálady, táto knižka mi dokázala tak pozdvihnúť náladu. Na čítanie tejto knihy a nie len tejto knihy ale ktorejkoľvek knihy z tejto série mám veľmi veľa úžasných spomienok. Čítaním tejto knihy prežijete úžasné dobrodružstvo. Od depresívnych robotov po cestovanie hyperpriestorom. Odporúčam všetkým! Naozaj je to jedna z najvtipnejších a najoriginálnejších knižných sérii aké som kedy čítala :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x