bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zleteli orly z Tatry

Vydavateľ: Magma (Magma - Ščuryová Mária)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zleteli orly z Tatry

Milovníkov slovenskej prírody poteší zbierka poviedok inšpirovaných skutočnými udalosťami, ktoré vyšli pod názvom Zleteli orly z Tatry. Spisovateľ Rudolf Gerát, nadšený turista, ochranca prírody a obdivovateľ slovenskej krajiny, ich prerozprával v chronologickom slede - od jari do zimy.
Kniha je bohato ilustrovaná fotografiami vtáctva vo voľnej prírode, ale aj pohľadmi na krajinu - väčšinou z vtáčej perspektívy. Unikátne snímky sú dielom slovenského fotografa Jaroslava Veličku, držiteľa ocenenia Najkrajšia kniha Slovenska za rok 2010. Kniha je reprezentatívnou prezentáciou pestrej slovenskej prírody. Má atraktívny formát, 232 strán.

Detaily o knihe

Názov: Zleteli orly z Tatry

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

VŠETKÝM (Tibor Durdjak, 3.1.2021) Odpovedať

Je to nezmysel,lebo Tatry ako také sú plurál,teda zleteli orly z Tatier..a tak to bolo autorom aj v originály..TATRA móže byť ako v rim sobote hotel Tatra.ale T A T R Y teda v ponímaní horstva a iste⁷⁵5⁶dominantnoti mojej,našej krajiny,prenádhernej,nie je len " nejaká" Tatra..je to alpínske horstvo v množnom čísle,teda v plurále..stovkymilióny rokov tvárnené štítov,úžĺabín,roklín,čudesno,čo taká prť zeme na zemeguli dala darované,Bohom.nájdite si cez You tube báseň od milana rúfusa..a pochopíte čo vlastne je? a Kto vlastne je SKOVENSKKO..a keď sa vá. Zvýši čas tak si vypočujte aj moju pieseň na yuo... tube.polnočný plač Veĺa zdravia všetkým Tá báseň je modlitbou pre naše Slovensko.a je zi zbierkyModlitbičky a volá sa Modlitba za Slovensko..rúfusivi som n apísalzložil 5 básní. Ak sa tento mój odkaz komusi doručí,poprosím vypočujte si moju minuloročnú pieseň čo som zložil, n apísal a ba môj názov jezkomponva Jožko födri organiata z Rim.Sobotyyou tubepol oč ý plač.. tv. Rimava.veĺa zdravia všetkým do 2p21.tjbor

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x