bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zájsť priďaleko

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zájsť priďaleko

On je bohatý syn rockera
Ona len nedávno prišla o mamu aj strechu nad hlavou
Rush a Blaire

Blaire má len devätnásť, no prežila si svoje. Po matkinej smrti a splatení účtov za liečbu jej hrozí, že zostane na ulici. Preto potlačí hrdosť a s dvadsiatimi dolármi vo vrecku pricestuje za otcom na floridskú Rosemary Beach, aby ju na pár týždňov prichýlil. V luxusnom dome však nenájde muža, ktorý ju aj matku kedysi opustil, len jeho nevlastného syna Rusha. Od prvej chvíle je Blaire jasné, že medzi tamojšiu smotánku nezapadne, no ak nechce prespávať v aute, musí to vydržať, kým si nezarobí na vlastné bývanie.
Rush je skazený a úžasný zároveň, doteraz žiadna jeho šarmu neodolala. Vernosť mu však veľa nehovorí. K Blaire sa vôbec nehodí, napriek tomu sa jej pomaly dostáva po kožu. Ani ona nenecháva Rusha chladným, no hriechy minulosti mu bránia priblížiť sa k nej. Obom hrozí, že zájdu priďaleko...

Z anglického originálu Fallen Too Far
(Atria paperback, New York 2012)
preložila Andrea Vargovčíková.

Dostupné verzie titulu

Zájsť priďaleko Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zájsť priďaleko

Originálny názov: Fallen Too Far

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (5)

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam (Martina, 8.8.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
I napriek recenziám, ktoré skôr popisujú do akého žánru by knihu zradili, resp. nezaradili, som sa rozhodla utvoriť si vlastný názor a zakúpiť si tento titul a napísať recenziu priamo o knihe. A som rada, že som si ju kúpila! Skôr banujem, že som k nej hneď neprihodila i druhý diel. Bola skvelá. Zhltla som ju za jedno sobotné popoludnie, čo samo o sebe svedčí, o jej prednostiach. Páčilo sa mi napätie až do konca a hoci kniha neoplýva super zvratmi (tu musím podotknúť, že sa chystáte čítať román a nie detektívku s nečakaným dejom, takže výsledok viac menej tušíte) i tak budete poslednými stránkami a samotným záverom prekvapené. Tu rovno dodám, dokúpte si i druhý diel! Naozaj sa mi kniha veľmi dobre čítala a otvorený koniec na neskutočne "navnadil". Na pokračovanie som tak veľmi zvedavá a "dvojku" mám už objednanú.

Výborná (Barbora Paulovičová, 9.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Tak toto je jedna z tých kníh, ktoré majú v mojej knižnici čestné miesto. Ani neviem prečo, pretože námet knihy je v podstate až nechutne otrepaný (krásne nevinné dievča a zlý chlapec). Jednoducho príbeh Blair a Rusha si ma získal a ja túto knihu (aj jej pokračovanie) milujem :-) dúfam, že sa preložia aj ostatné knihy zo série Rosemary beach

skvelá kniha (Kristína Húšťavová, 6.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma na prvý pohľad oslovila nie len vzhľadom, ale aj obsahom a vtedy som si povedala:,,Áno musím ju mať!,, Hneď po prečítaní prvých stránok som sa od knihy nedokázala odtrhnúť a knihu som prečítala za 2dni. Kniha sa skončila v celku nečakane a tak som neodolala a kúpila som si hneď druhú časť.Túto knihu odporúčam hlavne preto, že nie je až tak vzdialená realite a myslí, že je jednou z tých kníh, na ktoré sa tak ľahko nezabúda :-)

Rush a Blaire (V. Berdáková Pavlík, 31.5.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekný príbeh. Klasická moderná romantika, no pútavá a tiež erotická. Stále ma to ťahalo čítať ďalej a Ďalej. A keď som prečítala poslednú stranu hneď som sa pustila do ďalšej časti.

príjemne čítanie (Slávka Beňáková, 29.12.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila. Hneď po dočítani som si objednala druhú časť. Prečítala som ju za dva dni po večeroch, veľmi rýchlo som čítala. Knihu odporúčam :-)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Rush sa zhlboka nadýchol a perami sa ku mne ešte väčšmi priblížil. „Blaire, povedz mi, aby som odišiel. Prosím.“
Ak ma pobozká, nebudem sa brániť. Túžila som ho mať pri sebe. A chcela som zistiť, aké je to bozkávať sa s chalanom, ktorý má v jazyku pírsing.
„Cítila by si ho všade, na každučkom kúsku pokožky, kde sa ťa túžim dotknúť. Páčilo by sa ti to,“ šepkal mi do ucha. Potom mi vtisol bozk na plece a nadýchol sa. Ovoniava ma?
„Chystáš... chystáš sa ma znova pobozkať?“ zháčila som sa, keď mi pritlačil nos na krk a zhlboka sa nadýchol.
„Chcem. Veľmi. Ale snažím sa zachovať správne,“ posielal mi slová do pokožky.
„Nemohol by si svoju zásadu porušiť aspoň raz? Len jediný bozk. Prosím.“ žiadala som ho a posúvala sa k nemu. Takmer som sa ocitla v jeho lone.
„Sladká Blaire, tak neuveriteľne sladká,“ opakoval, keď sa mi perami dotkol krku. Ešte chvíľu a začnem ho prosiť.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x