bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vyhorená dúha

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vyhorená dúha

Kaja je frustrovaná manželka dobre zarábajúceho muža, no ich vzťah je v ohrození. Medzi niekoľko vláken, čo ich ešte horko-ťažko držia pri sebe, patrí zžieravá túžba po dieťati, na ktoré márne čakajú už desať rokov. A sú tu ešte traja ďalší muži, s ktorými nemôže Kaja prestať hrať životom opotrebované zdeformované roly. Jej otec v starobe prichádzajúci o rozum; nevlastný syn, ktorého vychovávala pritvrdo a teraz sa jej to vracia aj s úrokmi, a kolega. Ten by mohol a zároveň nemohol byť aj niečím viac než len (spolu)pracovníkom. Kaja je časovaná bomba s jediným rozdielom – ona vybuchne niekoľkokrát.

Dostupné verzie titulu

Vyhorená dúha Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Vyhorená dúha

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

O vztahoch (Peta, 7.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Autorka nas zoznamuje so zabezpecenou zenou bohateho muza, ktoru zoziera tuzba po dietati a komplikovane a tazko riesitelne problemy s nevlastnym synom. Hlavna hrdinka tiez sa tiez musi pasovat s dementnym otcom a jeho sialnym spravanim. Dalsi komplikovany chlap v jej svete je jej kolega, ktory ma vsak uplne ine zmyslanie a hodnoty, ako ona. Kniha o tom, ake tazke moze byt hladat rovnovahu, ked sa problemy valia doslova odvsadial.

Iny trojuholnik (Elena, 5.2.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vyborna kniha o tom, ako si treba rozmysliet, ci si zobrat muza s dietatom v puberte. Autorka rozohrava vztahy v jednej rodine, ktore osviezuju vyciny jej polosialeneho otca. Davno som nic take dobre necitala.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Niekoľkými prískokmi bola pri hniezde záchrany, otvorila ho a...
Ležal tam drobučký človiečik s jemným hnedým páperím na hlave, zabalený v pestrofarebnej teplej deke, živý a tichý, zvedavo pozeral na svet modrými očkami.
Už neváhala ani stotinu sekundy, vybrala dieťa a nežne ho pritisla k sebe. Železnú oponu ani nezatiahla a tak rýchlo, ako to len bolo možné, odkráčala preč, ani sa neobzrela. Keby tu bola nainštalovaná kamera a niekto by mal možnosť pozorovať ju, istotne by nadobudol presvedčenie, že zlodejka detí postupovala úplne chladnokrvne.
Nebolo to tak. Bola zmätená a srdce jej búšilo tak prudko, až sa vydesila, že by to mohol byť infarkt. Dieťa to vycítilo a rozplakalo sa, preto musela vyvinúť maximálne úsilie, aby upokojila najprv seba, a potom i to modrooké stvorenie.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x