bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Chodiaca katastrofa

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Chodiaca katastrofa

PREČO JE TRAVIS MADDOX POSTRACH MUŽOV A IDOL DIEVČAT AJ ŽIEN? PREČO SA VEČNÝ BITKÁR, NESPÚTANÝ DIVOCH A NENAPRAVITEĽNÝ SUKNIČKÁR NAPOKON ROZHODNE MILOVAŤ LEN JEDNO DIEVČA?
Travis stratil v detstve matku, jedinú ženu, ktorá ho bezvýhradne milovala. Vyrástol s bitkárskymi bratmi a s otcom, ktorý hľadal útechu v alkohole. V ranom veku si predsavzal, že nebude korisťou, ale lovcom.
A potom stretol Abby Abernathyovú...
Abby je kombinácia nevinnej krásy a hriešnej minulosti. Vníma Travisa inak ako ostatní a nemieni sa mu vrhnúť okolo krku, lebo vie, koľko spolužiačok prešlo jeho posteľou. Lenže ani ona sa neubráni, keď medzi nimi preskočí iskra.
Príbeh Abby a Travisa je v tejto knižke opísaný tak, ako ho prežíval a videl on, muž s večným nepokojom v duši.

Detaily o knihe

Názov: Chodiaca katastrofa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

MOJE HODNOTENIE KNIHY (Andrea Smelíková, 6.6.2016) Odpovedať

som sklamaný(á)
Ničím zvláštna a ničím ma nepresvedčila o skutočnosti, že sa vôbec oplatila prečítať. Chodiaca katastrofa je žiaľ skutočnou katastrofou. Čítala som Krásnu katastrofu a tá bola úžasná, narozdiel od tejto. Podľa mňa kniha mohla byť pokračovaním, keď už autorka chcela z druhého pohľadu. Bolo by to stokrát zaujímavejšie ako čítať to čo už som prečítané mala. Po prečítaní som žiaľ zostala sklamaná. Za mňa palec dole.

Najlepšia (Annamária Hrinová, 18.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Och to je taaak super knihaa, moja najobľúbenejšia. Povedala by som, že lepšia ako jednotka, pretože skr som pochopila jeho ako ju :D Odporúčam

Úžasná! (Leóna Krenželáková, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
PS: tak ako sa do Travisa pomaly zamiluje Abby, zamilujete sa aj vy :)

Úžasná! (Leóna Krenželáková, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja srdcovka. Ak sa vm páčila Krásna katastrofa, túto "katastrofu" budete milovať. Platí všetko, čo má Krásna katastrofa, no dokonca je ešte lepšia! Chytila ma totálne za srdce. Je to príbeh o Abby a Trevisovi napísaný tak, ako ho prežíval on. Trevis je úžasný a napokon zisťujete, že za jeho tvrdým výzorom sa skrýva aj niečo viac. Ešte sa mi nestalo, aby som na obľúbenú knižnú hrdinku neskôr nadávala. A aj som na Abby nadávala haha :D Viac neprezrádzam ale knihu určite odporúčam! :)

Perfect boyfriend;-) (violet, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Travis je cool,ma harleya,tetovania,strieda baby na jednu noc,,bije sa kedykolvek ma prilezitost....tak trochu psycho,temperamentny,a potom sa zamiluje a je to silne a je to navzdy a skludni ho to...a vy sa zalubite tiez...a velmi:-)

Mile prekvapenie (Michaela Tothova, 18.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Tato kniha je ovela lepsia ako prva :) To hned na zaciatok! :) Moc sa mi pacilo vsetko, tazko to tu opisovat. Od prvej strany zaujatost, a prekvapenie na kazdej tretej :) :) Pre mna je to prekvapenie, lebo nezvyknu byt dvojky tak dobre... dokonca pre mna lepsie ako jednicka :) Či už som knihu čítala z pohľadu Abby alebo z pohľadu Travisa, stále som sa dozvedela niečo nové. Je neskutočné, ako dokáže láska zmeniť človeka. Pri Travisovom pohľade na nich dvoch mi sem tam aj slzička vypadla. Je to neskutočne krásne opísané a už teraz sa neviem dočkať, kedy si prečítam Beautiful wedding. Odporúčam ju všetkým! Neoľutujete :) Prajem pekné čítanie :)

chodiaca katastrofa (Sona, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dlho som vahala nad kupou tejto knihy, bala som sa, ze to bude uplne to iste co KK, len s inym nazvom a obalkou. Avsak zostala som velmi milo prekvapena, ako sa ten isty pribeh da ponat z inej strany, z pohladu ineho cloveka. Pribeh tymto ziskava celistvost. Rovnake udalosti su opisane odlisne, vobec som nemala ten pocit, ze toto som uz niekde citala. A obrovske plus ma autorka u mna, za ten epilog. Dokonca ani ten preklad nie je az taky zly... ;D Mozem len odporucit! ;)

Názor :D (Kristína Vicenová, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznám sa,že zo začiatku som sa trocha obávala toho,či táto knižka nestratí to svoje čaro po Krásnej katastrofe,ked'že je to ten istý príbeh len z Travisovho pohľadu,ale Jamie Mcguireová vedela vyčariť úžasný príbeh :)Z pohľadu Travisa je,podľa mňa,ešte krajšie opísaná jeho láska k Abby :) Epilóg bol taktiež výborný ( a pre mňa aj prekvapivý ohľadom jeho práce :D ), takže vám ju len vrelo odporúčam. A taktiež Krásnu katastrofu (1.diel) :) Prajem príjemné čítanie! :)

Chodiaca katastrofa :) (Viki, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po Krásnej katastrofe tu máme príbeh poňatý z pohľadu hlavného hrdinu Trevisa Medoxa, ktorý v detstve stratil svoju najväčšiu lásku - mamu, a odvtedy sa správa k ženám neúctivo. No čo ak ho dokáže zmeniť jedno dievča? Jamie McGuire opísala Trevisove pocity výstižne a trefne. Obľúbila som si ho a ako postava mi sadol. Navonok síce môže pôsobiť ako problémový niktoš, v skutočnosti je to však inteligentný chlapec, ktorý sa napriek svojmu ťažkému osudu nevzdáva a bojuje za lepší zajtrajšok a čo je hlavné vie, čo od života chce. Chodiaca katastrofa možno rozpráva napohľad rovnaký príbeh ako aj predošlá časť, no vo vnútri sa skrýva niečo úplne rozdielne, čo autorka na plnej čiare vystihla. Je pravdou, že kniha vás zaujme aj bez prečítania Abbynho pohľadu v Krásnej katastrofe, no iba ak si prečítate obe časti, získate ucelený pohľad na vzťah, ktorý je medzi hlavnými postavami. Ak si chcete oddýchnuť od fantastických bytostí, poprípade sa trochu rozcitlivieť, obe katastrofy sú tou správnou voľbou.
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x