bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zaľúbená hypnotizérka

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zaľúbená hypnotizérka

Hypnoterapeutka Ellen sa cez internet zoznámi so sympatickým Patrickom a ich vzťah naberie rýchle obrátky. Keď si uvedomí, že by mohol byť ten pravý, prekvapí ju nečakanou správou – už celé roky ho prenasleduje bývalá priateľka Saskia. Keďže Ellen odjakživa zaujímalo, čo vedie ľudí k nezvyčajnému správaniu, táto informácia ju neodstraší. Práve naopak. Pochytí ju zvláštna súťaživosť, snaha dokázať, že je lepšia. Čím viac o Saskii počúva, tým viac sa s ňou túži stretnúť. Netuší, že sa tak stalo už neraz.
Saskia navštevuje Ellen ako klientka, no skrýva sa za iné meno. Nie je schopná vzdať sa života s Patrikom, o ktorý nečakane prišla, a túži sa dozvedieť všetko o žene, ktorá ju nahradila. Preniká hlboko do Elleninho sveta a vyrába čoraz väčšie problémy. Neškodné správy a „náhodné“ stretnutia v reštauráciách Saskii nestačia a postupne pritvrdzuje.
Ellenin ľúbostný život sa tak nečakane zvrtne. Aké hranice je schopná prekročiť, aby dosiahla svoje?

Z anglického originálu The Hynotist’s Love Story
(Penguin Books, London 2012) preložila Tamara Chovanová.

Dostupné verzie titulu

Zaľúbená hypnotizérka Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zaľúbená hypnotizérka

Originálny názov: The Hypnotist´s Love Story

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam :) (Dominika Semančíková, 11.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pred niekoľkými dňami sa mi knižku podarilo dočítať. Radšej som siahla po nej namiesto učebnice dejepisu. ;) Kniha mala pekný koniec a som rada že som ju mohla čítať :)

:) (Dominika Semančíková, 6.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola tretia v poradí od tejto spisovateľky. Priznám sa, ešte som ju však nedočítala. Dostala som ju na Vianoce a nejako som sa k nej nevedela dostať. Prečítala som pár strán a odložila ju. Potom sa mi však obsah tých pár strán nejako vytratil z pamäti. Ku knihe som sa dostala až nedávno a to aj kvôli povinnostiam v škole. Avšak som veľmi rada, že som sa do nej vrhla. Stránky sa míňajú jedna za druhou a ja sa vždy teším, ked mám voľnú chvíľku a môžem si k nej sadnúť. Možno je divné, že píšem hodnotenie knihy, ktorú som sama nedočítala, avšak napriek tomu ju chcem odporučiť :) Ja sa už veľmi teším na to ako kniha skončí, a najmä ako sa to vyrieši so Saskiou. Jej postava je pre mňa zajímavá, i ked niekedy mám už poriadne nervy na to ako sa správa :P V každom prípade, aj táto kniha od tejto spisovateľky sa mi veľmi páči a rada si od nej prečítam jej dalšie knihy :)

Zaľúbená hypnotizérka (DP, 31.3.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Pri pohľade na anotáciu si možno pomyslíte, že pôjde o presladenú romancu, ale pri čítaní som nemal pocit, že by to autorka s romantikou príliš preháňala. Ak poznáte jej diela, určite viete, o čom hovorím. Síce nebola hypnotizérka vydarená do takej miery, ako som si želal, bolo vidieť, že knihu písala skúsená autorka. Nechýbali ani poučné citáty na začiatku jednotlivých kapitol, ktoré výstižne dopĺňali obsah diela. Práve to mám na Moriartyovej knihách najradšej a vďaka nim na tieto príbehy ešte dlho spomínam. Ak ste fanúšikom autorkiných diel, určite by ste si nemali nechať ujsť ani tento počin. Ak ste však od Moriartyovej ešte žiadnu knihu nečítali, odporúčam vám začať buď Manželovým tajomstvom alebo knihou Prečo sme sa vlastne rozišli?.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Kľačal na kolene a druhú nohu mal pred sebou. Na dlani mu ležala čierna zamatová škatuľka.
Bože dobrý na nebesiach, on ju ide požiadať o ruku! Kľačí na kolene, ako sa patrí, a v tej škatuľke má prsteň. To je úžasné!
A pritom zvláštne bolestné.
Kútikom oka zachytila čosi za ním. Slabý pohyb. Na vyhliadke ktosi stál a fotil si západ slnka.
„Ellen,“ ozval sa Patrick znova a odkašľal si. „Počuj, cítim sa fakt hlúpo. A čosi ma tlačí na kolene. Vo filmoch to vyzerá oveľa jednoduchšie.“
Ellen sa zasmiala a trasúcimi sa rukami odložila pohár so šampanským. Potláčala slzy a zmocnili sa jej rozpaky, no zároveň sa cítila polichotená. Muž ma žiada o ruku pri západe slnka.
Videla, ako sa žena s fotoaparátom obrátila tvárou k nim. Usmievala sa.
„Ellen, chceš sa... teda, mohla by si... ehm, urobíš mi tú česť a... vydáš sa za mňa?“
„Najprv ti musím povedať dve veci,“ odvetila Ellen. Prekvapilo ju, ako jasne znie jej hlas.
„Okej.“ Patrick okamžite spustil ruku so zamatovou škatuľkou a takmer stratil rovnováhu. V poslednej chvíli sa zachytil piknikového stolíka. „Hmm, mám vstať?“
„Som tehotná,“ oznámila Ellen a odmlčala sa. „Okrem toho som si istá, že tamtá žena je Saskia a prichádza k nám.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x