bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ak mi uveríš

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ak mi uveríš

Jedenásty román obľúbenej autorky. Jedna omylom poslaná esemeska spustí okolo dvadsaťosemročnej Viki sled nečakaných udalostí. Stane sa to po rokoch, keď sa už spamätala zo zrušenia vlastnej svadby a smrti blízkeho človeka. Viki sa stará o malého synovca a jej citový život je na bode mrazu, stretáva však muža, ktorého pozná z minulosti...

Detaily o knihe

Názov: Ak mi uveríš

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

výborná slovenská kniha (Martina Korbuľáková, 31.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka sa číta veľmi jednoducho, nepotrebuje hlboké zamyslenie a nie sú tu pridlhé opisy. Patrí medzi oddychové čítanie. Samotný príbeh je veľmi reálny, nie zbytočne okrášlený a stotožniť sa s ním nie je problém. V knihe je mnoho postáv a každá má niečo do seba a samozrejme nechýbajú zaľúbenci.Čo sa týka humoru knižka určite nepatrí k tým, pri ktorých by ste šli puknúť od smiechu, ale napriek tomu sa tu však nájde zopár scén, pri ktorých sa pousmiať dá. A samozrejme nechýba romantika a láska ! :) Celkom klasický happy end. Tým však nechcem povedať, že by sa mi nepáčil. :)

Oddychovka (Denisa Patáková, 19.4.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi príjemné a oddychové čítanie zo života :) Oslovili ma hlavne opisy, ktoré prechádzali do minulosti hlavnej hrdinky a následne sa vracali do súčasnosti. V knižke možno nájsť aj trocha napätia. Odporúčam :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

S dvoma spismi v taške som sa vrátila z práce domov. Bolo to čudné, ale po veľmi dlhom čase som sa v byte ocitla sama. Zdalo sa mi to až neuveriteľné. Konečne brat sľúbil, že vyberie Romanka zo škôlky, a rodičia mali ísť na nejakú oslavu.
Osprchovala som sa, zabalila do mäkkého froté županu, a s pocitom nezvyčajnej pohody som sa natiahla vo svojej izbe na posteli. Vytiahla som spisy z tašky, ale skôr ako som ich otvorila, spomenula som si na šéfkine slová. Má chuť ujsť navždy od všetkého... To sa na ňu nepodobá! Tie jej zadumané pohľady z okna, ten smutný výraz.
Premklo ma tušenie, že je nešťastná. Najradšej by ušla od diktátorského muža a možno aj od vlastnej dcéry, zbožňujúcej svojho ocka, a zároveň plnej nenávistných rečí voči svojej mame. Má toho plné zuby. Kým boli deti malé, znášala domácu atmosféru kvôli nim. Teraz sa asi všetko obracia proti nej.
Odložila som spisy nabok. V tomto momente som si spomenula na deň, keď som sa o nej dozvedela viac, ako som chcela. Myslela som si vtedy, že tým, že jej pomôžem, bude to pre mňa uzavretá kapitola. Zrazu však zisťujem, že ten príbeh pokračuje. Sme staršie o desať rokov, ale ona nie je silnejšia.
Nerada spomínam na ten deň. Nielenže som sa cítila nepríjemne, keď sa mi šéfka zdôverila, ale okrem toho som vtedy zažila najtrápnejšiu situáciu vo svojom živote. Negatívne ovplyvnila moje sny, moje plány, zničila moju lásku. Ak by som mohla, jediným šmahom by som ju vymazala zo svojho života.
Mala som vtedy osemnásť.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x