bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nebezpečné - Malé klamárky 6

Vydavateľ: SPN-Mladé letá (SPN-Mladé letá, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:208
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:56

Lepšia cena: 8,32 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,51 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,90 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nebezpečné - Malé klamárky 6

Aj perfektné dievčatá sa dajú oklamať

Každý niečo skrýva a tají!
Najmä na strednej škole,
tak ako hrdinky tejto úspešnej série:
Spencer, Aria, Emily a Hanna.

V záhadnom mestečku Rosewoode je stále neobyčajne rušno, najmä okolo našich štyroch hrdiniek. Hanna sa vrhá do bláznivých pretekov s nevlastnou sestrou Kate o to, ktorá z nich sa stane kráľovnou Rosewoodu, Aria oživí svoj dávny obdiv k bratovi zavraždenej Ali, Emily zažije neuveriteľný šok vo vzťahu k príťažlivému Isaacovi a Spencer ďalej bojuje so svojou rodinou, čo vyústi do nečakanej pohromy.
Jednoducho naše pekné klamárky by mali byť trochu opatrnejšie a prezieravejšie, veď im ide doslova o život.

Detaily o knihe

Názov: Nebezpečné - Malé klamárky 6

Originálny názov: Killer, A Pretty Liars Novel

Objednávací kód NA333756

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Najlepšia! (Ema Šašalová, 5.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
To, že seriál sa knihe nevyrovná som vedela už od prvej knižky a stále sa v tom utvrdzujem. Ešte nikdy som nečítala takú dlhú sériu, takže časom som si aj povedala- veď je to aj blbosť, nie? No nie! To ja som bola blbá! Prvé diely sú len taká omáčka oproti tomuto! V piatej knihe sa to opäť znovu zamotáva a vytvárajú sa nové otázniky a pribúdajú k nim ďalšie a odpovedí je stále málo. Šiesta, teda táto kniha ma bavila, aj keď kvôli nedostatku času som ju neprečítala za deň :) V knihe to bolo napínavé, vzrušujúce, romantické a... tajomné... Povestné -A sa nezdá, že by bolo až také zákerné ako bývalé -A (Mona). Skôr sa mi zdá, že chce malým klamarkám pomôcť a otvoriť im oči, čo je len ďalší otáznik... Je Spencer skutočne adoptovaná? Ani len netušíte, ako za to bude pykať! A Hanna? Poviem Vám, že osud k nej nie je až taký krutý, ako sa zdá a s Kate by mohli byť teoreticky aj priateľky :) A Emily? Tá nevie, kde jej hlava stojí... Tak to je, keď Vás zradí láska a vy nedokážete odpustiť... A Aria? Tá fakt strká nos, kde netreba a je to pre ňu až príliš nebezpečné, keď sa zblíži s Jasonom DiLaurentisom a vidno, že je teda doslova pacient cvokárne... Tak čo, aj vy vidíte tie otázniky? Poviem Vám, že knihu si prečítať MUSÍTE, MUSÍTE!Posledných 30 strán sú tak napínavé, že ani nedýchate... Ian asi žije, no čo je horšie, polícia nie je taká aka sa zdá a možno má v sebe nie srdcom celkom pravého policajta, to ste nečakali však? Ani ja... Ale všetko na seba nadväzuje, súvisí a nebudem to tu menovať konkrétne, pretože o ten zážitok z čítania Vás nepripravím. Jednoducho, všetko do seba zapadne, ako malá skladačka, všetko do seba logicky súvisí a úplne Vás fascinuje, že to tak asi naozaj je! Je to pecka, špica! Je neuveriteľný pocit, keď si to všetko prečítate! Vôbec to nie sú vyhodené peniaze, verte mi! Tá kniha je úplne naj, naj! Taká napísaná ešte nebola, lebo sa pomaly začína všetko zaostrovať... A pre prečítanie jednej veľmi podstatnej vety (tí ktorí čítali vedia presne o ktorú vetu ide) sa oplatí skočiť aj bungee jumping, aj keď jej celkom neverím... Po prečítaní tej vety Vám zamrie srdce, zastaví sa tep a vy s otvorenými očami začnete bezhlavo premýšľať o podstate knihy.... A tá je naozaj veľká...

URCITE VAM JU ODPORUUUCAM ♥ LEPSIA AKO SERIAAAAL ♥ (Michaelaaa, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Doma mám všetky knihy tejto série a milujem seriál Pretty Little Liars. Bez váhania môžem povedať že knihy sú lepšie než seriál. Na týchto knihách sa mi páči že každá kapitola je napínavá a vždy nastane nejaká nečakaná zápletka alebo ukončenie. V knihe sa vyskytujú aj detektívne prvky čo sa mi páčilo. Obzvlásť táto kniha Nebezpečné bola naozaj najnapínavejšia zo všetkých. Bola som na 25 kapitole a o 20 minút som už mala prečítanú celú knihu, pričom tie kapitoly niesu najkratšie. U Spencer sa stala naozaj nečakané ukončenie, takže som zvedavá ako sa to vyrieši. No najviac ma zasiahla posledná veta poslednej kapitoly. Už sa neviem dočkať na ďalšiu časť a určite vám túto knihu odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x