bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Manželský omyl

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Manželský omyl

Príťažlivý a zatiaľ nezadaný milionár Michael Conte chce splniť sľub daný otcovi na smrteľnej posteli, a preto si hľadá nevestu. Poslušnú žienku domácu, ktorá zapadne do jeho tradičnej rodiny žijúcej v Taliansku. Musí to urobiť rýchlo, pretože podľa tradície sa má oženiť najprv najstarší brat, hlava a ochranca rodiny, a až potom prídu na rad mladšie sestry. Jedna z nich, Venezia, sa už nevie dočkať. Michael jej chce vyhovieť, sám však netúži viazať sa, preto formálne požiada o ruku temperamentnú, voľnomyšlienkarskú Američanku Maggie Ryanovú. Módna fotografka Maggie nemá s mužmi dobré skúsenosti, ale napokon súhlasí. Dohodnú sa, že ak ona bude počas fotografovania v Miláne hrať novopečenú manželku, Michael prestane pliesť hlavu jej najlepšej kamarátke Alexe, aby neohrozoval jej šťastné manželstvo.
Lenže osud sa s nimi nečakane zahrá a už krátky pobyt v Taliansku spôsobí, že medzi Michaelom a Maggie sa prudko rozhorí plameň vášne. Stane sa napokon ich manželstvo tou najvábivejšou pascou?

Z anglického originálu The Marriage Trap (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2012) preložila Lucia Nižníková-Kollárová.

Dostupné verzie titulu

Manželský omyl Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Manželský omyl

Originálny názov: The Marriage Mistake

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

výborná (V. Berdáková Pavlík, 13.1.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj skvelá, napriek tomu,že je to prakticky tretia časť, autorka si stále drží vysokú latku a oplatí sa knihu kúpiť si aj prečítať. Romantika, veľa vtipných doberačiek, štipka erotiky...jednoducho ideálny román.

Romantika (Katarína, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Manželský omyl je treťou časťou minisérie od Jennifer Probstovej. Čítala som aj predchádzajúce dve a musím priznať, že som sa pri tejto tretej obávala, že či sa v tejto nebude niečo opakovať z prvých dvoch. ale bola som milo prekvapená, aj keď bolo ústrendou témou manželstvo, kniha bola iná. Nechýbala láska, vtipné situácie a ani štipka erotiky. Pohodové čítanie na oddych, odporúčam.

knihs zs koment (števa antalová, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
msm rsds tskéto oddychovky ktoré nepustíte z ruk kym nedočítate poslednu stranu

Manželský omyl (Lenka, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
skvelí príbeh najmladšej členky rodiny Conteovcov, ktorý zachváti romantického čitateľa, ktorý obľubuje aj trochu erotiky. Príbeh dievčaťa, teraz už dospelej ženy o láske k najlepšiemu priateľovi svojho brata. Skvelé čítanie ako stvorené pre mňa a čitateľov obľubujúcich šťastné konce. Obdivujem autorku a odporúčam všetky jej knihy z tejto série. pohltia vás a neprestanete čítať až kým neprídete ku koncu romantického príbehu plného lásky

Manželský omyl (Janka Remiazova, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá a zaujímavá knižka :-) Čítala som všetky z tejto edície a môžem ken odporučiť.Patria k príjemným oddychovým citaniam :-)

Manželský omyl (Barbora Eliašová, 11.7.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
mne sa kniha veľmi páčila:-)v každom dieli bol nádych humoru, romantiky a erotiky, bolo to pekne poprelínané, čo sa mi nesmierne páčilo:-) určite odporúčam prečítať si všetky knihy, aby človek prišiel nato o čom to vlastne celé je.. ja som z celou sériou zatiaľ spokojná a už som zvedavá štvorku:-)
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Strávila noc s Maxom.
Ďalšiu.
Carina bola práve na ceste domov z kníhkupectva BookCrazy a bezmyšlienkovite poklepávala prstami po volante. Márne sa pokúšala nejako tomu všetkému porozumieť. Stále sa nevedela zmieriť s jeho falošným, slabošským súhlasom so sobášom len preto, že sa nedokázal vzoprieť jej matke. No vášeň, ktorú mu čítala z očí, jej zakaždým úplne vygumovala mozog a nezmohla sa na nič iné, len sa mu plne oddať. Jeho telo predsa neklamalo. Prečo by si nemohla užívať aspoň túto časť ich vzťahu? Sú predsa manželia, preboha!
Jej vnútorný hlas jej vmietol odpoveď do tváre.
Pretože ona je doňho stále zaľúbená.
Vždy bola. A vždy bude. Toto bol jej kríž, ktorého sa nikdy nezbaví. Nikdy ho neprestane ľúbiť. Sex to len komplikoval. Bez neho by si omnoho ľahšie udržala odstup a bola by tou silnou a disciplinovanou ženou, akou sa túžila stať.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x