bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Proroctvo

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Proroctvo

Nina Greyová sa iba nedávno zotavila z nebezpečného konfliktu s peklom, a už je nútená deliť si čas medzi štúdium na Brownovej univerzite a spoločnosť Titan Shipping. Nastúpila do firmy ako praktikantka, aby v jej vedení neskôr nahradila zosnulého otca. O jeho násilnej smrti sa jej sníva každú noc, zároveň ju trápi pocit viny, že jej dobrý kamarát Ryan kvôli nej odišiel bojovať do Afganistanu, a Claire, sestra jej budúceho manžela Jareda, musela letieť za oceán, aby Ryana chránila. Nina nepovažuje nočné mory za svoj najväčší problém, lenže v tom sa veľmi mýli.
Jared sa zo strachu o Ninin zhoršujúci sa zdravotný stav rozhodne Shaxovi ukradnúť pekelnú bibliu, aby v nej vyhľadal odpoveď, ako priateľke pomôcť. V boji s novým nepriateľom, ale po boku nových priateľov sa naplnia jeho najstrašnejšie obavy. Zúfalý mladík stojí pred ťažkou voľbou: buď na vlastnú päsť bojovať proti peklu, alebo rozpútať vojnu s nebom.
Proroctvo je po Prozreteľnosti (Ikar 2014) druhý diel fantasy trilógie odohrávajúcej sa v mestečku Providence.

Z anglického originálu Requiem (Jamie McGuire, LLC,
Blackwell 2011) preložil Michal Jedinák.

Dostupné verzie titulu

Proroctvo Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Proroctvo

Originálny názov: Requiem

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (6)

Hodnotenie čitateľov

Hladam 3 cast od j.mcguierovej (Iveta, 15.5.2019) Odpovedať

Vie mi niekto poradit ako sa vola 3 cast od jamie McGuierovej 1c prozretelnost 2.c.proroctvo a tretia sa ako vola ? Kde ju mozno zakupit

jednoducho skvelé pokračovanie (Karola Pacherová, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si kúpila preto, že už jednotka bola úžasná! Rovnako ako prvý diel som aj túto čítala jedným dychom a už sa neviem dočkať poslednej časti. Autorka sa s dejom poriadne pohrala do najmenších detailov, až som sa sama čudovala ako toto môže jedna hlava vymyslieť.

Proroctvo (Evita, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jamie McGuierová už dávno nie je tá spisovateľka, ktorá napísala Krásnu a Chodiacu katastrofu :)...Posunula sa omnoho vyššie. Jej príbehy sú proste neuveriteľné...Príbeh Niny a Jareda ma natoľko pohlti, že som sa od kníh nevedela odtrhnúť. Prvú časť som mala prečítanú za dva dni no a druhú časť za jeden celý deň. Milujem tú knihu. Aj keď v prvej časti kládla dôraz na vzťah Niny a Jareda v druhej to bolo niečo celkom iné, ale iné v tom pravom zmysle slova. Bolo to akčné, bojovné,...ale ani tu to čaro dokonalého okamihu dvoch zaľúbencov nevynechala aj keď sa to v knihe spomínalo pomenej.Jamie je skvelá spisovateľka a podľa mňa to vystihla úplne presne - aká je dôležitá dôvera a takisto nám ukazuje aká silná môže byť láska. Milujem tú knihu - jej prekvapivý a pre mňa aj dlho očakávaný koniec. Teším sa na ďalšiu časť tejto skvelej knihy a dúfam, že na ňu nebudem musieť dlho čakať :) Vrelo odporúčam všetkým ;)

ďalšia časť (Michaela, 5.3.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to úžasná kniha, je tam všetko čo má. Odporúčam určite. Ja som ju mala tiež prvú časť prečítanu za 2 dni a druhú za 3 dni... Už sa neviem dočkať poslednej časti. Keby niekto vedel, kedy víde bola by som vďačná keby to tu napísal, neviem to zistiť, že kedy..:) Ďakujem..:)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Jack zovrel knihu a rozbehol sa k východu. Rozrazil dvere, zastal, oprel sa rukami o kolená a lapal dych. Potom sa vystrel a oprel sa o dvere, tvár zdvihol k oblohe a zavrel oči.
„Bože, pomôž mi,“ zašepkal.
Vresk na okamih ustal, aby sa vzápätí znova zarezal do vzduchu.
Jack mi po prvý raz pozrel do očí. Mal strach – ten som na ňom dosiaľ nevidela. Spočiatku to bol čudný pocit, lebo ma nemohol vidieť. Na tvári sa mu rozlial známy rozhodný výraz: „Zachránim ťa, Nina.“
Potom, akoby nič nepovedal, rozhliadol sa a hľadal najlepšiu únikovú cestu.
V okamihu, keď sa rozhodol, drevo zapraskalo, dvere za ním explodovali a pomedzi triesky sa k nemu načahovali desiatky dlhých pazúrovitých rúk. Jack vyvalil oči. Démoni ho zdrapili za hrudník, za nohy, krk a tvár. Ostré nechty mu prenikli cez košeľu a zaborili sa do tela. Z otvorených rán vytekala krv.
„Nina!“ vykríkol. Dlhočizné pazúry mu driapali kožu. Ruky a nohy mu vyleteli dopredu, telo sa ohlo a zmizlo, vtiahnuté do pekla, ktoré ho čakalo v dome.
„Otecko!“ zavolala som do tmy.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x