bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Božský bastard

Vydavateľ: Jota (Nakladatelství JOTA, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Lepšia cena: 18,39 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,83 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,89 €
Ušetríte: 3,06 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Božský bastard

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany.

Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.

Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli.

Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.

Detaily o knihe

Názov: Božský bastard

Objednávací kód NA332767

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vzrušujúce, zábavne a oddychové čítanie. (Jana, 30.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tuto knihu som prečítala viac ako 10x a vždy má vtiahne do deja. Na prvýkrát som sa od nej nevedela odhrnúť a tak som ju prečítala za jednu noc. On sexi, sebavedomý a drzý šéf, ona inteligentná, krásna a hrdá asistentka. Hoci sa obaja snažili presvedčiť samých seba že sa neznášajú, veľmi to medzi nimi iskrilo. Je to eroticky roman a tak je jasne, že obsahuje vášnivé sceny, no boli tak skvele napísané že absolútne nepôsobili vulgárne. Naopak posúvali dej a rozvíjali vzťah medzi hlavnými hrdinami. Kniha je písaná z pohľadu Chloe a aj Bennetta a tak môžete vidieť ich myšlienkové pochody a aj pocity. Za mňa top kniha a v rámci tohto druhu literatúry som lepšiu ani nenašla.

horúco... (Lenka, 30.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
najmä na pracovisku. Neviem si predstaviť, že by som sa stala centrom takéhoto vzťahu ak sa to tak vôbec dá nazvať. Horúci príbeh nekompromisného šéfa a neho poddanej. Príbeh s pikantnými scénami ale aj s romantickým nádychom. Priam dokonalé. Vrelo odporúčam, nedajte sa prosiť.

Nie je to 50 odtieňov.. (Adriána Brišová, 17.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som začala čítať z nudy a očakávala som ďalší sex bez deja, ako v 50 odtieňou (nie že by som nečakala na tretí diel)a podobne, ale kniha ma absolútne prekvapila. Nešla som spať skôr ako som ju prečítala celú, pomaly už mi odchádzali oči a slová sa mi zlievali dokopy. Skôr som možno snívala o stole, ale teraz myslím len na okno a akú súpravu si kúpim. V tejto knižke nejde len o sex, ale hrá tam dôležitú a vzrušujúce úlohu. U knižky som sa červenala i smiala :)) Vrelo odporúčam..

Príjemné čítanie (Mirka Rezníčková, 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som prečítala na jeden šup na tohtoročnej dovolenke. Obe hlavné postavy sa mi páčili, ich dialógy, aj keď niektoré vulgárnejšie slová v preklade nevyznejú tak ako v originále, dalo sa to. Príbeh z pohľadu oboch postáv tiež nebol na škodu. Bola to príjemná kniha, ktorú odpočúvam ako oddychové čítanie. Kniha sa mi čítala sama, až som bola smutná, ako rýchlo som na konci. Rozhodne sa teším na pokračovanie.

mňam ;) (Eva Biela, 12.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto je jedena z veľmi,veľmi,veľmi prudko čitateľných kníh kde sa sex odohráva priamo pred vašimi očami a nie za zavretými dverami spálne.A že je tu toho sexu hodne...Je to zas niečo iné,iný príbeh,odporný šéf a šikovná,usilovná asistentka ktorá ho neuveriteľne priťahuje a práve preto je k nej taký odporný ale nakoniec sa jej aj tak dostane do nohavičiek:) ale samozrejme príde niečo čo ani jeden z nich nečakal-láska :)Pekný príbeh a už sa teším na Božského cudzinca!

Jedna z vulgarnejsich :) (Kristina S., 8.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Dalsi kusok z erotickeho zanru a tym, ktori maju za sebou Fifty alebo Crossfire, sa porovnavanie priam natiska. Aj Bozsky bastard je napisany prudko citatelne a opat prinasa uz obohrany pribeh bohateho, neodolatelneho a bezohladneho sefa Benneta Ryana a jeho asistentky Chloe (inteligentnej a schopnej aspirantky na MBA). Osviezujuce vsak je, ze sposob komunikacie vyplyvajuci z konceptu hate-love, vydrzi hlavnym postavam, vynimocne, az do uplneho konca. Sex tu stavia dialogy do defenzivy, a tak je cela kniha prakticky o jednom, len - postojacky, poleziacky, vo vytahu, v obchode, na chodbe.. Pre mna bol Bozsky bastard prvou erotikou, ktoru som citala v cestine a, hoci mam knih v nej nacitanych viac ako dost, prave v erotickych pasazach mi vadili vyrazy typu: „pero“, „sukat“, „pichat“, ktore ani zdaleka neprezentuju laskyplne milovanie, naopak, vyznievaju pomerne surovo – tato skutocnost moze pre citatelky, uprednostnujuce sladsie a jemnejsie romanove recicky posobit rusivo, pripadne i odpudzujuco. O to viac je potrebne podotknut, ze ich vyskyt je podmieneny vulgarnym tonom, akym je pisana cela kniha, a teda aj slovensky prekladatel by mozno volil nemenej drsne slova tam, kde sme zvyknuti na ine. Opakujuce sa prehnane hrube vyrazy vsak po nielkolkych stranach omrzia a v druhej polovici knihy uz vyznievaju bezducho a aj to malo „konverzacna“ len narusaju. Ak ste uz podobny kusok citali, tak vas Bozsky bastard nenadchne, ale ani neurazi. Ak sa k nej postavite ako k lahkej oddychovke, ste schopni precitat ju na jeden sup a da vam vsetko to, co od tohto typu literatury ocakavate . Zaujimavym spestrenim je najma rozpravanie pribehu z pohladu oboch akterov, ktore autorka strieda po kapitolach a ktore knizke slubuje vacsiu uveritelnost.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x