bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Reč snov

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Reč snov

Najucelenejší a najvyváženejší sprievodca svetom snov. Zábavnou formou vám poskytne
všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste porozumeli svojim snom a svojmu vnútornému svetu.

Slovník vysvetľuje viac ako 300 symbolov a obrazov vyskytujúcich sa v snoch.
Michael Lennox, psychológ a známy odborník na sny s dvadsaťročnou praxou,
predstavuje jednoduchý a praktický trojstupňový model výkladu snov. Spočíva vo
všeobecnom zobrazení symbolov objavujúcich sa v snoch, v následnom rozbore ich obsahu a nakoniec vo finálnom, spresňujúcom výklade vo vzťahu k osobnosti snívajúceho. Jeho metóda vedie k hlbšej a presnejšej interpretácii snov, ktorá poodhaľuje záhady ľudského nevedomia. Vďaka nej preniknete pod povrch bežných snov, ale aj takých, ktoré sa opakujú alebo vyvolávajú znepokojujúce vízie či nočné mory. Naučíte sa, ako si pamätať sny a ako ich objektívne vyhodnocovať.

Detaily o knihe

Názov: Reč snov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

vyborna (Jana Zenuchova, 15.8.2013) Odpovedať

tuto knihu som si objednala kvoli tomu, ze sa mi casto sniva.....a tie sny su take neobycajne, ze som jednoducho snar potrebovala. PO dlhsom vahani som sa rozhodla objednat si ju...a teraz ju mam stale po ruke a rano kedy si sen este pamatam si hned nalistujem v knihe co symbolizuje...aku ma charakteristiku :-) je to vynimocna kniha.

Reč snov (viki, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvý snár som si kúpila vo vlaku za 5 rubľov vo vlaku na ceste k starým rodičom. Výklad bol zaujímavý, ale vysvetliť význam celého sna som na základe neho nedokázala. Neskôr som siahla po ďalších snároch, ktoré sľubovali hory-doly. Ale tento "snár" je zároveň jedinečný sprievodca výkladom snov, ktorý skutočne poskytne skvelé rady ako sa vyznať v tom, čo sa nám snívalo a prísť na to, prečo. Bežný snár obsahuje obyčajne niekoľko stoviek symbolov so základnými významami, ale prečo a ako im vlastne rozumieť keď sa vyskytnú v našich snoch, nemáte ani tušenia. Ani ja som nemala, až kým som nenatrafila na túto skvelú knihu. Na začiatku obsahuje veľmi zrozumiteľné vysvetlenie postupov, ktoré treba uplatniť pri výklade snov. Jednoznačne odporúčam každému, koho zaujímajú sny a ich význam.

Úžasná kniha, odporúčam (Antónia Zrubáková, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nikdy som si doteraz nekúpila snár, ani knižku o snoch, ale kdesi som čítala článok o tejto Reči snov a zaujalo ma to. Neverím totiž na vysvetlenia typu - videli ste mačku ako prebehla po streche? Znamená to toto... Reč snov je však koncipovaná inak - v prvej časti vysvetľuje, ako porozumieť snom, ako ich interpretovať, zistič, čo je to dôležité a na základe symbolov sa dopátrať k jeho výkladu. Táto teória, rozdelenie typov snov, zapisovanie atď,to mi priblížilo celú problematiku a bolo mi jasné, že výklad snov nie je taký jednoduchý, ako sa to snažia ukázať niektoré knihy. Že si vyhľadáte heslo a hneď máte význam. Nie, výklad snov je komplexnejší, zložitejší, no keď sa to naučíte, dokážete sa dopátrať k mnohým zaujímavým veciam. Druhú časť tvoria symboly, vyše 300 a každý je zasadený do celku: pohľad zhora, osobnostný pohľad, možné výklady, vysvetlenia. Výborná knižka, po ktorej siaham dosť často a viaceré veci mi pomohli pochopiť, prečo sa cítim tak ako sa cítim, zmenila som niektoré kroky v práci a konečne som si usporiadala vzťahy so švagrinou.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x