bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Návrat z temnoty

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Návrat z temnoty

Mala trinásť rokov, keď sa stratila. Zmizla svojej rodine, priateľom, svetu. Keď sa náhle znovu objavila, zistila, že jej chýba obrovský kus seba samej.
Šestnásťročná Angie Chapmanová sa po troch rokoch od svojho záhadného zmiznutia vracia domov. Z toho obdobia si nič nepamätá, akoby jej niekto vymazal všetky spomienky. Musí si poskladať príbeh o všetkých hrôzach, ktoré prežila, aby získala naspäť svoj život.

Detaily o knihe

Názov: Návrat z temnoty

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvela kniha (Adriana, 13.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
13. rocna Angela je na skautskej stanovacke. Poslednu vec si pamata, ze isla na WC a potom sa zrazu ocitne na svojej ulici. Ked pride domov, rodicia myslia, ze je duch. Ubehli totiz 3 roky. Okamzite zacne vysetrovanie, poslu ju aj k psychologicke a tam to zacne byt zaujimave. Angela ma totiz niekolko alger eg, ktore ju chranili pred tym, co sa dialo. Pribeh som precitala za pol dna. Drzi vas v napati od prvej strany po poslednu, aj ked je tam par veci, ktore by som autorke vytkla, ale nemozem, lebo by som prezradila dej. Nenudila som sa vsak ani chvilocku.

Neuveriteľné (M. Golembiovská, 1.11.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha mi dala strašne veľa pocitov. Pripravila ma na život, naučila ma žiť

skvelá! (Sisa, 30.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy prinášajú veľa múdrosti, táto mi tiež veľa dala, veľa som sa dozvedela o alteroch a ako človek dokáže potlačiť do úzadia to, čo ho bolí. Kniha je vhodnejšia skôr pre mladšieho -násťročného čitateľa, ale našla som si v nej aj ja stará korčuľa zaľúbenie. Na to čo si 13 ročné neskúsené dievča prežije sa treba naozaj pripraviť.. Aj pre mňa to bol šok..

Návrat z temnoty (Monika Janovičová, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala na narodky. Nečakala som od nej nič extra takže ma príjemne prekvapila. je mega úžasná, strašne sa mi ľúbi. Je to taká kniha na zamyslenie.

Nevhodné označenie (Petra Zmatková, 9.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelý psychologický príbeh s nevhodným označením... Myšlienka viacerých osobností bez schizofrénie ma naozaj zaujala, celý príbeh ma veľmi držal, miestami naozaj šokoval a hlavnej hrdinke som naozaj držala palce. Avšak (spoiler) incest, alebo teda, to, že ju zneužíval brastrýko, to je naozaj príliš, takže ak nemáte aspoň 15 rokov, vyspelú myseľ, veľa odvahy alebo skutočný záujem, počkajte s tým :)

Krátka recenzia (Janka Gajdošová, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kúpila len na základe obálky knihy. Nevedela som čo mám čakať. Jedeň deň som si ľahla a rozhodla sa že dám knižke šancu. Odkedy som sa do nej začítala stratila som pojem o čase. Začala som čítať asi okolo 2 poobede a ked'som sa spametala zistila som že už je 5 hodín. Na druhý deň som knižku dočítala. Jedna z najlepších knižiek akú som kedy čítala. Mierne psychologická, s perfektným námetom, zápletkou, rozuzleniím. Napínavé čítanie. Určite si ju objednajte !

Napínavé (Kristína Vicenová, 6.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Keď som si knihu objednávala nevedela som,čo od nej očakávať. Bola to prvá knižka,ktorú som si kúpila bez toho,aby som si prečítala recenzie. :)No keď som ju po prvýkrát otvorila a začítala som sa do nej, bola som veľmi príjemne prekvapená. Dej tejto knižky ma hned' na začiatku chytil. Bola taká napínavá, že som sa od nej nevedela odtrhnúť, až som ju mala za deň prečítanú.Po jej prečítaní som sa musela zamyslieť nad ľuďmi, ktorí niečo také prežili a ako sa s tým museli/musia vysporiadať.Záver bol trošku nedomyslený, čo sa týka budúcnosti hlavnej hrdinky, ale neprekážalo mi to. :) Vrelo odporúčam aj ostatným ;)

Moj nazor (Zuzana Rendošová, 21.9.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Priemerne napisana kniha trilerovskeho charakteru, ktora vyplni nedelne popoludnie, ked vonku prsi. Avsak okrem toho, ze sa citatel dozvie nieco zaujimave o disociativnej poruche osobnosti, neprinasa hlbsi dojem, skor povrchne vykreslene charaktery hlavnych postav, plytky dej s americkym tinedzerskym nadychom...

Skvelá kniha, od ktorej sa nedá odtrhnúť (Miloš Paľo, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, ktorú som si kúpil pred pár dňami a prečítal som ju za dva dni. Normálne mi z tejto knihy behal mráz po chrbte. Hneď od začiatku nemôžete prestať čítať, pretože je to veľmi napínavé a povedal by som, že mňa na začiatku hlavne zaujala obálka, ktorá sedí skvele s príbehom. Páči sa mi, že je kniha rozdelená na tri časti- Ja, ty a my. Mne sa najviac páčili časti s priamou rečou aj keď ich bolo málo ale viem, že v knihe sa ani viac nemohli použiť. Angie sa stratila a vrátila sa po troch rokoch. Patrí k ľuďom, ktorí majú rozdvojenú osobnosť ale ona má ten problém, že má tých osobností hneď päť. Niekedy som mal chuť prečítať si posledné stránky aby som vedel ako sa to skončí. Autorka odviedla skvelú prácu, pretože ja som sa veľa krát v knihe zamotal. Kniha sa hlavne zameriava na terapie ale mne to vôbec neprekážalo. Koniec bol veľmi prekvapivý ale aspoň sa všetky kúsky skladačky spojili a všetko dávalo zmysel. Neveril som, že počas čítania kde som bol skoro zo všetkého prekvapený môže byť niečo ešte lepšie ale ten koniec bol skvelý a prekvapil ma najviac. Odporúčam všetkým ľuďom, ktorí majú radi napínavé knihy

Názor (Janka, 1.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Pri čítaní tejto knihy som si často hovorila aká je zvláštna. Pár kníh s takýmto námetom som už čítala a musím povedať, že stojí za hlboké zamyslenie. Aspoň podľa mňa. A keďže tu nechcem veľmi rozprávať o deji tejto knihy tak jednoducho napíšem. Prečítajte si ju. Stojí za to.
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x