bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Môj krutý princ

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Môj krutý princ

Vynikajúca zmes romantiky, napätia a dobrodružstva... pôsobivý príbeh lásky takej hlbokej a mocnej, že vydrží i tie najťažšie skúšky a nepriazeň osudu.

                                                                                                                    RT Book Reviews

V očiach londýnskej aristokracie je klub Inferno škandalóznym spoločenstvom bohatých zhýralcov, holdujúcich všetkým druhom nerestí. V skutočnosti sú to však rytieri tajného rádu, odvážni bojovníci, odhodlaní urobiť všetko pre ochranu kráľa a krajiny...

Štvrtá zo série kníh o klube Inferno rozpráva príbeh najzáhadnejšieho člena Rádu svätého archanjela Michala - Drakea Parryho, grófa Westwooda. Jeho osud bol dlho zahalený tajomstvom, až kým sa jeho spolubojovníci nedozvedeli, že úhlavní nepriatelia Rádu ho zajali a kruto mučili. Vo chvíli, keď sú všetci presvedčení, že Drakea v zajatí zlomili a stal sa z neho zradca, jeho priateľka z detstva, hájnikova dcéra Emily Harperová, sa odvážne vydáva za ním do nebezpečných bavorských lesov, aby ho zachránila. Ona jediná totiž nepochybuje o nevine grófa Westwooda, muža, ktorého nadovšetko miluje...

Doteraz vyšlo: Môj zvrhlý markíz, Môj nebezpečný vojvoda, Môj neodolateľný gróf

Detaily o knihe

Názov: Môj krutý princ

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam :) (Lucia Magátová, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
S Drakeom sme sa stretli už v predošlých knihách a v každej ďalšej časti ma viac a viac lákal na prečítanie jeho knihy a veru som neľutovala. Občas som nevedela, na ktorej strane sa Drake nachádza. Zlý alebo dobrý? Ale bola by som s ním na oboch stranách ako Emily, lebo mal v sebe niečo veľmi príťažlivé, ale nesmel by byť úplne zlý. Emily bola zatiaľ najdravejšia hlavná hrdinka. Dokázala by otráviť, (nielen) kvôli svojej láske všetkých prometeovcov. Bola to naozaj veľká láska, aj keď niekde sa mi až protivila. Keby s ním dokázala žiť aj keby bol naozaj prometeovec, tak to sa mi už nepáčilo. Dozvedeli sme sa tu nejaké zaujímavosti o prometeovcoch, Ráde a Rade. Tá časť, kde Drakeovi spolubojovníci spomínali na Virgila som sa aj zasmiala aký to boli huncúti v mladosti a čo všetko mu vyparatili. Niektoré časti autorka zaujímavo rozlúskla. Rozmýšľala som ako sa to môže vyriešiť (napríklad, keď ju objavili v lese...) a vyriešilo sa to vždy nejako zaujímavo. Boli tam aj nejaké prekvapenia - Virgilov synovec, Falkirk, nový vodca prometeovcov... Z pohľadu žien ostatných hrdinov to muselo byť strašidelné. Odišli im manželia a oni museli čakať doma ako na tŕňoch, čo sa s nimi stane. Škoda, že tam aj nejaké stránky s nimi autorka neprihodila. Na konci ma prekvapil Jordan to je ale fiškus, takto si z nich vystreliť. Taktiež sa mi páčilo, že Max bol ochotný pre priateľa riskovať aj vlastný život. Má u mňa zato bod k dobru. Epilóg nás zase navnadil na ďalšiu časť, takže už sa teším, keď sa mi do rúk dostane Môj škandalózny vikomt a samozrejme nezabudla som ani na knihu Môj hrdinský džentlmen, aj toho mám na zozname.

Priemerná (Veronika Berdáková Pavlík, 9.11.2014) Odpovedať

priemerná kniha
No trocha ma sklamala. Čítala som aj lepšie romány. Taku Lindseyouvú táto autorka asi netromfne. Ešte to vyzerá lákavo s tým jeho priateľom o ktorom bol epilog. Na túto by som sa asi dala skôr nahovoriť. Vyzerá lákavo. Táto s Emily sa mi zdala troška prehnaná. Ale páči sa mi že je to riešené ako sága. Už ked som si prečítala jednu chcela by som poznať aj príbehy ostatných.

Môj krutý princ (Barbora Eliašová, 23.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto sa mi veľmi páčila:-))) bola úúúžasná.. ovela lepšia ako tá predtým:-)) takto si predstavujem romantickú knihu:-))) som zvedavá na ďalšiu:-))

úžasné pokračovanie :) (Zuzana, 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako vždy, táto autorka neskalama :) Všetky jej knihy o klube Inferno sú dobre a pútavo písané a táto tiež nesklamala. Pomätený Drake a tvrdohlavá Emily je dobrá kombinácia pre romantický a napínavý príbeh :) Max, Rohan, Jordan, Drake - drsní, nebezpeční, ale nežní chlapi... som zvedavá na Beaua :)

Veľmi pekná... (Petra, 22.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekná knížka, určite lepšia než tá predchadzajúca o Jordanovi...

Skvelé (Maťa Žatkuliaková, 19.4.2013) Odpovedať

Výborná, už sa neviem dočakať pokračovania. Zhltla som ju na jedenkrát :)
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x