bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pracujúca mama - Návod na prežitie

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pracujúca mama - Návod na prežitie

Táto kniha ponúka pracujúcim matkám množstvo tipov a nápadov v rôznych oblastiach rodinného a pracovného života – od chvíle, keď sa vám na tehotenskom teste objavia dve čiarky až po okamih, keď si treba pohovoriť s pubertiakom o sexe a pritom zostať profesionálna a výkonná vo svojom povolaní, nech už robíte čokoľvek.
Autorky v tomto návode na prežitie pre mamičky poskytujú neoceniteľné tipy, ako zvládnuť starostlivosť o deti, domácnosť, prácu a vlastné záľuby. Poradí tiež, kde hľadať pomoc, keď dôjde k najhoršiemu.
Pracujúca mama je praktická a pritom vtipná a pútavá knižka. Ocení ju každá žena, ktorá má občas pocit, že nevie, kam má skôr skočiť.

Detaily o knihe

Názov: Pracujúca mama - Návod na prežitie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Za dva dni zhltnuté! (Želka Hanicová, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem takéto knižky a táto je super. Krásna obálka, ilustrácie, prehľadne rozdelená na kapitoly Budem mama, Návrat do práce, Ako prežiť prácu, Ako si nájsť spriaznené duše, alebo akú stratégiu zvoliť na puberťákov. Práve tá časť ma zaujala najviac, keďže mám dvoch synov v -teen veku a niekedy je to s nimi...no, veď to asi poznáte:-) Napríklad tie mediálne pasce ako sexting, čiže dvojzmyselné esemesky, veľavravné obrázky - to je u nás mám pocit na dennom poriadku, lebo chalani sa stále chichúňajú, doberajú si jeden druhého. Snáď to nepreženú, občas mám s nimi malý pohovor a táto knižka ma utvrdila, že robím dobre a dala aj pár dobrých tipov. Aj o facebooku, kde ma jeden syn stále "neakceptoval" za priateľku:-) Vraj mama, to by bola hanba...a len ma budeš sledovať. Pri prvom synovi sa mi už podarilo presvedčiť ho, aby si inak nastavil súkromie, ak mi neverí, ale potrebujem aspoň čiastočne vedieť, čo tam robia a či neprekračujú hranice. Jednoducho, táto knižka je fakt plná tipov a nápadov, ako komunikovať s rodinou, zamestnávateľom, kamarátkami, s deťmi. Niektoré už poznáte, využívate, ale plno je takých, ktoré vás inšpirujú a navedú na inú cestu: aha, dá sa to aj takto a možno to bude efektívnejšie. Výborná knižka, fakt, pohodové čítanie po večeroch, ktoré sa mi rozhodne vyplatilo!

Pracujúca mama-návod na prežitie (Marianna Fabušová, 27.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
hoci som nemala to šťastie,že knižku som ešte reálne nedržala v ruke a nemohla ju listovať,no i tak dúfam,že sa mi predsa raz do ruky dostane a zbierku skvelých tipov pre pracujúce mamy,hoci len v humornej forme,sa mi i tak podarí prečítať.Myslím,že môžem len a len odporučiť.

nemôžem hodnotiť (Emily, 27.3.2013) Odpovedať

Nemôžem hodnotiť, ešte som ju nečítala a pochybujem, že si ju kúpim. Ako matka dvoch detí nemám záujem o akokoľvek vtipný manuál ako prežiť. Radšej by som si vzala knihu, pri ktorej na každodenné povinnosti zabudnem. Ak pri splodení detí boli dvaja, musia byť aj pri výchove a aj pri povinnostiach doma. Návod na prežitie je jednoduchý - každý chvíľku ťahá pílku... a aj deti už vedia pomôcť, či nie?

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x