bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hostiteľ - 2.vydanie

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 15,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hostiteľ - 2.vydanie

Je tu Hostiteľ s filmovou obálkou!

Stephenie Meyerová, jedna z najpodmaňujúcejších spisovateliek našich čias, nám predkladá strhujúci a nezabudnuteľný román o pretrvávajúcej láske a o samej podstate toho, čo znamená byť človekom.

Melanie Stryderová odmieta opustiť svet. Náš svet sa stal terčom invázie neviditeľných nepriateľov. Ľudia sa stali hostiteľmi týchto votrelcov. Prišli o mysle, zatiaľ čo ich ľudské telá zostali nedotknuté a bez očividných zmien pokračujú v živote. Väčšina ľudstva podľahla. Melanie, jedna z posledných „divých“ ľudských bytostí, ktoré prežili, sa dostane do zajatia a je presvedčená, že to znamená jej koniec. Pútničku, votreleckú „dušu“, ktorú vložia do Melaninho tela, varujú pred nebezpečenstvami, ktoré predstavuje život vo vnútri ľudského tela: pred ťažko zvládnuteľnými emóciami, presýtenými zmyslami, priveľmi živými spomienkami. Na jednu z ťažkostí však Pútnička nebola pripravená vôbec: bývalá obyvateľka jej tela odmieta vzdať sa vlastníctva svojej mysle. Pútnička pátra v Melaniných myšlienkach a dúfa, že sa dopracuje až k príčinám pretrvávajúceho odporu, ktorý im ľudia jednostaj kladú. Namiesto toho však Melanie zaplní myseľ Pútničky predstavami muža, ktorého Melanie miluje – Jareda, človeka, ktorý žije kdesi v úkryte. Pútnička nie je schopná vyslobodiť sa z objatia túžob svojho tela a začína túžiť po mužovi, ktorého – ako jej káže jej úloha – má odhaliť. Sily, ktoré sú mimo nich, nakoniec premenia Pútničku a Melanie na nedobrovoľných spojencov. Spolu aj podniknú nebezpečné a neisté pátranie po mužovi, ktorého obe milujú.
Stephenie Meyerová je autorkou série Twilight, ktorá sa stala bestsellerom. Absolvovala odbor anglická literatúra na Brigham Young University. Žije v Arizone s manželom a tromi deťmi. Hostiteľ je jej prvý román pre dospelých.

Detaily o knihe

Názov: Hostiteľ - 2.vydanie

Originálny názov: The Host

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zaujímavé! (Šárka Smetanová, 21.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Stephenie Meyerová-Hostiteľ Túto knihu som si kúpila už dávnejšie po tom, čo som videla film. Tento príbeh je neuveriteľne prepacovaný, Stephenie Meyerová je vynikajúca spisovateľka. Na knihe sa mi veľmi páčia hádky medzi Melanie a Vandou. Opis prostredia je tiež dokonalý. Dej nie je vôbec nudný, núti vás premýšľať. Je to skvelý sci-fi príbeh s nádychom romantiky. Vrelo odporúčam.

Niečo na polceste (Monika Mihalačová, 15.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Vidím, že väčšina je nadšená tou knihou, asi som z inej planéty.............. Nehovorím, že bola zlá, príbeh bol fajn, myšlienka super, ale........... Miestami som sa strašne nudila, neuveriteľne dlhé opisy neznášam a tu ich bolo viac ako dosť. Ale neľutujem, že som ju čítala, naozaj ma zaujala a záver bol super v tom, že to vlastne neskončilo tak úplne, nezostal otvorený, ale v podstate zatiaľ neskončila ani jedna strana. Musím však priznať, že film sa mi miestami páčil viac. Asi tým, že tie moje nenávidené opisy vlastne vypadli.

Prekvapivé!! (Monika Jaklovská, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som vzala do rúk po odporúčaní. Zo začiatku som ňou nadšená nebola neverila som totiž kamarátovi ktorý mi ju odporučil :D No po prvých stránkach som mu veriť začala. Od knihy som sa nedokázala odpútať. Prečítala som ju doslova na jeden hlt neschopná ju odložiť ani na moment. Dej naberal na grádach. Po do čítaní som neveriaci otáčala stránku hľadajúc pokračovanie. Túto knihu vrelo odporúčam ľuďom čo majú radi sci fi príbehy s nádychom romantiky :)

Skvelé zakončenie roka so skvelou knihou! :) (Lenka Ďurčeková, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na knihu som sa veľmi tešila a očakávala som fascinujúci príbeh s napínavým dejom a situáciami, pri ktorých by mi zvieralo srdce. Kniha však splnila oveľa viac a zanechala vo mne silné pocity a zážitky ešte aj po dočítaní jej poslednej strany. Keď som zobrala knihu do rúk, prekvapila ma jej hrúbka, ale vôbec ma od toho neodradila. Práve naopak. Vedela som, že si čítanie o to viac užijem. A bolo to tak. Aj napriek tomu, že kniha má vyše 600 strán, čítala sa neuveriteľne rýchlo. Dej nebol na tých stranách vôbec zbytočne naťahovaný a všetko pekne do seba zapadalo. Dokonca aj miesta boli opisované tak skvelo a výstižne, že ma to nenudilo čítať, a dokázala som si veľmi dobre predstaviť aktuálne prostredie. Opäť ma Stephenie presvedčila o svojich spisovateľských schopnostiach. A bolo tomu tak, aj čo sa samotného príbehu týka. Originálny námet, ktorý do knihy vložila, sa mi zapáčil a bola som rada, že je to niečo iné. Taktiež sa mi veľmi páčilo, že veľká časť príbehu sa odohráva na púšti v horách. Dokonca ozvláštnila príbeh aj tým, že prostredníctvom Vandiných snov - Melaniných spomienok, oživila dej a vniesla do toho ešte lepšiu atmosféru. Všetko bolo dokonale premyslené. Čítanie knihy som si veľmi užila. Vďaka nej som prežila ďalší úžasný príbeh a spoznala zopár ďalších úžasných postáv, ktoré sa mi vryli do srdca. Určite knihu odporúčam každému, nebudete sklamaný. A navyše vás tam, niekde po 600. strane čaká skvelý pocit aj z dobrého konca príbehu. :)

Keď navštívi duša (ne)správneho Hostiteľa (Zuzana Ľudviková, 3.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Hostiteľ sa radí medzi psychologické romány, čo znamená, že je to viacmenej zložité čítanie, pri ktorom treba rozmýšľať, pretože skrýva mnoho psychologických vsuviek i nádherných myšlienok, ktoré určite stoja za povšimnutie. Okrem toho, že sa Stephenie Meyerová s jej čitateľmi veľmi rada hrá, pripravte sa aj na mnoho zvratov, ktoré by ste inak stopercentne nečakali. Kniha obsahuje i rozsiahlu škálu pocitov – niekedy budete plakať (možno aj od jedu), hrýzť si nechty, dvíhať obočie či zatvárať knihu. Autorka je veľmi talentovaná spisovateľka a tieto spomenuté prvky k tomu bohužiaľ patria, no Hostiteľ sa dá označiť za naozaj veľké dielo, ktoré stopercentne chytí za srdce a rozplače aj necitlivého. Ktovie, nabudúce to možno budete vy.

Hostieľ (Daša Šimonová, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
zo začiatku ma táto kniha voooobec nezaujala, ale v polovici som ju už totálne žrala... pefektný príbeh, totálne prepracovaný... odporúčam!

Odporúčam! (Veronika Fujáková, 17.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na rozdiel od iných diel tejto autorky bolo toto dychberúce a zamysleniahodné. Scifi príbehy o mimozemšťanoch ma ani trochu neberú, ale toto bola výnimka potvrdzujúca pravdilo a som rada, že som na ňu natrafila. Veľmi pekne popísaná psychologická hodnota človeka a jeho duše spolu s vymysleným svetom so svojou hierarchiou, veľmi dobré!

výborné (Ľubica Listoferová, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nesklamala ma, bola napínavá a skončil naozaj neočakávane :P

Jednoducho wow (Kristína Vitkovičová, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skôr ako sa mi do rúk dostala kniha som videla film a nepáčil sa mi, veľa vecí mi nedávalo zmysel. A potom mi moja najlepšia kamarátka povedala, aby som si prečítala knihu, že pochopím. A mala pravdu, s knihou začal dávať film konečne zmysel. Prenikla som hlbšie do postáv Mel a Vandy a obe som ich dokázala pochopiť. Knihu som nemohla pustiť z ruky aj keď som vedela ako sa to končí. Tešila som sa s každým novým riadkom, inokedy vo mne narastal strach. Kniha bola podaná úžasne a určite ju odporúčam každému kto má rád romantiku, sci-fi a trochu zamotané príbehy :)

wow! (Barbora, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepších kníh! :) Odporúčam.Užásná až na niektoré dlhé opisy

Moja najoblubenejšia :) (Radka Piliarova, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
To je úplne nádherná dokonalá krásna knižka! nemohla som sa od nej odtrhnúť...prečítala som ju za 3 dni, nespala, nejedla...jedna z najkrajších a najlepších kníh, aké som čítala...cítila som lásku, nenávisť, smútok, radosť...smiala som i plakala...oveľa lepšie ako twilight...prečitala som ju už veľa krat ale viem že ju ešte budem čitať. Vrelo odporučam tym ktorí ju nečitali . Kniha je o 100000% lepšia ako film :)

Kniha vyrážajúca dych (Jozefína Fedorková, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to úplne super kniha. Naozaj veľmi obdivujem túto autorku a to aj pre Twilight ságu :D Človek pri nich zažije pocit dobrodružstva, lásky a napätia v jednom.

bola som príjemne prekvapená (Pavlína Ružičková, 31.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
začiatok knihy mi prišiel dosť chaotický.Občas som prestala čítať a povedala si "čo?" a musela som sa vrátiť.Niekedy som sa musela k čítaní dokopávať lebo som dúfala že to ešte nabere ubrátky.Som rada že som si preskákala začiatkom.Najskôr som sa bála že to bude ako Twilight,ktorý neoblubujem ale bola som príjemne prekvapená. :)

:) (Michaela Pavľáková, 30.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Síce trvalo to pomerne 110 strán aby sa to rozbehlo, ale potom som sa od knihy už neodpútala.

prekvapenie (Dominika Brutovská, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hostiteľ bol pre mňa obrovské prekvapenie.Nečakala som,že S.Meyerová môže niečím prekonať Twilight.STALO SA! Napätie a láska od prvej až do poslednej strany.Môžem ju čítať stále dookola a nikdy ma neomrzí.Všetky palce hore ;)

naozaj jedinecna! (miroslava pagacova, 23.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Osobne som alergicka na Twilight knihy aj filmy a bolo potrebneho vela sebazapretia na precitanie tejto knihy. Ale darcek je darcek, patri sa aspon zacat... stacili mi tri kapitoly a zamilovala som sa. Neskutocne nadherna myslienka, iste metaforicke zobrazenie diskriminacie vo svete. Hladanie sameho seba, obeta pre milovanych, vyssie idelay a princip odvahy. Detailne opisy, ktore rozvijaju fantaziu ma prekbapili a pribeh o mimozemskej rase, dusi Vande ma dojal. Odporucam vsetkym sci fi nadsencom, je to nieco nove a neokukane, mazdy si tam najde svoje!

šupa kniha (Veronika Niščáková, 19.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najprv sa mi to zdalo, že sa mi to nebude páčiť, nebavilo ma to zozačiatku ale nakoniec som bola milo prekvapená úplne šupa kniha odporúčam prečítať. :D

fajn čítanie (Petra Hanzelová, 17.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala od kamošky ktorá vedela že sa mi páčili Twilighty.Prvé strany som myslela že ma zabijú,musím priznať, že som ďalej pokračovala len zo slušnosti. Ale neľutujem, nakoniec to nabralo potrebné grády. Nechýbal kúsok napätia, lásky,zmiešané emócie zo záveru. Meyerová s ľahkosťou dokázala touto knihou očariť aj ľudí čo sci-fi moc nemusia

The host (Barbora, 16.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha Hostiteľ je určite najlepšia (romantická, fantasy) kniha, akú som doteraz čítala. Najskôr som mala pred ňou rešpekt a hrúbka ma trochu odrádzala, pretože si hovorím, že to bude určite ako tie iné knihy dlhé, ktoré som čítala, samé kecy okolo ale skutek utek. NIE. Kniha je zaujímavá od začiatku do konca, číta sa takmer sama. Nemyslím, že by si ju mali prečítať iba tí, ktorí majú radi fantasy, je to knižka pre všetkých, pretože je tam z každého niečo - láska, dobrodružstvo, fantasy...Má hlavu a pätu, vyvrcholenie deja je veľmi nečakané, preto sa mi kniha tak staršne páči, človek nevie, ako sa to skončí, to je však na tom najlepšie. Na konci som mala slzy v očiach a chcela som ju ísť čítať znovu a znovu. Prajem si, aby takýchto kníh bolo viacej, nemusia byť práve od tejto spisovateľky, aj keď samozrejme, že jej prajem, aby takýchto kníh ešte veľmi veľa napísala. Film som videla tiež, ale pri otázke, čo je lepšie, myslím, že všetci poznáme odpoveď :-)

Najlepšia kniha :) (Mária Turčíková, 16.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som už dávno chcela prečítať. Všetky moje kamarátky sa nemohli preniesť cez prvých 100 strán, pretože sa toho nemohli nejak chytiť. Bola som prvá, ktorá do zvládla a musím povedať, že to stálo za to. Potom som sa od toho nevedela odtrhnúť. Najlepšie na tom je, že po mne to už všetky prečítali lebo som o tom stále rozprávala. Som fanúšička upírov, anjelov a nadprirodzených bytostí a hostiteľ sa zaraduje k nim. Nečakala som, že Stephenie napíše ešte niečo lepšie ako Twilight ale toto je úplne úžasné. Postavy sú dobre opísané. Musím priznať, že som bola fanúšička Vandy a nie Melanie ale obidve boli veľmi milé. Teraz som si pozrela už aj film a bol v pohode ale samozrejme kniha bola o mnohokrát lepšia. V knihe nájdete veľa romantiky ale aj dostatok napätia. Na konci sa mi hrnuli slzy do očí ale skončilo sa to nad moje očakávania. Mám rada keď po prečítaní knihy mám ešte nad čím premýšľať a táto kniha vám toho na premýšľanie poskytne veľmi veľa. Autorka odviedla skvelú prácu a už sa teším keď zase napíše niečo podobné.

lepša než Twilight.. (Adriána Brišová, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Planétu Zem ovládli zvláštne mimozemšťania, ktorí sa dokážu dostať do ľudských tiel a ovládať ich. Jedna "duša" ovládne mladú Melanie, ktorá sa s tým však nehodlá zmieriť. S votrelcom v mozgu môže síce len myslieť, ale svojho hostiteľa nekonec dokáže silno ovládnuť. Sama hostiteľka má v hlave chaos a netuší či je to všetko normálne. Zdá sa však, že nie. Melanie nakoniec svoju hostiteľku ovládne natoľko, že sa rozhodne odísť do jaskýň, kde sa skrývajú preživší ľudia a Melainin přtel a brat. Ľudia ju najskôr neprijmú ľahko, ale nechajú ju nažive. Z Prvú jej bude väčšina nenávidieť, ale nakoniec pochopí, že hostiteľka nie je tak zlá ako ostatný hostitelia, ktorí pre nich sú nebezpečenstvom. Príchodom hostiteľky sa strhne vlna udalosti a ani na chvíľu nebude mať hrdinka pokoj. A čitateľ s ňou. Štýl písania priamo nabáda na čítanie stále ďalej a ďalej. Objavujú sa stále nové prekážky a klišé. Nakoniec však všetko nedopadne tak strašne, ako sa zdá. Ale viac už vám neprezradím, to si prečítajte sami. Kniha Hostiteľ ma nadchla. Bola nádherná a čítala sa jedna báseň. Musím povedať, že Stepnenii Meyerovej idú Sci-fi romány lepšie ako upírskej romance. Sága Súmrak bola síce tiež pekná, ale na Hostiteľa nemá. To je už poriadny kúsok plný napätia a lásky zároveň. Knihu môžem vrelo odporučiť. Je úplne skvelá a najlepšie je v nej koniec. Sami uvidíte keď si ju prečítate.

Skvelá kniha (Ivana Hudáková, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hostiteľ bola moja prvá kniha sci-fi žánru, ktorú som čítala. Priznám sa sci-fi som nikdy neobľubovala, ale po prečítaní Hostiteľa som zmenila názor. Túto knihu som si zamilovala, autorka má skvelú fantáziu a dokáže vtiahnuť do deja ako máloktorý autor. Je to nádherný príbeh o sile lásky, ktorí vás chytí za srdce. Kniha bola neuveriteľne napínavá, nedokázala som ju pustiť z rúk, kým som ju neprečítala. A ešte dlho po prečítaní mi neschádzala z mysle. Totálne ma dostala a zaradila sa medzi moje srdcovky. Ten dej, no proste jedna báseň. Úžasná :)

Sci-fi a srdcovka??? (Lucia Mikušová, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď mi kamarátka stručne opísala dej, neverila som že by ma tento príbeh mohol chytiť za srdce. Čítala som ju už niekoľkokrát a vždy v nej nachádzam nové veci, ktoré som si pred tým nevšimla. Je to úžasná kniha o láske a v istom zmysle i morálnom pohľade na ľudstvo. Hoci som ešte nevidela film, teším sa naň a zároveň sa obávam, že nie je celkom možné vystihnúť pravú podstatu tak hlbokého príbehu. No jednoznačne si ho pozriem a kniha by nemala chýbať v žiadnej knižnici.

Stephanie je proste najlepšia :) (Martina Paľová, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po upíroch prišlo niečo úplne nové, niečo zaujímavé a neočakávané. Hostiteľ ma chytil za srdce, či to bola Vanda alebo Melanie obidve boli skvelé. Táto kniha bola veľmi romantická a to ja zbožňujem. Nečakala som takýto koniec takže ma to veľmi prekvapilo. Musím priznať, že bolo ťažké prejsť začiatočných 100 strán, pretože sa tam nič prevratné neudialo ale keď som to zvládla už som nemohla prestať čítať. V knihe je veľa napínavých a romantických častí. Po prečítaní som ešte nedokázala prestať rozmýšľať o knihe a to znamená, že sa mi ju oplatilo prečítať. Takže určite ju odporúčam nenájdete v nej len jeden príbeh ale hneď dva.

Super! (Zuzana Sabová, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha má úplne dostala. Ak si človek pozrel film, prišiel o všetko to, čo bolo v knihe. je jedinečná, niečo úplne iné ako Twilight. Veľa ľudí si asi pomyslelo, že je to rovnaké, no nie je. Kvalitnejšia kniha, zaujímavý dej. Proste jednička. Síce sú prvé strany nezaujímavé a budete chcieť knihu odložiť, počkajte. Vtiahne vás do deja a nebudete chcieť prestať :) Milujem tú knihu, citáty z nej, dej, postavy, všetko. Odporúčam prečítať :)

Moje dojmy (Simona Dancáková, 2.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha sa mi veľmi páčila svojou nápaditosťou,Jerd sa mi síce javil trochu ako hlupák a dojalo ma ako Ian ľúbi Pútničku, mal istú náklonnosť k dušiam :) , jedine čo môžem vytknúť ej v niektorých častiach veľa opisu , inak sa mi kniha čítala veľmi dobre a odporúčam všetkým milovníkom fantasy :)

hostitel (katarinka, 24.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
tuto knihu som stále neprečítala ale určite sa k tomu dostanem, už teraz sa na nu teším.

Stephanie zase raz ukázala, že je skvelá spisovateľka :) (Veronika Dedíková, 19.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jedna z najlepších aké som kedy čítala. Predstavte si, že náš svet napadnú neviditeľní nepriatelia. Ľudia síce nevymrú, no stanú sa hostiteľmi týchto jedincov. Zostalo už len pár ľudí, ktorí prežili. Hlavná hrdinka, Melanie Stryderová, tiež patrí medzi ľudí, ktorích ešte neovládli títo nepriatelia. So svojim bratom Jamiem utekajú a skrývajú sa. Melanii sa aj v dobe, keď už nič nie je isté pripletie do cesty láska. Namiesto sladkých bozkov a spoločne strávených večerov s Jaredom bude musieť Melanie bojovať o život. Dostane sa totiž do zajatia a myslí si, že je už po všetkom. Do Melaninho tela vložia Pútničku, votreleckú dušu, ktorá sa má stať novým ,,obyvateľom" jej tela. Pútničku síce vopred pripravia na to, že život v ľudskom tele nie je jednoduchý, no aj tak ju neupozornia na jednu veľmi dôležitú vec. Bývalá obyvateľka jej tela sa nechce vzdať svojho tela. Prečo to tak je? Čo Melanii stále drží v jej tele? No predsa láska. Láska k jej milovanému Jaredovi. S Melanii a Pútničky sa stanú spojenkyne. Sú totiž rozhodné nájsť muža, ktorého milujú. Vydajú sa preto na obtiažnu cestu,ktorá má mnoho prekážok a neistý koniec. Bude totiž Pútničke niekto veriť ? Nebudú ju pokladať iba za klamárku? Pokiaľ chcete vedieť čo sa bude diať ďalej, určite si túto knihu prečítajte. Stephanie Mayerová nám ukázala, že napísať sci-fi román, ktorý nemá v svete páru, nie je pre ňu žiadna ťažkosť. V tomto diele je majstrovsky rozvinutý príbeh, ktorí vás núti premýšľať, ale zároveň dúfať v happy end. Nádherný príbeh o sile lásky, ktorí vás chytí za srdce. Ja sama som pri ňom plakala ako malé dieťa. Pokiaľ máte chuť i aj vy trochu poplakať rozhodne čítajte:) Táto kniha vo vás vyvolá mnoho otázok a zmiešaných pocitov. Prvé strany sú síce ťažšie na čítanie a vyžadujú si poriadnu predstavivosť, ale rozhodne sa nevzdávajte, dej sa potom začne vivíjať naozaj výborne.

Hostiteľ (Daša Šimonová, 19.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Ja som na tento žáner veľmi neni, zo začiatku bol trochu problém dostať sa do deja a zistiť, o čo tam vlastne ide, ale postupne som sa do toho dostávala a stále viac som sa do knihy zažrala... Odporúčam

Film (Katarína Voláková, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nemôžem sa dočkať kedy pôjdem na film do kina!! teším sa hrozne horzne moc! :D

Super kniha! (Katarína Voláková, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Začiatok nebol príliš pútavý, nevedela som prísť na to o čom to celé je..ale je to jedna z najlepších kníh, ktoré som kedy čítala..Bolo to napínavé,ale úžasné..plakala som v jednom kuse :) obdivujem autorku za takúto skvelo odvedenú prácu :) je to obdivuhodné prísť na takú myšlienku, ktorú dokážete sformulovať do takto rozsiahlej úžasnej knihy s pútavým, napínavým a skvelým príbehom :) radím prečítať!! :))

The host (Niki Kántorová, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Takže ďalšia kniha z poličky vrelo odporúčam.. Musím sa priznať, že prvých sto strán som čítala asi mesiac. Nevedela som sa k tomu dokopať... Začiatok sa mi vôbec nezdal zaujímvý, no akonáhle som prečítala tých sto strán, nevedela som sa od knihy odtrhnúť. Skončilo to tak, že som túto knihu prečítala 4x. Je fakt super. Je to vlastne dvojpríbe, čo nevidím často a k tomu hrdinovia sú záporáci a tí dobrí zároveň. Každž z iného uhla pohľadu. Teším sa hrozne moc aj na film. Aj keď s výberom Iana tak celkom nesúhlasím... :)

super kniha (Marcel, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
na zaciatku je potrebna fantazia. keby som nevidel stargate serial , nepochopil by som tak skoro pojem hositel. ale kniha tak pohlti, ze od nej neviete odist. super kniha....

Kniha (van, 15.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na začiatku ma kniha vôbec nezaujala, no rozhodla som sa že ju dočítam. Rozhodla som sa správne a v apríli sa teším do kina na film Hostiteľ

super kniha (mya, 15.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
začiatok dosť chaotický, opisy ktoré potrebujú veľkú fantáziu, ale potom keď sa to rozbehne tak neviete od tej knihy odísť... na konci som plakala ako malé dieťa :) odporúčam
Všetky komentáre (35)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x