bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bod klamu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:544
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,10 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bod klamu

V neprístupných končinách Arktídy objaví satelit NASA pod hrubou vrstvou ľadu unikátny nález – tristo rokov starý meteorit so stopami fosílií. Je to naozaj dôkaz existencie mimozemského života? Úradujúci prezident Zach Herney povolá štyroch vynikajúcich vedcov, aby potvrdili pravosť nálezu a vyslobodili ho z ľadového zovretia na ďalší výskum. Nejde len o prevratný vedecký dôkaz, ale v predvolebnom období aj o body na strane úradujúceho prezidenta. Opozičný kandidát senátor Saxon totiž postavil svoju kampaň práve na kritike drahého vesmírneho výskumu, ktorý neprináša nijaké výsledky. Tímu odborníkov za polárnym kruhom a Rachel, dcére senátora Saxona a spravodajskej dôstojníčke Bieleho domu, odrazu ide o život. Nečakane sa ocitnú uprostred nebezpečnej hry najvyšších vojenských a politických kruhov Ameriky.

Z anglického originálu Deception Point (Pocket Books, a division of Simon & Schuster, New York 2001) preložil Otakar Kořínek.

Viac o Danovi Brownovi a jeho knihách na www.kniha-inferno.sk

Dostupné verzie titulu

Bod klamu Elektronická kniha

Výhodná ponuka

Detaily o knihe

Názov: Bod klamu

Originálny názov: Deception Point

Objednávací kód NA202084

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pecka (Matúš, 17.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná kniha. Čítal som ju dlho do noci. Uz mi aj spať trebalo. Ale zrazu nastal ten BOD KLAMU. a to som zrazu nemohol prestať a čítal až kým som ju nedočítal. Super kniha

bod klamu (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ten začiatok bol nič moc. Potom sa to však všetko vyjasnilo a začalo to byť zaujímavé. Dobrá kniha, no asi najslabšia "brownovka".

miestami prekombinované (Dano, 2.4.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Zápletka je zaujímavá a príťažlivá, ale nesmie sa pri tom myslieť - je to prekombinované, aby viac vyznelo záverečné prekvapenie (napr.: - možný spoiler: ak som "všemocný" a chcem osoby XYZ zlikvidovať a mám ich "pod kontrolou", nevybavím im tak tajný a nesledovateľný odvoz, že potom musím čakať a spoliehať sa na náhodu, že nejako vystopujem ich telefonát, aby som ich zameral a prišiel zlikvidovať) a miestami až nezmyselné: napr. pri každodennom vstupe na pracovisko ma budú skenovať a kontrolovať moju DNA (výsledok testu za 4 sekundy! a budem tvrdiť, že taká technológia naozaj existuje?), ale ku prezidentovi USA sa dostanem bez akejkoľvek kontroly len tak, že Dobrý deň, ste to vy? Ste očakávaná.

Skvelá :) (Miloš Paľo, 19.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dočítal nedávno a musím povedať nemohol som sa od nej odtrhnúť. Kniha čitateľa ihneď zaujme a vtiahne do deja. Celá kniha je napísaná až moc americky a má v čitateľoch vzbudiť predstavu o Američanoch a o prezidentovi presne podľa amerických predstáv . Celý dej nás autor nenechá vydýchnuť zvedavosťou a napätím. Neošúchané prostredie.. Dobrá zápletka... Dej je ako scenár ale naozaj sa od neho neodtrhnete.. Prostredie je zaujímavé ako aj chvíle v prostredí politiky. Príbeh bol miestami priam neuveriteľný a samozrejme napínavý. Mne osobne sa páčili pasáže o technológiách, ktoré používajú tajné organizácie. Najlepšie by bolo keby že to sfilmujú fakt tí ktorí si to ešte neprečítali tak ja osobne doporučujem. Pri čítaní mám rada napätie a toho sa mi pri tejto knihe dostalo najviac

Skvele (Petra Švaňová, 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
ďalšia skvelá kniha od Browna...Opäť tu máme tajomno a akciu. Rozhodne odporúčam.

Brownovka (iva, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ako ostatné knihy od tohto autora, tak aj táto nesklamala...Čitala som ju ako celkom poslednú od neho ale nesklamala a bola super. Neviete sa od nej odtrhnut,čítate dalej a cakate co sa stane na dalších stránkach knihy. jedna z knih ,ktoré nepustíte z rúk,až kým nedočítate.

Super (Sabína, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím sa priznať, že toto bola moja prvá kniha, ktorú som od Browna čítala a neviem si ju vynachváliť. Je skvelo napísaná tak že som si celý dej vedela predstaviť, ako by som pozerala film. Celý čas som bola v napätí a zápletka bola fakt vynikajúca. Najlepšia kniha akú som poslednú dobu čítala. Mýslím si, že k tomu netreba nič viac dodávať, iba že ju určite vrelo odporúčam:)

Súhlas, najlepšia Brownova kniha (Emily, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto mu ide lepšie ako nejaké konšpirácie a rúcanie dogiem katolíkom. Dobrá zápletka. Premyslené a prešpekulované. Chcela som vedieť, čo sa stane na ďalšej strane, ako si Rachel poradí.

:-) (Eldo, 22.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podla mojho nazoru najlepsia kniha od Browna. Citala som zatial vsetky jeho knihy a tato ma zaujala najviac. Vrelo odporucam.

Prekvapenie na konci (Janka, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
U Dana Browna som si už akosi zvykla na fakt, že ma "ťahá za nos" príbehy v jeho knihách sa začnú tajomne a skončia ešte tajomnejšie. Či už to bol Dawinciho kod alebo Anjeli a demoni. Vrelo odporúčam jeho knihy každému koho zaujíma takýto žáner.
Všetky komentáre (10)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Rachel v pomykove zdvihla hlavu. „Pán doktor, je to meteorit. Zrejme teda prišiel z vesmíru. Uniká mi tu niečo?“
Corky a Tolland si vymenili významný pohľad. Tolland položil Rachel na plece ruku a šepol: „Obráťte to na druhú stranu.“
Rachel obrátila kameň tak, aby videla na druhú stranu. Trvalo iba zlomok sekundy, kým jej mozog spracoval, čo uvidela.
Pravda ňou otriasla tak mocne, akoby do nej vrazil kamión.
Vylúčené! vyhŕkla, no ako sa dívala na kameň, uvedomila si, že jej definícia „vylúčeného“ sa navždy zmenila. Do kameňa bol vtisnutý tvar, aký je na pozemských kameňoch bežný, ale na meteorite vrcholne nepredstaviteľný.
„To je...“ vyjachtala, nevediac, či to slovo môže povedať, „to je... chrobák! Tento meteorit obsahuje skamenelinu chrobáka!“
Tolland a Corky žiarili. „Vitajte na palube,“ povedal Corky.

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Kúpou kompletu ušetríte 10,72 €.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x