bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Život jedna báseň

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Život jedna báseň

Laykenini rodičia sa nevedeli dohodnúť: matka ju chcela pomenovať Layla podľa piesne Erica Claptona, otec navrhoval meno Kennedy podľa Kennedyovcov – hociktorého z nich. Kompromisom vzniklo meno Layken. Dnes už má dievča osemnásť, končí strednú školu a ocitne sa v novej životnej situácii: otec umrel a matka aj mladší brat potrebujú jej pomoc. Navonok pôsobí pokojne a vyrovnane, no v skutočnosti trpí a stráca nádej v budúcnosť.
Celá rodina sa z finančných dôvodov presťahuje na druhý koniec krajiny, do Michiganu. Tu sa Layken zoznámi s príťažlivým dvadsaťjedenročným susedom Willom s veľkou vášňou pre slam poetry, slamovanie. Aj on sa stará o mladšieho súrodenca. Veľmi skoro sa medzi nimi vytvorí mocné puto a Laykenin život odrazu dostáva novú iskru.
Po nádhernom prvom rande mladý pár čaká ohromujúce zistenie. Musia sa vyrovnať nielen so silami, ktoré ich k sebe priťahujú, ale najmä s tými, ktoré ich chcú od seba odtrhnúť.
Ďalší úder nedá na seba dlho čakať, ale tentoraz sa Layken nemieni vzdať tak ľahko. A keď chýbajú obyčajné slová, svoje city možno najlepšie vyjadriť veršami...

Z anglického originálu Slammed (Atria Books, New York 2012) preložila Diana Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Život jedna báseň

Originálny názov: Slammed

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (7)

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam!! ❤❤❤❤ (Nika, 21.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka je fakt super! Odporúčam ju všetkými 5hviezdičkami!!! Tato knižka je neobyčajná a jej príbeh vás doslova pohltí! Vystrieda sa tam radosť, plač, láska a čo je najdôležitejšie! Fakt nečakáte ako sa to skončí! Je to veľmi napínavé!! Tak že nečakajte a kupujte!! ❤❤❤❤❤❤❤❤

Odporúčam (Lenka Staníková, 18.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Škoda, že u nás vyšiel len 1. diel tejto série. Prečítala som ju jedných dychom. Je to jedna z tých kníh, ktoré keď začnete čítať, tak ju nedokážete odložiť a musíte čítať až dokonca. Veľmi sa mi páčila a je tu veľa pekných myšlienok na zamyslenie.

Odporúčam (Lenka Staníková, 18.6.2016) Odpovedať

Škoda, že u nás vyšiel len 1. diel tejto série. Prečítala som ju jedných dychom. Je to jedna z tých kníh, ktoré keď začnete čítať, tak ju nedokážete odložiť a musíte čítať až dokonca. Veľmi sa mi páčila a je tu veľa pekných myšlienok na zamyslenie.

Krásna kniha (Slávka Beňáková, 29.12.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi krásna kniha. Číta sa veľmi ľahko, ani neviem ako som ju rýchlo prečítala. Je síce dosť smutná ale napriek tomu krásna.Je mi len trochu ľuto že autorka viac nerozvynula na konci ich vzťah. Od autorky som už čítala Beznádejnu a Stratenu nádej ktoré sa mi tiež veľmi páčili a táto kniha má tiež nesklamala. Jednoducho kraaaaasa :-)

Kniha (Lukaš, 24.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha moze byt zaujimava obsah vypada dobre (y)

Život jedna báseň (Martina Fraňová, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som chcela hneď od začiatku. Od autorky som prečítala zatiaľ Beznádejnú, ktorá sa mi veľmi páčila. Trošku ma odradzovala tá obálka, ale keď to prečítate pochopíte ju :). Večer som sa rozhodla, že do nej aspoň pozriem. No to "pozretie" trvalo až do 3 rána! Kniha bola úplne úžasná! Stránky sa sami od seba otáčali a ani neviem ako som to mala prečítané. Príbeh je veľmi pekný, donúti vás rozmýšlať ,čo by sa stalo ,keby v jednom okamihu máte super život a váš najväčší problém je čo si oblečiete...a v druhom okamihu do vášho života vstúpi smrť a váš dokonalý život sa rozpadne ako domček z karát. Určite odporúčam, autorka má super štýl písania. Do ľahkého deja postupne pridáva zložité veci.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x