bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Keby som bola tebou

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Keby som bola tebou

Mladej učiteľke Sare sa náhodou dostane do rúk denník akejsi Rebeccy. Neodolá, nakukne doň a nájde v ňom šteklivé opisy ľúbostnej aféry s neznámym mužom. Nemyslí už na nič iné, vášnivé, no drsné erotické scény ju celkom opantajú. Zrazu sa však záznamy v denníku končia a ona sa rozhodne vypátrať, čo sa s Rebeccou stalo. Stopy ju zavedú do galérie, kde spoznáva dvoch príťažlivých mužov. Ktorý z nich je tajomným milencom z denníka? Rebecca sa ocitá vo víre odvážnych a nebezpečných intímnych zážitkov, čoraz viac ochutnáva zo zakázaného ovocia. Čo ak sa jej nepodarí vymaniť sa z osudu poslušnej otrokyne?
Keby som bola tebou je vzrušujúci a provokatívny príbeh, z ktorého sa vám rozbúši srdce.

Z anglického originálu If I were you (Gallery Books,
New York 2013) preložila Lujza Lotková.

Dostupné verzie titulu

Keby som bola tebou Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Keby som bola tebou

Originálny názov: If I were you

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vrelo odporúčam (Zuzana Bátorová, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mňa osobne tato kniha nadchla od úplného začiatku.Dostala som ju ako darček a bolo to to najlepšie čo som mohla dostať. Mám doma celú sériu a zo začiatku sa táto kniha tvári ako detektívka.Všetko to začína skladom a neznámou ženou.No nakoniec zistíte že to je niečo medzi detektívkou, románom a erotickým románom.Je to úžasná kniha a vlastne celá séria.

najlepsia kniha aku som citala (Michaela, 4.3.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
úžasná kniha...teraz som dočítala prvý diel, úžasná kniha nevedela som sa od nej odtrhnúť. skvelá prosto úžasná :)

Keby... (Petra, 30.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky tri diely som prečítala na jeden hlt počas troch nocí,i keď nasledujúce rána boli dosť tažké... Podľa záveru trojky mám pocit, že nás určite čaká aj nejaké to pokračovanie, záver vyznel dosť tajomne.Cítiť tam inšpiráciu 50 odtieňmi, ale knihy sa mi zdali o niečo dejovo bohatšie, erotika nevyskakovala z každej stránky, alebo aspoň som ju až tak so zatajeným dychom, ako pri 50 odtieňoch, nevnímala. Ale zaujímavé zápletky vo všetkých troch častiach milo premiešajú na prvý pohľad predvídateľný dej, hlavný tajomný hrdina v podobe nekonvenčného, problémového a skazeného rebela Chrisa má aj nejaké tie ukryté romantické slabiny (kto by to bolo čakal ), ale postava vraj neuveriteľne sexi dominatného a nekompromisného šéfa Marka so mňou nič nerobila. Zaujímal by ma však ďalší osud Elly, podľa posledných stránok trojky to s ňou nevyzeralo dobre, nechajme sa ale prekvapiť.Aj postava AmBer a Tristana v trojke hodne zamiešala karty, tiež sa s ňou ťažko lúčilo.Ak sa Vám páčilo 50 odtieňov, zamilujete si aj túto autorku a taktiež nevynechajte Dublin Street a London Road, prídete si taktiež na svoje. A ja hlavne dúfam ,že aktuálna veľmi obľúbená tématika dominantných milionárskych nadsamcov Christianov, Chrisov,Bradenov, s ich temnými zákutiami duše a sadistickými koníčkami, taktiež slušných a neskazených, miestami naivných Anastázií, Joosí a Saríí bude natoľko okukaná, že autorky sa posunú niekam ďalej a dožičia nám novú dávku literárne dráždiacej inšpirácie

Keby.. (Veronika Berdáková Pavlík, 27.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Tak povedala by som,že je to taký slabší odvar 50tich odtieňov sivej. No napriek tomu príjemné čítanie. Číta sa ľahko a rýchlo. Čo sa týka konca, tak je taký, že Vás určite prinúti zohnať si aj nasledujúcu časť...aby ste zistili ako to pokračuje.(-: V celku pekná erotická romantika...som zvedavá ako sa to celé rozvinie. Postava Chrisa je krásne tajomná no rovanko aj nekompromisný šéf Mark je zaujímavý, nehovoriac o tajomnej Rebecce, ktorá sa zatiaľ nenašla. Tak už sa len pustiť do ďalšej časti a odhaľovať ďalšie prekvapenia.

Lisa Renee Jonesová (Hajnalka Čopáková, 21.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelé skvelé skvelé.... láska, vzrušenie, dobrodružstvo, vášeň, všetko spojené v jednej skvelej knihe. Knihu som jednoducho nevedela ani položiť. Hneď som si prečítala všetky časti a už sa neviem dočkať ostatných pokračovaní, ktoré ešte v slovenčine nevyšli. Do príbehu som sa vžila už pri prvej kapitole. Do Chrisa sa jednoducho nedalo nezamilovať. Pri niektorých častiach som mala pocit, že nakoniec možno on bude ten zlý(aj keď som dúfala, že nie). Skvele napísaná kniha s množstvom zvratov, tajomstiev, a pikantnej a vzrušujúcej erotiky, ktorú autorka opísala ako málo iných autorov alebo autoriek. Určite žiadná žena neostane chladná :) Hlavnej hrdinke Sare určite môže každý závidieť (a to nielen Chrisa :D ) ale aj jej silu a odvahu. Postavila sa proti svetu a hlavne proti sebe samej a obetovala všetko čo mala, pre lásku, pre milovaného muža, ktorého vlastne ani poriadne nepoznala, pre ženu, ktorú nikdy nevidela - pre Rebeccu ktorej sa snažila pomôcť a nájsť ju napriek všetkým nástrahám a nebezpečenstvám do ktorých sa pritom dostala. Preto aby pomohla Rebece a Chrisovi sa Dokázala postaviť proti všetkým ale hlavne proti sebe a bez rozmýšľania, napriek tomu, že roky sa pred všetkým uzatvárala a skrívala sa sama pred sebou, obetovala všetko čo mala a postavila sa proti démonom vlastnej minulosti. Autorke patrí veľká vďaka a obdiv za tieto skvelé knihy, Neviem sa dočkať ďalších diel :) Určite aj vy oceníne tento skvelý príbeh takže vrelo odporúčam každému.

skvela (Tonka, 12.1.2015) Odpovedať

Nevedela som,co cakat od tejto knihy,ale...uz po niekolkych precitanych stranach som vedela,ze tuto knihu nepustim z ruky a urcite si uchmatnem aj ostatne diely.je v nej vsetko,romantika,napåtie,no a milovnici pikantnych scen si tam urcite najdu svoje:-)ma skvely spad a napinavy dej.miestami hrdinke az pomaham,aby prisla vsetkemu na koren cim skor.odporucam!

Vynikajúca (Adriána, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zo začiatku som tejto knihe nedávala veľké šance. Všetci ospevovali len 50 odtieňov sivej, no ja som si chcela prečítať niečo iné. Už po prvých stranách so sa do knihy doslova zažrala. Príbeh ma chytil a po pár hodinách som mala knihu prečítanú. Ihneď som si objednala pokračovanie. Kto by sa už len nezaľúbil do sexi Chrisa? Nikdy som nečítala knihy podobného žánru, no táto autorka ma dostala.

If I were you... (Erčíí :), 25.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Láska a dobrodružstvo alias jedna ruka myje druhú. Pocity, ktoré v knihe majstrovsky spájajú príjemné s užitočným. Ale čo ak sa medzi ne zamieša i živočíšna vášeň? Štipľavá erotika? Vtedy vznikne nemravný román – v tomto prípade s názvom Keby som bola tebou –, pri ktorom vám do líc stúpa červeň. Vaša fantázia sa zvŕta v ohnivom tanci a neprestáva krútiť bokmi. Tento pikantný román je o láske, umení a dobrom víne...o dvoch hriešne príťažlivých mužoch plných tajomstiev...o žene, ktorá pre vášeň obetovala všetko – možno dokonca svoj život...hlavná hrdinka sa snaží odhaliť záhadné zmiznutie ženy, o ktorej nikdy predtým nepočula, zároveň však túži zmeniť svoj život k lepšiemu – s mužom, ktorý ju zvádza pohľadom, dotykmi, bozkami; je to Mark – sexi, arogantný šéf alebo Chris – slávny umelec s odzbrojujúcim úsmevom? Dozviete sa to, ak vezmete do rúk tento knižný klenot. Prečítali ste ju a podmanila vás svojou tajuplnosťou? Žiadate viac? V tom prípade siahnite po ešte pútavejšom pokračovaní s názvom Sama sebou. Ja osobne som knihu prečítala hneď ako sa dostala do slovenských kníhkupectiev a mala som čo robiť, aby som nesiahla po druhej časti v anglickom origináli. Nevedela som sa totiž dočkať slovenského prekladu. Pre čitateľky Fifty Shades malá rada na záver – rozhodne si túto knihu prečítajte. Verte mi, oceníte ju rovnako ako príbeh Christiana Greya...

simona14poliak4@gmail.com (Simona, 9.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha ma prijemne prekvapila je trošku podobná určite známejšiemu a populárnejšiemu Fifty ale mne to absolútne nevadilo.Dokonca ma kniha viac bavila takže ak vás bavilo Fifty siahnite aj po tejto knihe a ďalšie plus tejto knihy hlavni hrdina ma tetovanie to si ma získalo :) Takže odporúčam,neoľutujete.
Všetky komentáre (9)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Bol nádherný. Ten najúžasnejší chlap, akého som kedy stretla, naozaj. Vnútrom mi prebehla šialená žiadostivosť. Túžila som ho cítiť vo svojej blízkosti, chcela som cítiť jeho dotyky a opätovať mu ich. Lenže teraz už viem, že bez jeho dovolenia naňho nesmiem ani siahnuť. A viem tiež, že ho nesmiem o dovolenie prosiť.
Naučili ma to naše predchádzajúce stretnutia. Zraniteľnosť zúfalej prosby si užíva až priveľmi. Rád mi odopiera rozkoš, až kým mnou celkom nelomcuje vášeň. Až kým nie som len číre slzy a pot. Páči sa mu, že má nado mnou takú moc. Páči sa mu, že ma úplne ovláda. Prečo ho nedokážem nenávidieť? Niekedy sa mi zdá, že ho milujem.
Páska na oči ma mala varovať, že sa rútim tam, odkiaľ niet návratu. Keď sa nad tým spätne zamyslím, tuším ma aj varovala. V okamihu, keď ju hodil na posteľ, pocítila som výzvu a nato mi nabehli zimomriavky. Predstava, že nebudem vidieť, čo sa deje, ma mala vzrušiť, a tak sa aj stalo. Zároveň ma však vystrašila, ale vtedy som ešte nevedela prečo.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x