bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Inferno - Peklo

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:552
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,10 €
Formát: E-AUDIOKNIHA
cena od: 14,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Inferno - Peklo

Hľadaj a nájdeš! Čas sa kráti.

Tieto slová znejú v hlave známemu harvardskému vedcovi ikonografovi Robertovi Langdonovi, keď sa zranený prebudí na nemocničnej posteli. Netuší, kde je a ako sa tam dostal. Nevie vysvetliť ani to, odkiaľ sa v jeho veciach vzal podivný predmet. Čo má hľadať? Komu alebo čomu sa kráti čas?

V ohrození života spolu s mladou lekárkou Siennou Brooksovou unikajú po uliciach Florencie, nádherného starobylého mesta, rodiska vynikajúceho básnika Danteho Alighieriho. Langdonovi sa postupne vracia pamäť: pomocou veršov z Danteho temnej epickej básne Peklo musia dešifrovať kódy ukryté v slávnych dielach renesancie – v sochách, obrazoch, budovách. Chcú tak vyriešiť záhadu a zabrániť katastrofe hroziacej ľudstvu. O výsledky pátrania sa však zaujímajú aj iní a tí sa nezastavia pred ničím...

Inferno – Peklo, inšpirované slávnym apokalyptickým dielom literárnej klasiky, je dlhoočakávaným a dosiaľ určite najnapínavejším románom Dana Browna.  

„Čitateľov zavediem na cestu hlboko do mystickej ríše kódov, symbolov a tajných chodieb,“ povedal Dan Brown pre BBC.

Nová kniha Inferno - Peklo je inšpirovaná Peklom z Danteho Božskej komédie. „Ako študent som sa zaoberal Danteho Peklom, no až pri výskume vo Florencii som si uvedomil ten večný vplyv Danteho diela na moderný svet,“ tvrdí spisovateľ. Aj preto sa veľká časť novej knihy odohráva v uliciach talianskej Florencie.

Z anglického originálu Inferno (Doubleday, Random House, Inc., New York 2013) preložil Otakar Kořínek.

Viac o Danovi Brownovi a jeho knihách na www.kniha-inferno.sk

Dostupné verzie titulu

Inferno - Peklo Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Inferno - Peklo

Originálny názov: Inferno

Objednávací kód NA202049

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Inferno (Petra Husáriková, 2.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborne napísané. Kniha ma vtiahla do krásnej Florencie a nechcela som pustiť knihu z rúk.

napínavé, viac triler než lúštenie rébusov (Andrea Vojtech, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Brown opäť predbehol dobu. Po Stratenom symbole, ktorý zostáva nadčasový vďaka konšpiračným teóriám o nadvláde určitej skupiny ľudí nad zvyškom sveta, tu tentokrát máme hrozbu vírusu, ktorý môže zmeniť ďalšie fungovanie sveta ako ho poznáme…nepríde vám to nejaké povedomé? Ale aby som nezavádzala, Brown sa v Pekle nezameriava na pandemickú apokalypsu, ale zostáva v žánri thrilleru - vyriešenia záhady a hlavného rozuzlenia kto je dobrý a kto zlý. A treba uznať, že v tomto je Brown hotový king. Peklo sa mne osobne páčilo viac, nakoľko nebolo tak prehustené hádankami a rébusmi, bolo tu viac napätia, naháňačiek a nebezpečenstva. V čom ma však Brown tentokrát úplne dostal, boli dejové zvraty, spletité vystavanie príbehu, hra s obrazmi, predsutkami a očakávaniami, kedy zrazu zistíte, že ste to celé pochopili úplne zle. Osviežujúce v rámci Brownovej série s profesorom Langdonom bolo spojenie histórie, symboliky a umenia s medicínou a génovým inžinierstvom. A ak ste milovníkom Talianska, potom dej odohrávajúci sa prevažne vo Florencii vás určite nesklame, nakoľko je plný opisov kultúrnych skvostov, ktoré vás však celkom zaručene neunudia na smrť… Odporúčam, čo viac dodať.

perfektna (Naďa Holečková, 23.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
uzasne napinava kniha, od prvej strany po poslednu. milujem knihy tohoto zanru. precitala som viac autorov ale p. Brown ich vie najlepsie. tesim sa na filmove spracovanie

ktasne (Anna, 1.6.2016) Odpovedať

Tato kniha je proste krasna,bolo to ako by som tam bola .Ako by som kračala po uliciach Florencie dvihala hlavu v kostoloch a poznala kazdy strom v zahrade ,,rada čitam Browna a neviem sa dočkat novej knihy .

opäť bomba (Alexandra R., 23.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Brown opäť nesklamal a napísal ďaľšiu bombu. Pre každého, kto miluje jeho písanie, zaujímavé opisy pamiatok, zápletky, pri ktorých vám nabehnú zimomriavky je toto ten správny výber. Opäť ponúkol zaujímavú tému vsadenú do krásneho prostredia (Florencie, ktorú má čitateľ chuť navštíviť) s množstvom postáv, ktoré sa na prvý pohlad môžu zdať kladné a neskôr sa z nich vyvinú svine a naopak. Miestami ma dej strhol natoľko, že som sa obávala o hlavnú postavu. Od tohto Pána spisovateľa som prečítala všetky knižky a vždy som ich zhltla v priebehu pár dní. Verte mi, keď raz chytíte do ruky niečo od Browna už to len tak ľahko nepustíte a budete sa tešiť na ďašiu.

ako vzdy (ivana, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nesklamal, od začiatku ste vtiahnutý do deja a knihu len tak z ruk nepustite.... Dozviete sa nieco o meste Florencia a budete ho chciet navštivit....

Pecka, napriek kritikom (Rasto, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je naozaj tazke, aby autor prekonaval sam seba, alebo napisal svoje dalsie tituly na urovni tych predchadzjucich. Od Browna som cital vsetky prelozene veci a ani Inferno vobec nesklamalo. Ked si odmyslim caste a niekedy dlhsie opisy kulturnych skvostov na miestach, v ktorych sa odhorava dej ako o jedinych menej putavych castiach, cely dej pribehu ma opat vybrone zauzlenia a hlavna zapletka je svojim sposobom zaujimavym prekvapenim. Urcite odporucam.

Inferno (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pardáne čítanie. Brown opäť raz nesklamal a vytvoril úžasný dej, ktorý je plný zvratov a prekvapivých vyvrcholení.

perfektná kniha od Browna ako vždy (Alexandra, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Treba sa pripraviť na množstvo opisov pamiatok vo Florencii, Benátkach a Istanbule, ale kto tam bol, tomu to nebude robiť problém, pretože bude mať scénu pekne pred očami, ostatní potom môžu dostať chuť ísť si to všetko pozrieť. Usudzujem z vlastných skúseností, týždeň pred prečítaním knihy som bola v Benátkach a tá časť sa mi čítala veľmi dobre, Florenciu a Istanbul som si nevedela až tak dobre predstaviť, ale veľmi by som tam chcela ísť. Inak Brown zostal verný svojmu štýlu, od začiatku strieda jedna akcia druhú, kapitoly sú z pohľadu rôznych postáv a končia sa v tom najlepšom. Nič nie je také, ako sa zdá a nejakú tú záhadu súvisiacu s pamiatkami v rôznych európskych mestách môže rozlúštiť len Robert Langdon s pomocou peknej ženy. Oproti ostatným knihám s Langdonom má však táto kniha inú tému a niekto by mohol byť sklamaný. Ja som však bola spokojná, prezentuje kontroverznú myšlienku, ktorá určite stojí za premyslenie a vytvorilo to veľmi zaujímavé čítanie.

Nová kniha od Dana Browna ma zaujala od prvej strany (Vivien, 31.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je písaná veľmi zaujímavo, od prvej chvíle ma vtiahla do deja.Mám veľmi rada knihy Dana Browna a Inferno je tiež vynikajúca kniha. Pútavo napísaná, plná zvratov, napätia a očakávania. Zaujímavá myšlienka preľudnenia sveta nad ktorou začne pri čítaní viac uvažovať asi každý čitateľ a zároveň fascinujúce opisy Florencie, architektúry a umenia dávajú knihe silu a osobité čaro.Odkedy som od neho prečítala prvú knihu som na nich závislá a mám chuť len tak sa zobrať a navštíviť všetky miesta, ktoré v knihách opisuje. Inferno takisto nesklamalo. Napínavé od začiatku do konca. Vrelo odporúčam Už sa teším na ďalšiu knihu od tohto spisovateľa.

brutálny ako vždy (Peter Fialka, 26.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nedokázal som sa od nej odtrhnúť ako aj od strateného symbolu. Túto knihu som si brával ešte aj do posilky :D. Z Brownových kníh sa vždy dozviem celú radu nových informácií. Obdivujem jeho vedomosti a spôsob akým ich dokáže skomponovať do príbehu. Taktiež dokáže skvele vytvoriť zápletku. Čitateľ si do úplného konca myslí, že veci sú úplne inak ako sú. Zaujalo ma aj prostredie- Florencia, Benátky. Pri ich opisovaní je jasne vidieť, že všetky tie miesta navštívil.

čo to bolo??!! (Ivona Kubančíková, 20.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Tak už ma dávno nesklamal spisovatel ,ktorého knižky som vždy čítala som rada ,že túto som si len požičala ľutovala,by som peniaze ..prečítala som všetky jeho vydané romány ale toto..no nuda

Peklo (Sofia Orišková, 12.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Dávam tejto knihe 4 hviezdičky. Zdala sa mi byť fajn, no niektoré pasáže mňa osobne nudili. Zdĺhavé opisy miest a budov nie sú mojou šálkou kávy. Ale Dan Brown nesklamal, príbeh bol aktuálny a na zamyslenie. Určite odporúčam - bolo to veľmi príjemné čítane.

Inferno - Peklo (Daniela, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznám sa, že som nikdy nič iné nečítala od Browna. Inferno bolo moje prvé a určite nie je posledné. Veľmi sa mi páčilo, napínavý dej, často som mala problém odtrhnúť sa od knihy. Dokonca ma Inferno natoľko zaujalo, že sa chystám čítať aj Danteho Peklo, ktoré bolo v knihe rozobraté. Langdon opäť nesklamal a všetko vyriešil. Skutočne sa mi páči ako Brown dokáže poprepletať osudy, situácie, ľudí a všetko ostatné tak, že je z toho úžasná kniha. Pre niekoho možno odradzujúci fakt, že kniha ma 552 strán ... Ale keď je kniha dobrá potom absolútne nezáleží na počte strán, lebo to hltáte očami a ani neviete ako a zrazu ste na konci. ;) Prečítala som to jedným dychom. Jednak detailným opisom jednotlivých historických pamiatok a miest sa cítim, ako by som tam priamo bola, jednak svojim pútavým dejom, ktorý sa nedá, ani pri najlepšej fantázii, odhadnúť, ako bude nasledovať. Tento titul podnecuje človeka premýšľať, či sa jedná o vymyslený príbeh, o skutočnosť ,či možnú budúcnosť, alebo vymyslený príbeh založený na zrnkách pravdy. Inferno je jedna z ďaľších jeho skvelých kníh a pre mňa vystihuje aj súčasnú spoločenskú situáciu a dianie - peklo. Už teraz sa neviem dočkať novej knihy tohto skvelého spisovateľa. ODPORÚČAM!

Napínavé a zaujímavé od prvej strany po poslednú :) (Monika Schneiderová, 9.5.2014) Odpovedať

...touto jednou vetou by sa dala vyjadriť celá podstata tejto knihy ;) Teraz neviem či som len ja taký nenáročný čitateľ -za ktorého sa však ja absolútne nepovažujem :)..alebo mi táto kniha len perfektne sadla, no ja som ňou bola úplne nadšená! Dočítala som ju už síce dávnejšie, no ani dodnes na ňu nešetrím slovami chvály a odporúčam ju ďalej. Dávno sa mi nestalo (ak sa mi už vôbec niekedy stalo), že už od začiatku, bola kniha plná zaujímavých zvratov, hoci bola toto už moja 5 kniha od Dana Browna. Už keď mala vyjsť, som na ňu počula len to dobré, takže som bola veľmi zvedavá, ale taktiež som sa snažila byť skeptická, pretože som nechcela, aby kniha náhodou nesplnila očakávania. Aby som tu nestúpala do extrémov, samozrejme, že sa našli aj takí, čo jej vytkli malé chybičky, ale to len o cite a vkuse. Boli to napríklad: až príliš podrobný opis miest resp. ulíc, čo som si ja ani len nevšimla a podľa to pekne doplnilo celú atmosféru a podnietilo ma to, aby som si aj na googli vyhľadala presné fotky miest, ktoré boli v knihe navštívené (pre ešte lepšie vcítenie sa! ;):D Takže ak sa vám páčia kniha od Dana Browna, túto určite nesmiete vynechať ;) ...podobné super sú aj Stratený symbol, Da Vinciho kód a Bod klamu :)

Pekelne dobrá kniha (Henrieta, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala ako darček na Vianoce a musím ju hodnotiť veľmi pozitívne. Danovi Brownovi sa opäť podarilo vytvoriť fenomenálny príbeh. Téma zápletky je veľmi aktuálna. Páčilo sa mi ako tu boli krásne opísané pamiatky a architektúra miest ako Florencia, Benátky či Istanbul. Na začiatku mi vadilo, že tých opisov bolo až príliš veľa ale postupne som si nato zvykla. Príbeh bol založený na nespočetnom množstve nečakaných zvratov a akcii. Nemohli ste predvídať čo sa stane ďalej. Rozuzlenie bolo, aspoň pre mňa dosť šokujúce. Táto kniha bola napínavá, akčná, poučná a občas aj vtipná. Ako z každej Brownovej knižky, aj z tejto som sa veľa nového dozvedela či už o histórii, umení ale najmä o Danteho božskej komédii. Túto knihu odporúčam všetkým priaznivcom akcie, symboliky a konšpiračných teórii.

najlepšia kniha (Frederika Homolová, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Peklo považujem zatiaľ za najlepšiu knihu,čo som kedy prečítala a neviem,či ju vôbec niečo dokáže predbehnúť...

Kam na to ten pán Brown chodí? (Andrea, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako sa pán Brown dopracuje k svojim námetom? Táto otázka mi pobiehala mysľou počas čítania a pobieha aj teraz. Spojenie stredoveku so súčasnosťou a najmä budúcnosťou ľudstva? A prepojiť rozsiahle literárne dielo Danteho Alighieriho s výtvarným dielom Sandra Botticella a jeho nasledovníkov, s vážnou hudbou, s architektúrou Florencie, Benátok a Istanbulu? Klobúk dolu. Čítala som aj predchádzajúce knihy vydané na Slovensku a rozhodla som sa aj pre túto,aj keď som mala obavy či ma zaujme. Zaujala, prekvapila a nadchla!!! Čítanie som prepojila pomocou internetu s vizualizáciou miest a diel, ktoré sa v knihe spomínajú. Ešte si chcem nájsť hudobné dielo, ktoré sa hralo v podzemí (nechcem písať konkrétnejšie, aby som nevytvorila spoiler). Mnohí opäť označia dielo za konšpiračné a pod., ale otázky plynúce zo záveru diela sú vážne a znepokujujúce. A ešte viac konštatovanie o tom ako sa bežne správame my všetci - uzatvárame sa do svojho sveta a aj problémy, ktoré by sme mohli ľahko vyriešiť prehliadame (napr. kto umyje spoločné priestory v paneláku). Pán Brown ďakujem, že ste ma opäť vtiahli takýmto fascinujúcim spôsobom do sveta stredoveku, renesancie a umenia vôbec. A pripomenuli úžasné dielo Dante Alighieriho. Už bežím do knižnice požičať si Božskú komédiu:)

skvelé! (Martina Korbuľáková, 5.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto sú moje čerstvé dojmy (knihu som dočítala včera): super príbeh, ešte stále rozmýšľam o konci tejto knihy a ešte asi dlho budem, nájdete tam dokonalé opisy Florencie a Benátskeho námestia sv. Marka, v Benátkach som už bola, ale mojim ďalším cieľom je Florencia - a určite múzeum Danteho Aligieriho. Táto kniha je trošku iná ako Anjeli a démoni alebo Da Vinciho kód, ale je perfektná...

Nesklamala! (Ľubica Listoferová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napínavá a geniálna, podobne ako všetky od tohto autora :) úžasné čítanie!

fajn knižka (mipam, 4.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné pútavé čítanie, i keď najviac od Browna u mňa bodoval Da Vinciho Kód.

parada ako vzdy (Tomas Mikeska, 4.5.2014) Odpovedať

mam velmi rad knihy od Dana Browna a tato ma nesklamala. Vyborna zapletka, aktualna tema a strhujuci dej. Koniec knihy som si musel "davkovat" aby som si ju neprecital za 1 den :D

sklamanie (Denisa Nejeschlebová, 6.3.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
kniha odborne na urovni, s tematikou a zapletkou sa pohral ako vzdy, no neputava tema, nedokazala som sa do nej zacitat, mozno tak poslednych 100 stran . Na to, ako bola kniha prezentovana som cakala viac... Brown uz pravdepodobne svoje vynikajuce zaciatky neprekona...

Čudny pocit (Dagmar Furuglyasová, 28.10.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to prva kniha od tohto spisovatela a žial asi aj posledna.Kniha je hodnotna na urovni to nevravim,ale od takej velkej prezentacie som čakala ovela viac.Poslednych 100 stran sa dalo citat,inak velke sklamanie.Ovela lepsia je napr,kniha KNIHA DUŠI.HLBSIE AKO MRTVI alebo DESIVO BLIZKO.A to boli len za 3 eura.Kniha INFERNO zostane položena v kniznici a už nikdy sa v nej nevratim.

Brilantné (Veronika Berdáková Pavlík, 25.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj úžasné. V knihe ma to stále ťahalo vpred, no zápletka bola najlepšia v strede. Úplne ma prekvapilo kto je vlastne za tým a ako úžasne to autor vymyslel. Ozaj brilantné zvraty. Trošičku ma sklamal koniec. ale len trocha. Naozaj úžasná práca, autor je bezchybný..stále sa bolo na čo tešit. Naozaj odporúčam....Nič nie je tak ako sa na prvý pohľad zdá....

..no čakala som viac (Lenka Kyzeková, 16.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nehovorím, že kniha nie je pútavá a určite v napätí som ju prečítala za 3 dni, ale... no jednoducho čakala som viac. Napriek tomu 5 hviezdičiek!

- (Veronika Berdáková Pavlík, 7.9.2013) Odpovedať

Tomu sa hovorí brilantná reakcia na taký komentár(-:

nad očakávanie - Brown skvelý ako vždy ;-) (Maryinka, 3.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám dobrý pocit po jej prečítaní :-) Škoda len, že to čítanie trvalo tak krátko, nemohla som pomalšie, zvedavosť bola silnejšia ako ja :-D

Skvelý Brown! (Jana Suchá, 31.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už od prečítania prvej knihy Dana Browna som si ho zamilovala. Páči sa mi jeho štýl písania ako aj témy, ktoré vo svojich knihách rozoberá a nevedela som sa dočkať kedy vyjde jeho ďalšia kniha. A musím povedať, že tak ako predchádzajúce knihy- nesklamala. Štýl písania úžasný- núti čítať a náruživo obracať strany. Dialógy, priestory a postavy perfektne spracované. Rovnako aj zápletky, vyvrcholenia a dynamika deja. Kladne hodnotím aj preklad knihy. Už teraz sa neviem dočkať novej knihy tohto skvelého spisovateľa. ODPORÚČAM!

:) (md, 29.8.2013) Odpovedať

uz caka na policke dokial docitam rozcitanu knihu... velmi sa na nu tesim... tu "nepreluskam" za jeden vecer :)

Inferno - Peklo (mojka, 27.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som si z nej v jednom nemenovanom hypermakete kúsok, ale asi už viem čo bude u nás pod stromčekom

Putave (Mimi, 26.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Opat nesklamal :) Super vyvoj postav, napatie.. Po trosku lenivejsom citani som si dopriala novu lahodku :) Odporucam, ale to ani nieje potrebne. BROWN je naj! p. s.: krasne vonia knizka priamo z tlaciarne ;)

Brown-ovka (Kika, 22.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
perfektná kniha od Dana Browna :) už je prečítaná, a čo dodať? no len to, že Brown sa nezaprie :)

Doručenie (Soňa Gažiová, 21.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Noo som veľmi milo prekvapená že mi knižka dnes dorazila aj ked oficiálne je uvedený termín vydania na 22.08.2013 tak sa veľmi teším a večer sa do nej pustím. Už sa neviem dočkať :)

Ďalšia geniálna kniha ... (Veronika, 20.8.2013) Odpovedať

... od majstra! Áno Dan Brown je majster pera. Ak chytíte do rúk akúkoľvek jeho knihu nebudete sklamaný! Inferno som čítala v AJ, ale aj tak sa neviem dočkať slovenskej verzie, lebo predsa len rodný jazyk mi ide lepšie. Ale odporúčam :)

už! (Silvia, 17.8.2013) Odpovedať

...objednanaaaaaa ;-)

Ešte ani nevyšla a... (Alexandra Michaličková, 8.8.2013) Odpovedať

Zatiaľ čo Slovensko čaká na vydanie v domácej reči, nakukla som do anglickej verzie a snáď prehovorím pár nerozhodných jedincov, aby si knihu zadovážili. Príbeh ma zo začiatku nezaujal - to trvalo asi tak 10 strán. Dan Brown ale nesklamal a akonáhle sa kolotoč rozbehol, nedokázala som sa od knihy odtrhnúť. Všetky prednosti Dana Browna boli na mieste - zvraty, popisy, odkazy na literatúru, filozofov a umenie, kvalitný text. Miestami musím vytknúť priebeh udalostí - možno až trochu príliš neuveriteľné. Tiež som sa pristihla, že sympatizujem so zápornými postavami, koniec knihy ale nesklamal a tak je všetko v poriadku :-) A tak ako vždy po dočítaní Brownovky, aj tento raz mám chuť kráčať v stopách Roberta Langdona a pozrieť si všetky miesta, ktorými prešiel, naživo. Milí čitatelia, je sa na čo tešiť! A pripravte sa na morálne turbulencie, kniha Vás postaví do zložitých situácií!

ebook (r0man, 8.8.2013) Odpovedať

vyjde Inferno aj ako e-book? ak ano kedy asi?

Odpoveď (Bux.sk, 9.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, e-kniha vyjde zhruba v tom istom čase ako papierová verzia (22.8, možno pár dní neskôr)

sklamanie (Barbora, 7.8.2013) Odpovedať

neoslovila ma
Mam doma vsetky brownovky, ale da vinciho kod asi tazko spisovatel prekona. Kniha je zamotana, zdlhava, povinne citanie.

Tešííííím (Daša Šimonová ml., 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neviem sa dočkať, už ju mám pár týždnov objednanú, už len aby mi prišla... :-)

chcem (anna krišaková, 3.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite si ju kúpim mám všetky ,táto nesmie chýbať -)

Kniha (Lukaš, 3.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
počul so pekne spravy o knihe moc bych ju chcel :)

zaujimave (Viera Petrikova, 2.8.2013) Odpovedať

velmi by som si priala tuto knihu :)) uz len recenzia zaujala, verim, ze bude super :)

Teším (Lucia, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neviem sa dočkať až ju budem mať doma v rukách

Už sa teším... (Natália, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dlho som pokukovala po tom kedy vyjde ďalšia Brownovka a táto ma naozaj veľmi potešila... Už sa neviem dočkať kedy sa pustím do jej čítania :) Zase sa nebudem vedieť od nej odtrhnúť ;)

hm (Alonder, 9.7.2013) Odpovedať

Aké zaujímavé, že doteraz vydával Browna Slovart a akonáhle vyšla ďalšia Brownovka, hneď si ju uchmatol Ikar. No hej, prachy sú prachy. Dajte si ešte záležať na tom preklade, nech to nie je rýchlokvaska ako bol Stratený symbol, ten preklad bol totiž strašne nečitateľný. A ešte aj v tejto prvotnej verzii máte chyby, tak si na nich dajte záležať. Radšej pomaly a dobre ako rýchlo a zle.

Odpoveď (Bux.sk, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, Stratený symbol prekladalo vydavateľstvo Slovart. Na preklade Inferna sme si dali záležať a dúfame, že vám s ním urobíme radosť.
Všetky komentáre (48)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

V tej tme sa mu znova vrátili tie šialené vízie... drsné a živé.
Spoza krvavočervenej rieky naňho opäť volala žena so striebornými vlasmi a s amuletom. Jej zúfalé výkriky prenikali skazeným vzduchom a bolo ich zreteľne počuť za náreku mučených a zomierajúcich, ktorí sa zmietali v agónii, kam len oko dovidelo. Znova videl prevrátené nohy označené písmenom R, to napoly zahrabané telo, ktoré nepríčetne kopalo v zúfalom úsilí nadýchnuť sa.
Hľadaj a nájdeš! volala žena na Langdona. Čas sa kráti.
Langdon pocítil neodolateľnú potrebu pomôcť jej... pomôcť všetkým. Cez krvavočervenú rieku na ňu v panike zakričal: Kto ste?
Žena opäť zdvihla ruky a odhrnula si závoj. Ukázal sa ten istý nápadný zovňajšok, ktorý Langdon už videl.
Som život, povedala.
Z ničoho nič sa na oblohe nad ňou zjavil kolosálny obraz – strašidelná maska s dlhým zobákovitým nosom a s dvoma ohnivými zelenými očami, ktoré neprítomne hľadeli na Langdona.
A... ja som smrť, zadunel hlas.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x