bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dukanova diéta v 350 receptoch

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dukanova diéta v 350 receptoch

Dukanova diéta je dnes najpoužívanejšou metódou chudnutia na svete. Pre jej autora je problém nadváhy prioritne otázkou vzťahu medzi potešením a nechuťou. Priberáme preto, lebo sa jedlom snažíme nahradiť potešenie, ktoré nám v iných sférach života chýba a schudnúť zase môžeme iba vtedy, ak nám to robí radosť. To je jedna z hlavných zásad 350 receptov tejto knihy, ktorú počas rokov upravili a zdokonalili pripomienky miliónov čitateľov po celom svete. Jednoduché na prípravu, šťavnaté a ľahké – také sú jedlá v tejto knihe: suflé z hydinovej pečene, mäsové guľôčky s bylinkami, pečená teľacina v omáčke, pražma v obale s cibuľkou, krevetový šalát, provensalské baklažány, studená uhorková polievka, čokoládový krém, škoricová torta...
Doktor Pierre Dukan vytvoril diétu, ktorej celosvetový úspech je založený na tom, že presne odpovedá na očakávania a požiadavky tých, čo ju podstupujú. Nech je to vo Francúzsku alebo v Európe, v Spojených štátoch amerických, Rusku, v Číne či Južnej Amerike, ľudia, ktorým táto metóda chudnutia prospela, ju šíria ďalej. Tí, ktorí už diétu majú za sebou, pomáhajú tým, ktorí s ňou začínajú.

Detaily o knihe

Názov: Dukanova diéta v 350 receptoch

Originálny názov: Les recettes Dukan - Mon régine en 350 recettes

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dukanova vs. paleo (Nika, 2.2.2013) Odpovedať

Jana. Nie je to nebezpecne, zalezi ako to zoberies ty ja som skusila a funguje to v pohode. Neskor som si nasla nadalsie informacie. No a co sa tyka tej jaskynnej stravy to je vyborna vec na chudnutie, leti to dole same, je vsak otazka ci je to pre kazdeho tolke maso, niekto to nemusi.

Vsetko je v hlave (Milka, 25.10.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Presne tak, žiadna dieta nepomôže, ak sa to neprepne v hlave. Vrelo odporúčam túto dietu a prispôsobiť ju na vlastné potreby - teda dodržiavať všetky obmedzenia a odporúčania čo jesť a čo nejesť a napasovať si to podľa seba. Ja som za pol roka išla dole 14 kg!!! Ale mám to v hlave prepnuté - že to chcem a nie že musím. Samozrejme, že to s jedením mäsa vôbec nepreháňam, veď bielkoviny sú aj v iných potravinách. A kĺudne si dám aj ovsené vločky so sušeným ovocím (v primeranom množstve) nie len ovsené otruby.

? (Jana, 2.1.2013) Odpovedať

neoslovila ma
Počula som názor (lekárov), že táto diéta nie je taká úžasná, a vraj je nebezpečná... Aspartam tiež ! Tak neviem, najviac sa mi osvečilo "cica, nežer!" a aktívny pohyb. Všetko je v hlave. :-)

jaskynná strava? (l.m., 18.12.2012) Odpovedať

Veľmi sa mi páči, že máme jesť ako jaskynný človek. Chudé mäso a žiaden cukor, ktorý nevedeli vyrábať. A biely jogurt, dokonca nízkotučný osladený aspartamom si vyrábať vedeli?

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x