bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dublin Street

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Séria:Dublin Street (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dublin Street

Jocelyn Butlerová sa roky skrývala pred vlastnou minulosťou. Teraz nastal čas odhaliť pred svetom trpké tajomstvá.

Joss, ako ju všetci familiárne volajú, sa rozhodne ujsť pred spomienkami na tragické udalosti a presťahuje sa zo Spojených štátov do Škótska. Keďže sa tvrdohlavo vyhýba blízkym vzťahom, nikto netuší, aký veľký žiaľ v sebe dusí a ako musí dennodenne bojovať so svojimi démonmi. Samotársky život jej dokonale vyhovuje – kým sa nenasťahuje do nového bytu na Dublin Street a nespozná Bradena, ktorý otrasie jej zdanlivo nedobytným svetom.
Braden Carmichael vždy dostane, čo chce. Je úspešný, bohatý, neskutočne príťažlivý – a odhodlaný dostať Joss do postele. Keď zistí, že ju predstava vzťahu desí, navrhne jej, aby uzavreli dohodu, ktorá uspokojí ich spaľujúcu sexuálnu príťažlivosť. No tvrdohlavému Škótovi ich posteľné hry nestačia a Joss spanikári. Predstava, že niekto prenikne do útrob jej duše, je pre ňu neprípustná.

Z anglického originálu On Dublin Street (New American Library, New York, 2013) preložil Jozef Klinga.

Dostupné verzie titulu

Dublin Street Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Dublin Street

Originálny názov: On Dublin Street

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Večerné čítanie (niktoska, 2.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Tak toto ma veeeľmi bavilo. Asi zas u mňa nadišiel čas na romantiku zmiešanou s trochou šteklivej erotiky. Nenáročné čítanie s trošku neobvyklou hrdinkou a sexi hrdinom. Vtipné dialógy, no preklad sem tam prekvapí až ma to núti prečítať si originál, či to tak skutočne bolo či sme stratení v preklade. ( Pusa - to akože vážne???? ) Uvidíme či nasledujúce knihy aspoň trošku zdvihnú latku, teda dúfam :)

dublin street (V. Berdáková Pavlík, 22.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vyborna Velmi sa mi pacila. Romanticka a plna vzrusujucich scen. Tiez plna vtipnych scen. Rozcitlivie Vas,rozosmeje Vas...romanticky Vas naladi...na jeden dych. Sama by som sa rychlo zalubila do Bradena. Naozaj silny krasne vymysleny pribeh.

Dublin Street (Nika Jurčišinová, 29.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vynikajuca kniha, ktoru som precitala velmi rychlo, ako keby sm mala pred ocami cely pribeh. Pribehy Joss, ktora to nemala lahke , ale nakoniec nasla dobru priatlku, lásku a aj rodinu :) V tejto knihe si najde podla mna kazdy zalubu, su tam usmevne, dost smutne ale aj kapitoly s ,,hviezdickou" :) ale nakoniec vsetko konci stastne :)..vrelo odporucam....a pokracovanie mojho komentaru je v knhie London Road... :)

Dublin Street (Slávka Beňáková, 23.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som sa chystala kúpiť veľmi dlho. Som rada, že som si ju nakoniec kúpila. Kniha sa mi veľmi páčila a vrelo ju odporúčam.

Odporúčam (Monika Janovičová, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
j proste úžasná. strašne dlho som po nej pokukovala v kníhkupectve až nakoniec som nazbierala peniažky a kúpila som si ju a vôbec neľutujem. Toto je knižka, ktorú ked začnete čítať tak neviete prstať

Správna oddychovka. (Patrícia, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je dobrá pre každého, kto má rád oddychovú literatúru, pri ktorej môže vypnúť. Páči sa mi štýl písania, charaktery postáv, aj samotný príbeh. Skvelé je aj prepojenie s ďalšími knihami od autorky.

Dublin Street (Lenka, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Dublin Street som prečítala za jeden deň. Nedokázala som sa od nej odtrhnúť. Zaujala ma hneď svojím obalom ale ako som začala čítať bolo to lepšie a lepšie. Najviac sa mi páčilo, že Braden sa nedal len tak ľahko odradiť a pomaly ale určite sa dostával Joss pod kožu. Koniec bol šťastný pre hlavných hrdinov ale aj pre ľúbostný príbeh Bradenovej sestry a jeho najlepšieho kamaráta. takéto knihy so zápletkami ma vždy zaujmú a verím, že aj iných čitateľov preto vám ju vrelo odporúčam a môžem vám sľúbiť, že nebudete ľutovať. :D

Oddychovka (Lara, 18.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Fajn príbeh, ak by spisovateľka tak úporne netlačila na erotično. Hlavnú hrdinku takmer na každej strane šteklí v podbrušku a tvrdú jej bradavky.

Oddychové čítanie (Etell Bučeková, 17.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dublin Street sa mi dostala hneď pod kožu, číta sa dobre, je písaná príjemnou formou, ktorá pohltí aj žienky, ktoré až tak čítanie neobľubujú. Príbeh je jemne "nasladlý", ale rýchlo som to spisovateľke odpustila, nechala som sa uniesť príbehom a už sa teším na London Road. Určite odporúčam každej romantickej duši. :)

Dublin street (Nikola Zajíčková, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma zaujala podľa obsahu a obálky. Môžem povedať, že jej kúpu určite neľutujem. Nakoľko je dobre napísaná tak sa mi dobre čítala a mala som ju prečítanú za dva dni. Zasmejete sa pri nej ale možno aj slzičku vyroníte :)Určite mám v pláne prečítať si aj pokračovanie.

Dublin street (Lenka M, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je super, šteklivá, napínavá. Niekedy som sa smiala, niekedy hnevala a niekedy mi bolo pri nej do plaču. Číta sa ľahko. Keď začneš čítať, nevieš prestať. Kniha mi pripomína trošku seba a niečo podobné, čo momentálne prežívam. Už sa teším na London Road.

Dublin street (Gabriela Matusikova, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je napisana putavo,cakate ako sa to vyvinie. Ako sa zachova hlavna hrdinka,ktora je prilis tvrdohlava.

Dublin street (Petra Patáková, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Romantická a sexi kniha,ktorá sa oplatí prečítať :-) Ľahko sa číta a keď sa do nej zahryznete,tak sa už nedokážete odtrhnúť.Cítila som sa pri nej ako 20 tnička ,ktorá ešte len randí so svojim manželom :-)

Dublin Street (Zuzana Andrejkovičová, 27.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
skvelá kniha a vrelo ju odporúčam ... počas čítania sa zasmejete aj začervenáte, občas aj nahneváte, no končí to happyendom :)))
Všetky komentáre (14)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Pustila som si hudbu z mobilného telefónu a ponorila sa hlboko do vane. Začali ma premáhať driemoty. Jedine pomaličky chladnúca voda ma popostrkovala, aby som nezaspala. Pokojná a maximálne uvoľnená som sa neuhladene vydriapala z vane a načiahla sa za mobilom. Len čo okolo mňa zavládlo ticho, pozrela som sa na vešiak a zmeravela som.
Doriti.
Uterák nikde. Gánila som na vešiak, akoby za to mohol on. Prisahala by som, že Ellie tu naposledy mala uteráky. Teraz zo mňa bude po celej predsieni kvapkať voda.
Šomrúc si popod nos šklbla som kľučkou, otvorila kúpeľňové dvere a vyšla do vzdušnej predsiene.
„Hm... ahoj,“ ozval sa pridusene hlboký hlas a ja som zdvihla oči od mláky, ktorá sa podo mnou tvorila na dlážke z tvrdého dreva.
Od úľaku som zapišťala. Hľadela som priamo do očí toho somára z taxíka.
Čo robí u mňa doma? Prenasleduje ma?
Ústa som mala dokorán a snažila sa pochopiť, čo sa to, dopekla, deje; chvíľu mi trvalo, kým som si uvedomila, že mi nehľadí do tváre. Jeho oči sa plazili po mojom úplne nahom tele.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x