bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Raz a navždy

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Raz a navždy

Evina nadprirodzená minulosť sa neustále vracia a máta ju. Nová riaditeľka Medzinárodnej agentúry na kontrolovanie nadprirodzených bytostí ju chce nahovoriť na novú spoluprácu so strediskom. Temná kráľovná týra ľudí vo svojej jedovatej ríši. A nadprirodzení neustále tvrdia, že Evie je jediná bytosť, ktorá ich dokáže zachrániť pred ich záhadným, nebezpečným osudom.
Celému nadprirodzenému svetu beží čas. A osud toho sveta má v rukách výhradne Evie...

Detaily o knihe

Názov: Raz a navždy

Originálny názov: Endlessly

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Raz a navždy (Evita, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto kniha a očarila, dostala som ju ako darček k narodeninám od rodičov, pretože som už dlhšie po nej túžila. Je to posledná časť z triógie od Whiteovej, a niekedy mi je ľúto, že už nebude pokračovať. K tejto knihe som sa dostala tak, že som si v knižnici vypožičala Zlodejka duší a nato Nikto nie je bez viny, taktiež od Whiteovej a túto tretiu časť som túžila vlastniť vo svojej knižnici. Raz a navždy je pokračovaním týchto skvelých kníh. Milujem ju preto, lebo sa mi páči Evie ako postava, a to, ako autorka dokáže čítateľa zahĺbiť do knihy natoľko, že som ju mala stále pri sebe, ani som ju nepustila z ruky :) . čítam ju doma v posteli, na gauči... proste všade, kde sa cítim útulne, a kde sa viem uvoľniť a ponoriť sa do deja. Raz a navždy je o dievčati menom Evie, ktorá je nadprirodzená bytosť, ktorá vidí duše ľudí a iných nadprirodzených bytostí. Je prázdna bytosť z rodu sellie- napoly človek, a napoly víla. Bývala v MAKNAB-e, v stredisku kontroly nadprirodzených, no teraz si žije svoj vysnívaní pokojný, obyčajný ľudský život, s jej chalanom- Lendom. Jej život však nikdy nebol obyčajný, a nikdy nebude. To spustí sled nevídaných udalostí, a to všetko môže ukončiť len Evie. Ja by som túto knihu odporúčala všetkým vekovým kategóriám. Raz a navždy bude navždy moja srdcovka :), preto ju odporúčam aj vám.

Raz a navzdy (Nika .J., 20.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím podotknúť, že kniha bola hneď od začiatku veľmi pútavá a napínavá. Mohlo by tam byť trochu viac ľúbostných scén, ale to vôbec nemení kvalitu príbehu. Evie a Lenda som si hneď od začiatku obľúbila a dokonca aj Retha. To ako autorka opísala krajinu víl, bolo úžasné. Tiež sa mi páčilo, ako opísala aj iné nové čarovné bytosti. Každý deň som sa tešila ako sa ponorím do tohto krásneho idylického sveta a čítala som do neskorých ranných hodín, lebo každá strana bola napínavá. Je mi ľúto, že to bol už posledný diel, ale ako povedal Reth, s Evie sa nikto nebude nudiť. Preto všetkým vrelo odporúčam.

súhlasím (Blanka Bieliková, 16.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj originálna séria, dobré čítanie, famózny príbeh, niet čo dodať...

Hovorí sa (Niki Kántorová, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
koniec dobrí všetko dobre... :D NO u tejto knihe to až tak neplatilo.. Lend je super to hej no mne sa celkom zapáčil Reth, čiže koniec sa mi zdal veľmi smutny.. Hlavne keď Reth bol povedzme že čoraz chorejší.. No mala som dosť. Pravdaže knihu som si aj napriek tomu užila a ja keď by som tomu mala dať len že pohodové čítanie je proste super.. .D

Skvelý záver! (Evelin Kiss, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto séria je úžasná a veľmi sa mi páči jej originalita. Sú tu všetky možné príšerky a skvelá bad-ass hrdinka. Tento 3. diel je asi najvydarenejší, pretože ten koniec je naozaj famózny a príbeh je zaujímavý na každej strane. Knihu som zhltla za 2 večery a od tejto autorky si plánujem zaobstarať aj iné knihy. Štýl písania je mi sympatický, takisto humorné a sarkastické hlášky nás doprevádzajú celou knihou. Je to krásna a vtipná kniha, do ktorej sa veľmi ľahko začítate a ťažko odtrhnete.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x