bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Francúzi nedržia diétu

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Francúzi nedržia diétu

Je vedecky dokázané, že program Dr. Clowera redukuje hmotnosť a znižuje cholesterol. Ukáže vám, ako žiť život na francúzsky spôsob a ako zostať štíhli a zdraví a pritom jesť jedlá, ktoré milujete.
Dr. Will Clower je tvorcom programu Cesta k zdravému chudnutiu a autorom publikácie Klam zvaný tuk. Zistil, že kvalitné prírodné potraviny sme v našej bežnej strave vo veľkej miere nahradili rôznymi polotovarmi. Tie sú plné konzervačných látok a prísad, populárne označované ako nízkotučné a nízkosacharidové zdravé potraviny, ktoré však ľudské telo nedokáže dobre spracovať, a to spôsobuje priberanie na váhe.
Francúzi sú bez námahy štíhli a zdraví, pretože jedia výdatné bohaté jedlá a ich prístup k životu je pokojný a neuponáhľaný – prečo by sme nemohli robiť to isté? Dr. Will Clower nám predkladá zrozumiteľný program pozostávajúci z desiatich jednoduchých krokov vrátane receptov na vynikajúce jedlá, aby sa francúzsky životný štýl stal súčasťou našej každodennej rutiny.

Detaily o knihe

Názov: Francúzi nedržia diétu

Originálny názov: The French Dont Diet Plan

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Po skepse spokojnosť! (Sandra Krebísková, 15.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ako som teraz dala hodnotenie Vrelo odporúčam, tak naozaj odporúčam. Priznám, e som spočiatku mala skepsu, ž je to u nás zadiétované, všetci majú zaručené tipy, triky, pár krokov k super postave atď. Nečudo, že som tomuto až tak nevenovala pozornosť. Potom som kdesi čítala ukážky, na diva.sk či kde a to ma zaujalo. Nejde tu totiž o nejaké drastické chudnutie, odriekanie, ale o spôsob stravovania, efektívnu komunikáciu so svojím telom, ktorému chcete urobiť naozaj dobre. Možno si pri niektorých radách poviete, veď to je jasné - mnohí ich nedodržiavame. A veľa akých paradoxov máme vo svojom stravovaní - nejeme prirodzené a prav potraviny, ale nahradzujeme umelými, zo sáču, polotovary. Nejeme pravidelne, prepchávame sa, jeme v strese, nie sme aktívni... Proste, táto kniha otvára oči, pripomína samozrejmé a ukazuje, na čo všetko sme zabudli. Ďakujem, bol to dobrý ťah vydať ju.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x