bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hrana túžby

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Hrana (2.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hrana túžby

Sexuálny dominant Dante de Matteo spoznal Karu Crawfordovú na strednej škole a hneď ho zaujala. Nikdy si však nepredstavoval, že keď sa po dvanástich rokoch stretnú, jej najtemnejšie fantázie sa budú dokonale zhodovať s jeho. Dante prijme miesto v právnickej firme, kde Kara pracuje, a prudká vášeň ich ešte viac zblíži. Kara Crawfordová ako právnička vie zachovať tajomstvo, najmä po tom, ako ju odmietol bývalý milenec, keď mu prezradila svoje sexuálne túžby. Už nečaká, že nájde muža, ktorý by ju dokázal uspokojiť. Lenže potom prežije jednu z najneuveriteľnejších nocí svojho života s mužom, ktorého vždy z diaľky obdivovala. Napriek tomu hrozí, že hlboko zakorenený strach ich od seba oddelí – ak sa im nepodarí prijať bolesť spolu s rozkošou.

Z anglického originálu Desire’s Edge (The Berkley Publishing Group,
Penguin Group, USA 2010) preložila Jana Seichertová.

Detaily o knihe

Názov: Hrana túžby

Originálny názov: Desire´s Edge

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Blesková súťaž o Hranu túžby

Je to sexuálne dominantný, sexi muž, po ktorom by sa otočila nejedna žena. Stretli sa na strednej škole a hneď ho zaujala. Páčila sa mu, niečo na nej ho nesmierne vzrušovalo... Prešlo dvanásť rokov a teraz sa opäť stretli. A jemu ani nenapadlo, že jej najtemnejšie fantázie sa budú dokonale zhodovať s jeho. viac

Hodnotenie čitateľov

Trochu sklamanie (Dominika, 29.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Túto knihu som dočítala len pred pár hodinami, ale nejako sa nemôžem zbaviť sklamania. Nie že by to bola zlá kniha, ktorú už nikdy nebudem čítať, ale niečo mi tam chýbalo. Jednoducho, už od začiatku sa všetko točilo okolo toho, ako si spolu užijú. A keď spolu neboli, rozmýšľali, ako sa to stane nabudúce. Na druhej strane, bolo to zaujímavé a šteklivé čítanie, zmena oproti tomu, čo čítam zvyčajne a nič proti tomu nenamietam :) Napriek tomu som akosi postrádala hlbší zmysel. Keď to Kara s ním nevydržala, resp. nevedela byť ticho, aby mu nepovedala, že ho ľúbi, tak on sa jej vyše týždňa neozve a potom je všetko v poriadku? No ale na oddych a spestrenie je to dobrá kniha :) Nie je to až taká strata času, keď od toho človek až tak veľa neočakáva, len zopár vzrušujúcich chvíľ, keď sa ponorí do niečoho zakázaného :)

:-) (Barbora Činčurová, 1.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knižku som nedávno dostala a musím povedať, že som ju odklada až pokým som sa nudila a nemala som čo čítať. ( čo sa stáva zriedka) A tak som sa k nej dostala a musím povedať, že som bola milo prekvapená, pretože som od nej veľa neočakávala. Dej bol zrorumiteľný, zaujímavý, takže to bolo príjemné, oddychové čítanie a určite odporúčam :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Vždy to medzi nimi iskrilo. Milovala ho celé roky a zrazu sa pred ňou akýmsi zázrakom objavil. Vyzeral lepšie ako kedykoľvek predtým a bol milý. Inteligentný. Dobre sa s ním zhováralo. Jej reakcia bola normálna. Iba slepá a frigidná žena by nereagovala na Danteho De Mattea.
Kara si bola istá, že nikdy predtým sa jej nedotkol. Zrazu zatúžila, aby to urobil znovu.
Chvíľu uprene hľadela na Danteho ústa a potom mu opäť pozrela do očí. Ó áno, mal v nich hlad. A ešte čosi... akúsi nevyslovenú otázku.
Naprázdno prehltla a odvrátila zrak. Zahľadela sa na tmavý dvor a ulicu s pouličnými lampami, ktorých jantárové svetlo rozháňalo hmlu.
„Kara? Povedal som niečo zlé?“
Obrátila sa k nemu. „Čože? Pravdaže nie. Mám iba... zvláštny pocit, že sme sa opäť stretli.“
„Máš pravdu. Je zvláštny, no súčasne príjemný.“
Obdaril ju tisícwattovým úsmevom. Jasne v ňom videla pozvanie.
Začínala zabúdať, prečo sa vlastne zriekla mužov. Nemala v úmysle zapliesť sa s Dantem. Rozhodne nestála o nový vzťah. A nebola ani trochu ostýchavá. Možno bolo načase, aby ukončila celibát, ktorý si sama vnútila. Ak obaja mali záujem, na malom flirte nevidela nič zlé. A možno z neho vznikne čosi viac...

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x