bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Predohra

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Predohra

ANDREA CODDINGTON číta z knihy PREDOHRA:

Arianna Blaková, vysokopostavená žena z dobre situovanej newyorskej rodiny, vedie život s nálepkou „perfektný“. Dokonale nalinkovaný súkromný život s manželom Samom a vzrušujúci pracovný život s jej šéfom, miliardárom a newyorským starostom Mikom Bloombergom sa odohráva na pozadí scenérie bohatej štvrte Upper East Side. Náhle ochorenie otca prinúti Ariannu opustiť milované mesto. V lietadle do Miami sa na palube zoznámi s Ním. Na South Beach prežije šialený románik, s túžbou vybičovanou do maxima, neutíchajúcou vášňou a žiadostivosťou. Aj keď sa po návrate na Manhattan akokoľvek snaží vrátiť do pôvodných koľají, jediné, na čo myslí, je On.
Arianna, neschopná sústrediť sa na rodinu, manžela, kariéru, chce zrazu len jediné – cítiť ho, mať ho, milovať ho. Je to láskaalebo len ošiaľ?
Začítajte sa do šteklivého a podmanivého príbehu..

Dostupné verzie titulu

Predohra Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Predohra

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

trošku sklamaná (Mária Kalincová, 20.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Úprimne? čakala som od toho viac. Už som čítala Cudziu krv, ktorá sa mi páčila, tak keď som v knižnici natrafila na Predohru, chcela som si ju prečítať. Začiatok ma nudil, nebol tam žiadny spád, dynamika, opis Arianninej práce a vzťahy so šéfom ma nijak extra nezaujali, dokonca pre vyvíjajúci sa vzťah s Gavinom bola informácia o nadštandardnom vzťahu so šéfom z môjho pohľadu úplne zbytočná. Stále som čakala kedy nastane nejaký zvrat, kedy to, ako sa hovorí, dostane grády. Našťastie som sa dočkala, a od strany 35 sa to už čítalo samé :-) Tak ako bol začiatok nudný, potom som sa už od knihy nevedela odtrhnúť a prečítala som ju takmer na jeden šup. Hltala som ten príbeh, a čakala som nejaký vzrušujúci záver, či už priznanie manželovi, alebo definitívne odpútanie sa od Gavina, ale nestalo sa tak, skončilo to tak nemastno-neslano. Opisy New Yorku a Floridy fajn, ale v živote som tam nebola, tak mi to nič nehovorilo.... Hoci je to také príjemné, oddychové čítanie, nemôžem dať plný počet hviezdičiek, ukrivdila by som iným, hodnotnejším knihám ;-)

zle a ešte horšie (Janka, 16.10.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
Príbeh o ničom, koniec o ničom, cele o ničom.... nevermore....

Predohra (Daša Šimonová, 7.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Andreinu prvotinu som totálne žrala, revala som pri nej ako malá... niečo podobné som čakala aj od Predohry, bohužiaľ ale to nadšenie neprišlo... príbeh ma síce chytil, ale už to nebolo to pravé... ani nejak extra netúžim po pokračovaní - síce keď sa mi dostane do rúk, tak si ho prečítam, ale žiadna bomba sa u mňa nekonala

Veľmi jednoduchá, no o to krajšia kniha :-) žiadna veľká katastrofa :-) (Štefánia Fuchsová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som sa veľmi tešila, pretože mám veľmi rada knihy od tejto autorky. V knihe je opísaný veľmi jednoduchý príbeh, niektorí by si povedali, že je to nuda, pretože ide o klasický príbeh lásky bez zápletky, no naopak, o to bol tento príbeh krajší a vôbec nie nudný. Knihu som prečítala na jeden dych a priateľ od ktorého som ju dostala mi dokonca povedal, že či chcem jeho vymeniť za knihu, pretože som sa od nej nevedela odtrhnúť. Do príbehu som sa vžila a chcela by som byť na mieste tejto hrdinky, lebo mne tento príbeh určite neprišiel nudný a bez zápletky, naopak situácia na golfovom ihrisku bola veľmi zaujímavá a aj celkovo vzťahy hlavnej hrdinky.

ŠUP-ŠUP (Veronika Berdáková Pavlík, 23.2.2014) Odpovedať

neoslovila ma
Táto kniha bola úplne pohodová, myslím, že ma ničím neprekvapila. Je to moja prvá kniha od tejto autorky, no som mierne sklamaná čakala som viac....taký bežný príbeh. Ako na prečítanie príjemné no dalo sa očakávať čo bude nasledovať...A koniec je otvorený..tak si ho môžme domysliet alebo kúpiť druhú časť....(-:možno zo zvedavosti..(-:

Predohra (Hajnalka Čopáková, 6.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha prečítaná raz-dva. Síce som najprv čakala niečo viac, ale nakoniec to bolo príjemné čítanie. Nemohla som sa dočkať ako sa všetko vyvinie. Kniha plná rozporuplných pocitov erotiky a aj humoru. Odporúčam

Pohodicka, lahodicka (Claudia Škrabáková, 28.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma nadchla zo zaciatku - pacili sa mi najma eroticke casti, fakt to bolo velmi dobre napisane a super sa to citalo, az som sa v elektricke citajuca cervenela, ze len nech mi niekto nepozrie, co to citam. Ked sa to uz zacalo rozuzlovat, cakala som vacsiu dramu a nejake sceny, zaver, ale to sa nestalo a skoncilo sa to otvorene, co ja na knihach vobec nemam rada :) ale strasne by ma zaujimalo, ako to pokracovalo dalej, ako sa s tym hrdinka pribehu vysporiadala, mohla autorka na konci aspon jednou stranou pokracovanie pribehu dat, na celu knihu dalsiu to uz urcite nie je. Knihu mam podpisanu priamo od autorky, po jej "natlaku podpisovom" som si ju "musela kupit" na Biblioteke :)))) ale nelutujem urcite

Ou yeah (Veronika, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná oddychovka. Veľmi rýchlo prečítaná. Táto kniha patrí medzi moje obľúbené a určite sa k nej niekedy vrátim. A páčil sa mi aj koniec, pre mňa nečakaný.

Nič moc... (Daša Šimonová, 19.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Stále som v príbehu čakala niečo viacej... Ku koncu to už bolo trochu napínavé, ale aj tak tam stále niečo chýbalo... Ale čítať sa to dalo :-) Keď nie je nič iné, môže byť...

Predohra (Erika, 18.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Ten názov knihy k tomu príbehu úplne sedí. :) Predpokladám, že autorka ešte pripravuje pokračovanie, keďže Arianna sa stále stretáva aj s Gavinom. Ts, ts, ts. :D Kniha sa číta sama. Je to oddychovka, ktorú som prečítala za pár hodín.

rýchlovka :) (Michaela P., 10.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Taká malá chuťovečka. Kniha ktorá buď niekoho zaujme alebo naopak úplne otrávi. Pri mne platí prvá možnosť. O knihe som počula už dávno. O autorke taktiež. Mám rada slovenské autorky ktoré dokážu písať aj o niečom čo sa ich dotýka osobne. Nemyslím si, že toto je jeden z tých Hollywoodských príbehov. Príde mi to až príliš reálne. Samozrejme nie na oblasť Slovenka alebo iných krajín v Európe :D Ale NY? Tam je to niečo iné. Som rada, že aspoň prostredníctvom kníh sa viem vžiť do takého života. Šteklivé scény ma tiež prekvapili, autorkina odvaha sa určite vyplatila. Škoda len že kniha nebola dlhšia a príbeh skončil na pokračovanie. No na druhej strane nech si každý vyberie "happy ending" sám :) A knihu odporúčam akejkoľvek žene, dievčaťu, ktoré si nájde dve - tri hodinky času na skvelý a silnou energiou nabitý príbeh.

Mna to bavilo (Michaela Babicová, 28.2.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Prečítala som ju síce veľmi rýchlo, no páčila sa mi. Mám rada knihy v ktorých je jasne napísaní dej a keď ešte aj s takými erotickými detailami..mňa to čítanie bavilo a chcela som vedieť ako to skončí.

Nikdy viac (Lubica, 15.2.2013) Odpovedať

som sklamaný(á)
Knihu som dostala na Valentina, tesila som sa na nu ale velmi ma sklamala. Lacny brakovy dej, klasicka americka zenska literatura. Ani by som ju necitala, ale udaj, ze autorka je Slovenka ma presvedcila, kedze mam rada slovenske spisovatelky. Ani tie sexualne sceny neboli az take ake som si myslela ze budu. Urcite uz nesiahnem po dalsej knihe od tejto autorky.

Jedna veľká katastrofa... (Ivuš, 31.1.2013) Odpovedať

som sklamaný(á)
Knihu som dostala ako darček, prečítala som ju za pár hodín a nedala mi abosútne nič... Všetci vieme, že spisovateľka žije v USA a miluje NY ale opäť posadiť dej do toho istého mesta??? Uuuups, napísala som slovo dej, veď ten tam v podstate ani nebol. Najskôr nudný úvod, potom akože zápletka v podobe náhleho odletu do Miami, nasleduje niekoľko strán strašne moc presexovaných s Gavinom a na záver gradácia na golfovom ihrisku... normálne som dopredu vedela, čo ma očakáva na každej ďalšej strane. A pani spisovateľka, na SVK nežijeme na stromoch ako opice, vieme, že RAY BANY sú značkové slnečné okuliare (ako aj všetky ostatné x-krát spomínané značky). Všetci vieme, že sex predáva, ale prosím Vás v knihe musí byť aj niečo iné, nie len sex, sex, SEX ala "červená knižnica". Slovenskú literatúru súčasnej doby neodporúčam a nebudem robiť výnimku ani v tomto prípade.

Prečítané (Bernadeta Szalonová, 20.1.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Celkovo dej bol zaujímavý, veľmi ľahko sa číta, za jeden deň som ju mala prečítanú ale na konci mi chýbalo niečo. Niečo, čo by celý dej predĺžilo, čo by ma šokovalo. Koniec nie je veľmi jednoznačný. Mohlo by byť fakt pokračovanie :) zaujímalo by ma, že ako pokračuje Arianin dvojitý život, či sa niekto niečo dozvie :) Ináč dobrá knižka :)

Z 5 bodov dávam 3,5 (Jane, 27.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kamoška túto knihu čítala, dala mi na ňu skvelú odozvu, tak som si ju teda kúpila aj ja a začítala sa do pútavého, vášňou popretkávaného deja knihy, ktorej samotný názov jasne naznačuje, o čom kniha je a akým smerom sa bude uberať. Štýl písania mi vyhovuje, ku kávičke či večernému oddychu naozaj fajn čítanie..aj keď...v Predohre mi chýbalo akési zauzlenie, konflikt, ktorý by zvrtol dej úplne iným smerom. Za Arianiným odhalením mimomanželského vzťahu som očakávala viac intríg, viac niečoho, čo by zmenilo naše podvedomé tušenie, ako sa tento príbeh skončí..Záver však nie je jednoznačný, žiadalo by sa vydať pokračovanie..:)

Predohra (Ella, 29.1.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
....tak dufajme ze sa na to nepride::)))).....ako v ozajstnom zivote-)

Včera som kúpila, (Anka Sahelová, 1.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
dnes už mám prečítanú. Strašne som sa tešila na Andreinu novú knihu, prečítala som od nej všetko, absolútne bohovská Židovka, perfektná Mal to byť pekný život a super Cudzia krv. Nevedela som sa dočkať a Predohra ma nesklamala. Číta sa sama, má spád, napätie, hltala som jednu stranu za druhou. Andrea zasa dokázala, že vie písať zaujímavo, má rozprávačstvo v sebe, dobre pozná prostredie New Yorku i Miami, takže atraktívne, uveriteľné. Strašne sa mi páčilo to prepojenie s Bloombergom, toho by som tam prijala aj viac, fascinuje ma americké starostovanie, politika, vzťahy. Výborné dialógy, veľmi dobre prepracované situácie a niekde som čítala, že to je prvý diel trilógie.Tak to ma už ako potešilo. Toto jednoznačne chce pokračovanie, som zvedavá, ako to bude pokračovať s manželom, pretože...no ale aby som neprezrádzala:-) Veľmi ste ma touto knihou potešili, želám Andrejke všetko dobré!
Všetky komentáre (18)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Najedli sa v Café Café, Arianna si dala obrí šalát s krevetami a Gavinovi tiekla po brade omáčka z megaburgra.
Cestou naspäť do hotela sa ešte zastavili v malej krčmičke na pivo. Mali práve Happy Hours a všetky drinky boli za tri doláre, pivo za dva.
Gavin mal pravdu, takéto Miami nepoznala.
Bolo iné ako prestížne podniky, ktoré treba vidieť, a najmä v nich treba byť videný. Nablýskané miesta, kde ľudia vystupujú z lamborghini alebo z maserati a za večeru zaplatia päťsto dolárov, lebo ich rybu im Fedex doručil priamo z francúzskeho prístavu.
Napriek tomu boli ľudia z jeho strany South Beach šťastní – bez rozdielu farby pleti, veľkosti a toho, kto má ako hlboko do peňaženky.
Arianna tiež.
S ním, lacným pivom, hamburgerom za päť dolárov a pocitom, že je stredom Gavinovho vesmíru.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x