bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:264
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vydanie

Láska je vždy zázrak. Zaľúbeným sa zdá, že ich láska bude trvať večne. Sú presvedčení, že sú jeden druhému súdení a budú žiť šťastne až do smrti. Mnohé dvojice sa však neskôr bolestne rozchádzajú. Naozaj sa ich láska stratila? Alebo je problém v niečom inom?

Autor vtipnej, adresnej knižky Muži sú z Marsu, ženy z Venuše vidí príčiny partnerských problémov v nesprávnom chápaní rozdielov medzi mužmi a ženami. Muži a ženy sú odlišní vo všetkých oblastiach života. Inak komunikujú, inak rozmýšľajú, cítia, vnímajú, reagujú či milujú. Akoby pochádzali z rôznych planét a hovorili iným jazykom.

Len na základe pochopenia a rešpektovania základných rozdielov medzi pohlaviami možno dosiahnuť hlboký a láskyplný vzťah.

Kniha sa držala vyše štyroch rokov na rebríčku amerických bestsellerov a preložili ju do takmer päťdesiatich jazykov.

Z anglického originálu Men are from Mars, Women are from Venus (HarperCollinsPublishers, New York, 1992) preložila Alena Redlingerová.

Dostupné verzie titulu

Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vydanie Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vydanie

Originálny názov: Men are from Mars, Women are from Venus

Objednávací kód NA201910

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Muži sú z Marsu, ženy z Venuše (Daniela, 18.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá kniha, ktorá pomôže čitateľom nazrieť do mužského a ženského sveta a do ich vnímania vzťahov. Po prečítaní knihy som zistila, že veľa vecí tak naozaj v praxi funguje a keby sa každý pár riadil touto úžasnou knižkou, určite by bolo na svete viac šťastných partnerstiev, manželstiev a menej hádok a nezhôd. :) a môžem povedať, že keby som túto knihu dostala do rúk pred mesiacom, určite by sa môj začínajúci vzťah neskončil fiaskom, pretože som doteraz nerozumela ako muži na Marse fungujú, a to mam 25 rokov. Je pravda, že vo vzťahu je dôležitá tolerancia, dôvera a láska, ale bez pochopenia rozdielov medzi dvoma pohlaviami sa vzťah ďalej nepohne. Skvelá kniha o tom ako pochopiť opačné pohlavie, ako myslia, cítia, prečo konajú ako konajú, ich pochopením sa dá predísť mnohým problémom prípadne ich efektívnejšie riešiť a vybudovať si tak harmonickejší vzťah. Slúži mi tiež ako príručka, kde nachádzam odpovede(vysvetlenia)na moje akútne otázky. Vrelo odporúčam každému vzťahu, ktorý chce rásť a slobodne dýchať. Super, že tá kniha vznikla a že ju znova vydali, oplatí sa prečítať :) Odporúčam pre všetkých ktorí chcú znova náisť harmóniu a porozumenie vo vzťahu a samozrejme tým, ktorí sú ochotní pochopiť toho druhého.

Pochopenie vzťahu (Oľga Balážová, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha už mám zbierku desiatich od Johna Graya dokonca aj v češtine "Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a deti jsou z nebe." Kniha Muži sú z Marsu, ženy Z Venuše by podľa mňa nemala chýbať v žiadnej domácej knižnici. Je o rozdieloch mužov a žien, o ich rozmýšľaní a nechápaní jeden druhého vo vzťahu. Po prečítaní kniha pomôže chápať jeden druhého vo vzťahu. Je nielen o komunikácii ale aj o tom čo ten druhý partner myslel ako to povedal a ako myslí opačné pohlavie. Našla som veľa spoločného s knihou aj v mojom vzťahu s manželom. Myslím, že v knihe sa nájde každý a pri čítaní len prikyvuje a spoznáva tie situácie že ich zažil. myslím, že keby si ju prečítalo viac ľudí, nebolo by toľko rozvodov ako je v súčasnosti...

Super kniha (Ivana Hudáková, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá príručka ako pochopiť opačné pohlavie, ako myslia,prečo konajú ako konajú. Ich pochopením sa dá predísť problémom a mať harmonickejší vzťah. Je praktická, inšpirujúca a poučná. Je veľmi dobré, že tá kniha vznikla, oplatí sa prečítať. Odporúčam tým, ktorí sú ochotný pochopiť toho druhého, ženám aj mužom :)

Príručka pre dokonalý vzťah (Zuska Ščerbová, 15.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Viem poviete si, že niečo ako dokonalý vzťah sa nedá naučiť z knihy, ale v tomto prípade je to celkom niečo iné. Autor dokonale rozumie obom stranám a snaží sa to podať tak, že po prečítaní prvý strán sa pristihnete ako ja pri tom, že prikyvujete a hovorite si: "veď to je o nás". Správanie mužov a žien sa v zásade nelíši a to ako sa v niktorý situáciach jedna alebo druhá strana má počiatok v tom odkiaľ sme prišli. Ako píše autor ženy sú z Venuše, z planéty kde sa o všetkom vedú siahodlhé rozhovory, konajú sa stretnutia a dôležite je to, že žena sa potrebuje o všetko postarať a podeliť. Muži ako obyvatelia planéty Mars sú technickejší, o radu žiadajú len vtedy, keď si už nevedia poradiť sami, a keď riešia problémy odchádzajú do jaskýň kde premýšľajú. A práve tieto jaskyne sú väčšinou problémom, ktoré ženy nechápu. Keď sa tieto dve planéty stretli ženy chceli o problémoch hovoriť, nechápali prečo muži odmietajú ich pomoc a "opúšťajú" ich, aby svoj problém riešili sami. Ak ste si povedali, že takéto situácie poznáte, mali by ste určite siahnuť po tejto knihe. Viem je komplikované čakať, že si túto knihu prečíta aj váš partner, alebo ktokoľvek mužského pohlavia, ale myslím že dá sa veľa zachrániť a posilniť vo vzťahu keď aspoň jeden z vás bude vedieť čo je príčinou vašich problémov, a ako sa správať tak, aby problémy nevznikali.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x