bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Déjá vu

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Déjá vu

Náhla smrť milovaného manžela spôsobí Anne Riemannovej ťažký otras. Jedna časť jej bývalého ja sa zmení na chladne racio-nálnu, až vypočítavú, druhá však túži po láske a šťastí, aké zaží-vala. Jej sen sa začne napĺňať v deň, keď stretne muža, ktorý akoby z oka vypadol jej bývalému manželovi. Je tu však viac háčikov – Anna medzitým uviazla v manželstve z rozumu a osu-dový muž, ktorý Anninu vášeň opätuje, je nielen ženatý, ale aj rebríček jeho životných priorít je úplne iný ako Annin. Vášne aktérov klasického manželského trojuholníka sa roztáčajú v emocionálnom víchre a dokonca sa schyľuje k vražde... Kto prežije? Kto zabije koho?
Cesta za snom v podaní Holland oplýva nečakanými zvratmi, v konaní jej postáv opäť nechýbajú tragikomické črty, vďaka čomu vyznievajú ľudsky uveriteľne – veď „akých bláznov dokážeme urobiť zo seba v mene lásky...“

MUDr. Danica Caisová, psychiatrička a sexuologička: Je to silný príbeh... Hlavná hrdinka sa v túžbe za láskou potkýna cestou života kľukatou, nebezpečne šmykľavou, hrboľatou, ale pre čitateľa nekonečne zaujímavou. Niekomu sa môže zdať chvíľami ľahkomyseľná, ale nedá sa jej uprieť úprimnosť a poctivosť voči sebe a k životu. Jej túžba po naplnení vyznieva miestami sýto až naturalisticky, no keďže chce byť dobrou matkou, manželkou, milenkou, priateľkou, mohol by to byť príbeh hociktorej z nás.

Detaily o knihe

Názov: Déjá vu

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Obiduvhodna (Mima, 5.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Skutocne super citanie.. Je obdivuhodne, ze mame takychto super autorov na slovensku.. Je tam plno pasazi, kedy clovek straca dych, inokedy sa zasmeje nad ciernym humorom, alebo aj klasickym humorom.. Vela na zamyslenie. Skutocne ako zo zivota. Velmi doporucujem!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x