bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šialenstvo

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šialenstvo

DRUHÁ KNIHA ZO SÉRIE
TIENE LONDÝNA

Rory Deveauxová sa po stretnutí s novým Jackom Rozparovačom, ktoré ju takmer stálo život, presťahovala do Bristolu a žije pod starostlivým dohľadom rodičov. Keď jej terapeutka nečakane navrhne, aby sa vrátila do školy vo Wexforde, chytí sa ponúkanej šance. Stretnutie s Rozparovačom ju však poznačilo väčšmi, ako tušila. Stal sa z nej živý terminus – získala moc ničiť duchov jediným dotykom. V Londýne zisťuje, že za jej návratom stoja členovia tajnej policajnej jednotky s názvom Tiene – Stephen, Callum a Boo. Rozparovač síce zmizol, ale v meste sa odohrali ďalšie nevysvetliteľné vraždy. Rory má dôkazy, že spolu súvisia. Dokáže o tom presvedčiť priateľov, skôr ako sa stane ďalší zločin?

Z anglického originálu The Name of the Star (G . P . Putnam ’s Sons,
An Imprint of Penguin Group (USA) Inc., New York 2013) preložila Diana Ghaniová.
Verše preložila Jana Kantorová-Báliková.

Dostupné verzie titulu

Šialenstvo Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Šialenstvo

Originálny názov: The Madness Underneath

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Urcite ano (MiaCh., 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Šialenstvo som začala čítať hneď po Mene hviezdy. Troška mi vadilo, ako sa tam opakujú veci z Mena hviezdy, aby sa priblížil dej, ale dalo sa cez to preniesť. Knižka ma naozaj dostala. Od polovice knihy som sa nevedela odtrhnúť a zavrela som ju až kým som to nedotiahla do konca. Ten koniec je naozaj iný ako čitateľ myslí. Prekvapilo ma, že ešte nie je tretia časť. Dúfam, že ju preložia, lebo som našla, že už vyšla pred rokom. Bola som z toho konca smutná, lebo som dúfala, že aj Stephen bude terminus. Nuž autorka to chcela inak. Každopádne by som bola rada, keby ju preložia.

šialenstvo (Veronika, 5.8.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to skvelá kniha, ktorú som si rýchlo obľúbila. Milujem fantazy. Koniec ma naozaj zaskočil a nemohla som uveriť že sa to skončilo. Dúfam že bude pokračovanie tejto knihy. Je to skvelo napísane a pri čítani som sa citila akoby som tam priamo bola . proste fantasticka kniha !!

Hodnotenie (Beáta Máčková, 26.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto knihe som sa dostala náhodou cez kamarátku. Po prečítaní anotácie som sa na knižku veľmi tešila. Štýl, ktorým autorka píše je zaujímavý a presne sa hodí k príbehu. Koniec ma síce veľmi šokoval a popravde, trošku aj sklamal.

Šialenstvo (Ľuboš, 21.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostal od rodičov ako darček, lebo vedia, že milujem fantazy. Tejto úžasnej knihe, ktorá je voľným pokračovaním knihy Meno hviezdy,dávam 5 hviezdičiek ... Meno hviezdy sa mi páčilo rovnako ako toto pokračovanie. Koniec ma absolútne šokoval, nerátala som s tým... Štýl, ktorým autorka píše, som si veľmi obľúbila. Je to skvelá spisovateľka. Obdivujem jej predstavivosť, pretože vytvorila úžasný svet plný ľudí a rôznych iných bytostí. Povedal by som, že je to náhľad do budúcnosti. Je to kniha s prvkami ,napätia a nečakaných zvratov. Rory Deveauxovú si proste zamilujete hneď od začiatku. Stephen, Callum a Boo som si tiež obľúbil hneď na začiatku. Neboja sa ísť za tým čo chcú. Dúfam, že Ikar plánuje vydať aj ďalšie pokračovania tejto série Tiene Londýna - sú to skvelé fantasy ...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x