bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zachráň ma

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zachráň ma

Lucia je plná hnevu na seba i na celý svet. Chcela by naplno žiť, snívať, milovať, no namiesto toho sa na ňu valí jeden problém za druhým. Odchádza domov na vidiek, no netuší, že práve tam ju pohltí nočná mora, z ktorej sa tak skoro nezobudí. Jej vlastné trápenia razom zaniknú v tichom volaní, v úpenlivej prosbe, vychádzajúcej z hĺbky nežnej a ubolenej duše. To volanie, tá naliehavá prosba: Zachráň ma.

Detaily o knihe

Názov: Zachráň ma

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zapletka (ZP, 13.11.2017) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je dobre čitatelna,len skoda ze sam pisatel sa v nej zaplietol tak ,že do dnes sa z toho nevymotal a ani po 5 rokoch dej nedokoncil.Po tomto zisteni som pochopila,preco ju u nas davaju ako darcek.

jedno slovo - fantastická !!! (Danka, 19.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
VYNIKAJÚCA !!! Jano opäť potvrdil svoj obrovský talent, zhltla som všetky jeho doterajšie knihy a som rada že som nezaváhala ani pri tejto poslednej.Popis je stručný, nejasný a o to napínavejší príbeh bol. Perfektný námet, zápletky, poprepletanie životných osudov rôznych postáv tak, že nakoniec z nich vznikol jeden a všetko so všetkým súviselo. Na odhalenie som si však musela riadne dlho počkať, nedalo sa mi ani len tipnúť kto je ten veľký chlap v kapucni, ktorý neváhal podrezávať či hádzať z mosta do ľadového Dunaja. Lucia iba náhodou zistila že v jej rodine nieje niečo v poriadku a to sa jej stalo osudným. Kniha je vynikajúca, autor dokonale a detailne opisoval jednotlivé činy a hoci často pôsobili nechutne, naskakovali mi pri nich zmimomriavky a krivili sa mi ústa, čítala som stále ďalej a ďalej pretože dej bol taký napínavý že som proste musela. Ako sa začali objavovať jednotlivé súvislosti a vzťahy medzi postavami, nevychádzala som z úžasu..Rovnako sa mi páčilo, že popri napínavej a vzrušujúcej hlavnej dejovej línii sa autor zameral aj na detaily obyčajného života ako práca, škola, tehotenstvo a vzťahy. Príbeh to skvelo oživovalo, pri týchto častiach si moje napäté nervy mohli nachvíľku oddýchnuť. Jednoznačne knihu odporúčam všetkým, ktorí majú radi napätie, nečakané zvraty a zápletky, radi čítajú príbehy, ktoré sa reálne môžu stať a vyskytujú sa v nich reálne miesta. Spolu s Luciou som tak mohla utekať popri Dunaji, ísť cez Prístavný most a Apollo, prechádzať Petržalkou a cestovať cez dediny v okolí Hlohovca. Hoci Jano odbočil od jeho doterajšej témy - mafia, chybu určite neurobil, naopak dúfam že čoskoro sa od neho dočkám ďalšej knihy.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x