bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Záhrada večnosti 1: Pasca

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Záhrada večnosti 1: Pasca

Pohľad do budúcnosti, o ktorej by ste radšej nič nevedeli.
Napínavé šokujúce i romantické čítanie,
ktoré prináša nečakané rozuzlenie.
Nebudete sa môcť dočkať druhého dielu s názvom Horúčka.

Detaily o knihe

Názov: Záhrada večnosti 1: Pasca

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé ! :) (Romana Holíková, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha ! Úžasný premyslený nový svet, zvrátený, no napriek tomu stále ľudský. Dokonale spracované postavy, nikdy som nevedela od koho, čo čakať. Plné nečakaných zvratov, ale aj romantických okamihov a napätia. Jednoducho perfektné ! :))

Odporúčam (Michaela Ducsová, 22.12.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nad kúpou som chvíľu váhala, ale som rada, že som ju nakoniec kúpila. dej je originálny, neviem to k ničomu prirovnať. K žiadnej inej knihe, ktorú som doteraz čítala. Autorka skvele vykreslila charaktery postáv. Musím si kúpiť rýchlo druhú časť, lebo som zvedavá, čo bude ďalej.

skvele pisany pribeh (jarka, 11.11.2012) Odpovedať

no tak toto je fakt najlepsia dystopia aku som zatal citala.Je po 3 svetovej vojne. nie prilis daleka buducnost. kde ludia v snahe po dokanalosti vytvoria geneticky modifikovanych ludi bez chorob a vrodenych chyb ale druhe generacii zmutoval zmutoval gen a dievcata umieraju v 20-tich rokoch a chlapci v 25tich rokoch v tychto hroznych casoch sa dej odohrava..... je to pribeh ktory marazi vyvolava tiesen az hrozu.... ale je to aj pribeh plny odvahy a rodiacej sa lasky medzi Rhine a Gabrielom.

Unesená. (Miroslava Pagáčová, 10.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Upíri, vlkolaci, čarodejnice.. Takmer všetci ľudia už beznádejne odsúdili všetky fantasy knihy práve kvôli nadmernému výskytu cicania krvi a zavýjania. Nie je však kniha ako kniha. Fantasy žáner dostal nový rozmer vďaka tomuto príbehu. Klasický príbeh lásky v absurdnej realite, s perfektne opísanými charaktermi a prepracovaným dejom. Stačí si z nudy prečítať pár strán a dej vás vtiahne dnu. Všetko zrazu vnímate reálne a nič nie je nemožné, všetko sa stáva neobyčajne obyčajným. Aj keď sa príbeh točí okolo lásky hlavnej hrdinky a "dobrého odvážneho chlapca", myslím si, že každé dievča viac zaujme práve ten uzavretý, po láske bažiaci MUŽ s veľkým M, ktorý je raz zlý a raz hotový anjel. Úžasná cesta do nemožného je síce určená skôr pre ženské pohlavie, ale o to lepšie sa číta ;)

Perfektné! (Evelin Kissová, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jedna z mojich najobľúbenejších! Príbeh je unikátny, svet skvele vytvorený, hl. hrdinka má úžasný charakter, dej plynie sám od seba a je tak skvele spracovaný, že vám ani nebude chýbať akcia, ktorá tu nie je. Každá postava je detailne prepracovaná a štýl písania autorky je skvelý. Tu sa dá hovoriť iba superlatívoch!

Odporúčam ... (Lucia Čulenová, 4.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je ozaj výborná kniha, so zaujímavou myšlienkou. Dej sa síce veľmi nehýbe, ale kniha je tak skvelo spracovaná, že to až tak veľmi nevadí :) Rozhodne ju odporúčam.

Skvelé (Miroslava Pagáčová, 4.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som zaťatý fanúšik fantasy, no od éry Twilight ságy sa mi veľa dobrých kníh do ruky nedostalo. Upír, upír, upír..á vlkodlak! Táto kniha je však niečím iná. Nápad, ktorý ešte nikde nebol prezentovaný. štýl písania, ktorý zaujme takmer každého. A príbeh, ktorý chytí, drží sa a nepustí čitateľa. Nebudem tu písať dej, len poznamenám, že každá jedna postava dostala dosť priestoru, charaktery sa stále rozvíjajú, dej stále graduje a drží v napätí. Pasca je po dlhom čase jedna úžasná kniha plná emócií, strachu a vnútornej sily, ktorá ma nadchla a vryla sa mi do pamäte.
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x