bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Navždy spolu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Navždy spolu

Štyri kamarátky z detstva sa stali majiteľkami svadobnej agentúry Sľub. Mac, Laurel, Emma a Parker sa ako malé dievčatá rady hrávali na nevesty, dokonca aj na ženíchov, a teraz sú svadby pod ich taktovkou tie najvychýrenejšie v okolí. Prvá z nich je fotografka, druhá cukrárka, tretia má na starosti kvetinovú výzdobu a štvrtá perfektné plánovanie.

Parker Brownová premenila svoj veľký sen z detstva na skutočnosť. Dnes je z nej úspešná riaditeľka Sľubu, ktorá plní aj tie najfantastickejšie priania každej nevesty. Nič pre ňu nie je nemožné. Čochvíľa sa budú konať tri mimoriadne svadby – vydávajú sa jej najlepšie priateľky a kolegyne. Ona na lásku akosi nemá čas...
Automechanik a kamarát jej brata Dela Malcolm Kavanaugh chce mať vo všetkom jasno. Vŕta sa vo veciach dovtedy, kým nezistí, ako fungujú, a rovnako skúma aj povahu dlhonohej Parker.
Už roky sa žiadnemu mužovi nepodarilo pripraviť Parker o pokoj tak ako tomuto motorkárovi s havraními vlasmi. S každým jeho bozkom v nej rastie vášeň a túžba. Rizika v podnikaní sa Parker nebojí, zatiaľ sa jej vo všetkom darilo. Vyplatí sa jej podstúpiť riziko aj v láske?

Z anglického originálu Happy Ever After (Berkley Books,
New York 2010) preložila Lucia Gáborová.

Detaily o knihe

Názov: Navždy spolu

Originálny názov: Happy Ever After

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

TOP séria u mňa (Lucia Magátová, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som sa neuveriteľne tešila, ale nevedela som sa rozhodnúť, či ju čítať hneď (a obehnúť asi 20 kníh) alebo si ju odkladať a vytešovať sa z nej, lebo po prečítaní už určite nebudem nikdy šťastná :D Ale čo by som to bola za knihomila, keby som odolala takémuto pokušeniu? Z čítania som mala zmiešané pocity, lebo som vedela, že s koncom tejto knihy bude aj koniec tejto série, ktorá je pre mňa výnimočná. Mám v nej naozaj dobrých priateľov, aj keď to budem čítať určite ešte stokrát, ale už to nebude ono a taktiež v nej mám motiváciu. Neviem čím to je, ale táto séria ma nejak nabíja. Už predošlé dve knihy ma navnadili na dvojicu Parker a Mal. Vzťah medzi nimi v nich bol pikantne opísaný. Parker vie parádne motať medové motúzy popod nos, ale jej práca nie je taká ľahká ako som si myslela. Rieši všetko - šaty, konflikty, divné sny, každý rozmar nevesty... Proste všetko čo k dokonalej svadbe patrí. Zatiaľ som sa stretla len s jednou knihou, kde mal hlavný hrdina motorku, ale tam to nebolo opísané, tak pekne ako tu. Doslova som si vedela predstaviť Parkerinu prvú jazdu s Malcolmom. Tie ich skratky SRH = sexi ranná historka, ON = otec nevesty, sa mi páčili a bavili ma. Srdce mi pišťalo po Parkerinom dokonalom šatníku, ale ktorej žene nie všakže. Nie každá sme na oblečenie, popravde ani ja nie, ale mať všetko krásne po ruke a všetko krásne upratané. Komu by sa to nepáčilo? Parker Brownová sa po tejto knihe stala mojím malým vzorom. To čo tá žena dokázala - splnila si svoj sen z detstva, stala sa riaditeľkou svadobnej agentúry, cvičí a vyzerá úžasne. (Ale kto by necvičil keby mal telocvičňu doma?) Nie je len pekná, ale aj inteligentná a nakoniec má aj úžasného chlapa. Aj keď popravde asi by to bez peniazov rodičov nestihla, tak rýchlo, ale určite by to raz dosiahla. Nechýbala tu prekážka medzi hlavnými hrdinami, ale myslím si, že nebola až taká vážna ako v predošlých knihách, ale aj tak som bola na začiatku zvedavá čo to bude. Malcolm bol ako hlavný hrdina úžasný. Okrem motorky sa mi páčilo to jeho drzé správanie. Keď chcel bozk jednoducho si ho zobral... A to čo daroval Parker ako ospravedlnenie? Na chlapa klobúk dolu a obrovskú pusu. Aj Malova mama mi bola sympatická, aj keď bola trochu výstredná. Mrzelo ma, že sme sa nedočkali aj ostatných svadieb báb zo Sľubu. Prijala by som ešte aspoň nejakých sto strán navyše alebo ešte jednu knihu, kde sa dostaneme na ich svadby. Určite budú dokonalé, ale aj tak by ma zaujímali. Občas sa mi zdalo, že tam bolo málo Parker spolu s Malom, ale na knihe to neubralo, lebo aj ostatné zážitky, rozhovory medzi babami, organizovanie svadieb bolo krásne opísané. Ale tým sa vyznačuje celá táto séria. Nenudí vás ani jedna strana.

Putave (Michaela Tothova, 30.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala darom. Nikdy som nemala v plane ju nejako extra prezivat.. Po precitani obsahu som mala pocit, ze to nebude pre mna to prave orechove, ako sa vravi. Opak bol vsak pravdou. Po prvej strane ma prvotny dojem opustil. Velmi putavo pisana kniha a mam v plane si dokupit aj ostatne od tejto velkej pani spisovatelky :) Vrelo odporucam aj takym, ako ja, co vahaju.

Ak milujete svadby, čítajte :-) (Lenka Šišmičová, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvé dve knihy zo série som čítala asi pred pol rokom, včera som si prečítala túto štvrtú (tretiu si ešte musím zohnať). Tieto knihy sa čítajú s úžasnou ľahkosťou a pritom sa neboja obsahovať aj vážne témy. Témy, pri ktorých je smutno, ako je napríklad strata najbližších. Hrdinky (4 kamarátky) sa správajú ľudsky-nie sú dokonalé, no nie sú ani namyslené či povýšenecké. Len sa snažia so svojou agentúrou Sľub vytvárať tie najkrajšie svadobné dni- a to sa im aj darí, pretože všetko vedia premyslieť do najhlbších detailov. Na týchto knižkách sa mi veľmi páči to, že po prečítaní štvrtej knihy môžem v pohode čítať tretiu a nič nebudem mať prezradené. Ako jasné, že budem vedieť, že Laurel skončí s Delom, ale neviem žiadne podrobnosti o tom, ako sa dajú dokopy a to je super, lebo na poradí čítania až tak veľmi nezáleží. Každá kniha, napríklad konrétne táto - nebola len o Parker a jej hľadaní partnera, ale odohrávali sa tam aj rôzne iné situácie, ktoré skvele dopĺňali dej. Romantické príbehy príliš neobľubujem, nemám rada priehľadné píbehy, ktoré si viem domyslieť. Táto kniha taká nie je. Je napísaná naozaj skvelým štýlom, s ľahkosťou a s veľmi dobrou témou a prostredím. Veľmi pekne je znázornené priateľstvo medzi dievčatami (aj keď niektoré podrobnosti by si predsa len mohli nechávať pre seba :D) a aj priateľstvo medzi chlapmi. Túto knihu a aj ostatné knihy z tejto série naozaj odporúčam na čítanie, oplatia sa :-)

Oddychovka (Jozefína Fedorková, 2.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto autorku mám ja osobne veľmi rada, pretože v jej románoch sa skoro vždy vyskytuje pojem svadba. Ľahké oddychové čítanie každému prospeje a je dokonca sprevádzané miestami aj humorom. Jednoducho povedané- pre romantičky :D

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x