bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čaro okamihu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čaro okamihu

Štyri kamarátky z detstva sa stali majiteľkami svadobnej agentúry Sľub. Mac, Laurel, Emma a Parker sa ako malé dievčatá rady hrávali na nevesty, dokonca aj na ženíchov, a teraz sú svadby pod ich taktovkou tie najvychýrenejšie v okolí. Prvá z nich je fotografka, druhá cukrárka, tretia má na starosti kvetinovú výzdobu a štvrtá perfektné plánovanie.
Laurel MacBanová to nemala v živote jednoduché, veľmi jej chýbalo spoľahlivé rodinné zázemie. Našťastie jej to osud vynahradil spriaznenými dušami, ochotnými pomôcť v pravej chvíli. Napríklad vtedy, keď sa Laurelin sen navštevovať Kulinársky inštitút pre finančné problémy takmer rozplynul. Teraz však už stojí na vlastných nohách a deň čo deň vyčarúva nádherné, extravagantné torty či nápadité dezerty, neodmysliteľnú súčasť dokonalých svadieb pod hlavičkou agentúry Sľub.
Laurel je až po uši zamilovaná do Parkerinho staršieho brata, no vytrvalo to tají, dokonca aj sama pred sebou. Je presvedčená, že do spoločenských kruhov tohto prvotriedneho právnika sa nehodí. Delaney Brown sa k nej správa ako brat, chce ju ochraňovať a pomyselnú hranicu medzi láskou a priateľstvom neprekročí ani za svet – ale len do chvíle, keď ho Laurel v záchvate hnevu pobozká. Impulzívne, vášnivo a vôbec nemyslí na následky. No tie na seba nedajú dlho čakať.

Z anglického originálu Savor the Moment (Berkley Books, New York 2010) preložila Lucia Gáborová.

Dostupné verzie titulu

Čaro okamihu Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Čaro okamihu

Originálny názov: Savor The Moment

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krása.... (delfin, 30.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia kniha série...podľa mňa...Všetky knižky sú vynikajúcu, ako väčšina Robertsovej tvorby, ale táto pre mňa malo nejaké čaro....

Celú sériu musíte mať (Lucia, 18.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy z tejto tetralógie sa mi veľmi páčia. Hlavne tým, že hrdinky milujú svoju prácu. Doslova ňou žijú. Presvedčíme sa o tom, aj na ich dovolenke. Laurel je veľmi šikovná cukrárka. To ako robí náčrty tort je fascinujúce. Okrem pečenia tort a dezertov, vie, aj variť. Kto by sa do takejto ženy nezamiloval? Veď láska ide cez žalúdok. Nebolo to len o Delovi a Laurel. Boli tam opisy svadieb, ktoré robili. Bitka na svadbe, ktorá ma prekvapila. Opisy zaľúbencov, ktorí si vyberali torty. Skúšky svadieb a namrzení drobci. Všetky dievčatá zo Sľubu, ich polovičky, aj gazdiná, ale aj iní. Bolo to také pekné spestrenie deja. Dostali sme sa aj k Malovi a Parker, ale teraz to bolo ešte lepšie. Neviem sa dočkať ich knihy. Konečne sa objavilo, aj pár horúcich scén medzi týmito dvoma. Máte sa načo tešiť. O Malovi som nemala vysokú mienku. Výborný automechanik, fešák, ale v hlave toho asi moc nemá, len kučeravé myšlienky. V tejto knihe nám autorka ukázala kúsok, aj z jeho duše, hlavy a má tam toho dosť na objavovanie. Koniec ma dostal. Ale skončilo to v tom najlepšom. Otočila som stránku a tam nič. Ach bola som taká sklamaná. Už sa teším na Parker a Mala, ale zároveň sa desím prečítania, lebo táto partička super ľudí mi bude chýbať. Sú ako živí. Ako fakt dobrý kamoši, bez ktorých mi bude smutno a aj keď sa k ním budem vracať už to nebude ono. V mojej knižnici sú ďalšou top sériou.

Neodolateľné čítanie (Janka, 17.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som sa dostala k tejto knihe prvé čo ma napadlo bolo KONEČNE. Zbožňujem sériu Sľub od tejto svetoznámej spisovateľky a preto ma nesmierne potešilo, že sa vydavateľstvo rozhodlo ju vydať aj v slovenskom jazyku (predtým som ju čítala len v češtine, ale vždy poteší a je emotívnejšie prečítať si knihu v rodnom jazyku). Podľa vlastnej skúsenosti môžem povedať, že väčšina kníh od Nory Roberts rozhodne pohladia na duši a táto je jedna z nich. Na tejto sérii ma ako prvé zaujalo, že sa jedná o štyri príbehy najlepších priateliek, ktoré si založili svadobnú agentúru. Od prečítania prvej knihy ma zaujal ich život, minulosť, prečo sa stali takými akými sú. Zaujalo ma to že to v živote nemali ľahké, taktiež spôsob akým sa boria vlastnými problémami a predovšetkým to, že ich spája pevné priateľstvo pretrvávajúce už od útleho detstva. Pretože mať takých dobrých priateľov je v realite veľmi vzácne. A práve vďaka svojej vzájomnej opore sa rozhodli splniť si vlastné sny, ktoré snívali od detstva. Na príbeh Laurel som už dlho čakala a veľmi ma potešilo, že hlavný hrdina mal byť práve Del, ktorý mi bol od začiatku série sympatický. Autorka pomaly vyobrazovala vzťah medzi nimi, ktorý sa najprv z priateľského menil na niečo viac. Emotívne sú predovšetkým scény v ktorých sa hlavný hrdinovia boja urobiť krok vpred preto aby nestratili to čo doteraz mali. Kniha zaujme taktiež scénami, ktoré ľudovo povedané pripravujú piesoček pre poslednú štvrtú časť. Dialógy Parker a Malcolma sú nielen plné humoru, ale taktiež aj vzájomnej príťažlivosti takže priam cítite ako to medzi nimi iskrí. Proste odporúčam prečítať si nielen túto knihu, ale rovno celú sériu pretože viem, že romantické duše ako ja to rozhodne neoľutujú.

svadobná romantika (Mária Chovancová, 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj toto pokračovanie som zhltla asi za 2 dni :) Príbeh bol ako sa dalo čakať plný romantiky, vtipu a navnadil na posledný diel série. Už aby bol!!

Čaro :) (Marusia, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ani tretie pokračovanie nesklamalo. Veľmi príjemné čítanie aj počas týchto horúčav :D Jediné čo sa dá tejto knihe vytknúť je, že k nej nie je ochutnávka úžasných sladkých pochúťok, ktoré Laurel vytvárala. Už sa neviem dočkať ďalšieho pokračovania, na ktoré ma tento diel navnadil a som plná očakávania :)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x