bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Denník odvážneho bojka (4.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa

Letné prázdniny sú v plnom prúde, slnko krásne svieti a všetky decká šalejú vonku. Vlastne... všetky nie, chýba tam náš hrdina. Ten radšej trčí vo svojej izbe so zatiahnutými závesmi a hrá videohry.
Greg Heffley tvrdí, že pre istotu nevytiahne päty z domu. Kašle na zaužívané pravidlá a veselo sa povaľuje. Lenže jeho mama si úžasné leto predstavuje úplne inak a núti ho do kadejakých činností na čerstvom vzduchu. A keby len to! Každú chvíľu organizuje takzvanú rodinnú pohodu, bez ktorej by sa ostatní určite zaobišli.
Kto napokon presadí svoje? Zmení všetko k lepšiemu nový prírastok do rodiny? Ako Greg oslávi narodeniny? Čo ho donúti zatelefonovať na tiesňovú linku?

Z anglického originálu Jeff Kinney: Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (Amulet Books, New York 2009) preložila Elena Guričanová.

Ešte viac trapasov a všetko o Gregovi Heffleym nájdeš na www.dennikodvaznehobojka.sk.

Detaily o knihe

Názov: Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa

Originálny názov: Diary of a Wimpy Kid: Dog Days

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Dennika odvazneho Bojka (Nika .J., 19.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
I love denník odvážneho bojka!! :)

Ježiši, toto je strašne dobré! (Margita Slanecová, 24.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám už cez tridsať, ale spolu s dcérou sme prečítali všetkých bojkov. Spolu si ich čítame každý večer v posteli a smejeme sa. Strašne:-) Je to úžasne vtipná knižka, chudák Greg pácha jeden trapas za druhým, nevychádzajú mu jeho plány a tie ilustrácie...proste skvelé. V tejto knihe má prázdniny, ale nevydýchne si - čitateľský krúžok, potom zasa kúpalisko, kde sa zahľadí do jedného dievčaťa, malý Manny a nový prírastok do rodiny - pes Zlatko...alebo Slatko:-) Je to mimoriadne vtipná, milá kniha a s dvérkou Vanessou sme rady, že sa to začalo vydávať aj na Slovensku. Verím, že budú aj ďalšie časti, už teraz sa nevieme dočkať Gregových dobodružstiev, vtipných zážitkov, jeho neopakovateľných komentov, ktoré proste musíte milovať. Odporúčam všetkými desiatimi nielen pre deti, tínedžerov, ale aj dospelákov, ktorí sa aspoň na chvíľu chcú dostať do detských rokov, bezstarostných, neopakovateľných, kedy sme žili úplne inými problémami.

kniha (Alena Šofranková, 20.11.2012) Odpovedať

bude aj dennik odvazneho bojka 5 moja dcera tuto knihu velmi radacita

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Mama tvrdí, že je „nezdravé“, aby decká trčali vnútri, keď vonku svieti slnko. Zakaždým jej na to hovorím, že si len chránim kožu, aby som celý nezvráskavel, kým budem starý ako ona. Ibaže to mama nechce počuť.

Stále ma núti, aby som vypadol z domu, trebárs na kúpalisko. Začiatkom leta som sa chodieval kúpať s kamošom Rowleym, ale to nevypálilo moc dobre.

s. 3
Rowleyovci sú členmi športového klubu a majú voľný vstup do bazéna. Keď sa nám konečne skončila škola, chodievali sme tam každý deň.

Potom sme spravili vážnu chybu: vzali sme so sebou babu, čo sa nedávno prisťahovala na našu ulicu. Volá sa Trista. Tešili sme sa, aká nám bude vďačná, keď jej dovolíme, aby si s nami užívala prázdniny. Lenže ona sa v priebehu piatich sekúnd nalepila na nejakého plavčíka a na chalanov, čo ju tam pozvali, totálne zabudla.

s. 4
Vzal som si z toho poučenie, že niektorí ľudia ti nehanebne vypália rybník, teda v tomto prípade skôr bazén.

A vlastne nám je s Rowleym aj tak lepšie bez toho, aby sa s nami furt ťahala nejaká baba. Leto si stopro lepšie vychutnáme, keď budeme slobodní a nezávislí.

A
NAZDAR, DÁMY!

B
VÍRIVKA
LEN PRE DOSPELÝCH

Pred pár dňami som si všimol, že s kvalitou servisu v športovom klube to ide tak trochu dolu vodou. Napríklad v saune bolo občas o pár stupňov teplejšie, než by sa mi páčilo, a raz mi čašník zabudol dať do ovocného koktailu ozdobný dáždniček.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x