bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vínne mušky

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vínne mušky

O svojej novej knihe Vínne mušky autorka hovorí, že jej zámerom bolo ponúknuť čitateľovi príbeh o najväčšom umení – o schopnosti milovať ľudí okolo nás. Príbeh Magdy zúfalo oživujúcej lásku k mužovi svojho života a súčasne zo žiarlivosti zabíjajúcej v sebe cit k sestre dokazuje, ako často podceňujeme medziľudské vzťahy, a tým si ubližujeme. Nenávisť nás ničí, láska posúva. Jednoduché a účinné. Hrdinka príbehu zažíva vášeň aj odmietanie, nenávisť aj nezmazateľný pocit viny, zúfalstvo a tiež nádej. Ale nádej prichádza-neprichádza až na konci... Nádej totiž sama osebe neexistuje. Len si ju vytvárame.  

Detaily o knihe

Názov: Vínne mušky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

smutne (lubica, 26.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pekne napisana kniha so smutnym obsahom. Niekedy som sa v hlavnej hrdinke aj sama nasla, je tazke vyjadrit city ked ste s niekym pohadani, usta mlcia ale srdce vie ze patrite k sebe ale ta cesta je niekedy zarubana. Mrzi ma koniec, chcelo by to pokracovanie.

VInne musky (Veronika Jurčišinová, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma veľmi milo prekvapila, nečakala som, že ju budem čítať s takou chuťou, s akou som ju čítala. Prečítala som ju za tri dni ,ale to len preto, lebo som ju nechcela dočítať. Prežívala som problémy hlavnej hrdinky a rozmýšľala som, ako by som sa ja zachovala. Táto kniha ponúka viacero pohľadov na jednu problematiku a človek môže vidieť, aké by bolo všetko ľahšie, keby že ľudia neschovávajú toľko svoje pocity a nemajú strach povedať aspoň svojím najbližším, čo cítia. Hlavná hrdinka robí najväčšiu chybu v tom, že všetko dusí v sebe a prepadá sa hlbšie a hlbšie. Rozhodne som túto knihu nečítala posledný krát! :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Večer bola žena chvíľu vláčna, taká roztekajúca sa pod rukami, ale potom ju niečo pochytilo, vstala z postele a zasyčala, že sa ide napiť vody. Bola dlho preč. To by stihla vypiť cisternu. Keď sa vrátila, sucho sa ma spýtala, či mám ešte chuť na sex. Tou otázkou zahasila zúfalý plamienok vášne, ktorý som si ledva udržiaval v tele.
„Ani nie, poďme spať,“ vzdychol som. Zarazilo ma, že sa spokojne usmiala, žeby čakala presne túto reakciu? O čom to je? Medzi nami rastie múr, spoza ktorého pozerám na Magdu ako na susedku, ktorú poznám, aj nepoznám. Ak pribudne ešte zopár tehál, prestaneme sa vidieť úplne. To už nebudem vedieť, s kým žijem. Ľúbim tú ženu, takže musím zistiť, ako sa búrajú takéto múry medzi manželmi.
Pritlačil som sa ku nej a objal ju. Chvíľu bola zmätená, ale potom sa mi zdalo, že sa jej to páči. Oprela sa o mňa a zhlboka sa nadýchla.
Magduš, ak sa nechceš milovať, mne to nevadí. Len ma neprestaň milovať, chcel som jej povedať, no ona odrazu zašepkala do ticha: „Peter, teraz nič nehovor. Ľúbim ťa. Neboj sa, všetko sa zlepší.“
Ráno som si uvedomil, že si želám, aby sa naozaj niečo stalo. Neviem presne čo, ale musí to zamávať našimi životmi a musí ich to zlepšiť.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x