bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mágia krvi

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mágia krvi

Mágia spojená s krvou vždy symbolizovala dávne ľudské túžby po moci, bohatstve a nesmrteľnosti. Tentoraz má pomôcť pravde!
Začať je ľahké.
Nakresliť kruh... doprostred položiť suchý list... posypať trochou soli... odrecitovať niekoľko latinských slov... pridať kvapku krvi...
Tínedžerka Silla Kennicotová vidí všade krv. Záhadná smrť rodičov jej neschádza z mysle, neverí obvineniam, podľa ktorých jej otec zavraždil matku a potom spáchal samovraždu. Jedného dňa od neznámeho menom Diakon dostane balíček, knihu kúziel, ktoré zozbieral jej otec. Prevteľovacie, oživovacie, spútavacie... Všetky majú niečo spoločné: treba pri nich použiť krv. Na cintoríne pri hrobe rodičov Silla pokúša osud – a kúzla fungujú! Zapojí sa aj brat Reese a ešte niekto – nový chlapec zo susedstva Nick. Je zvláštny, nenávidí svoju nevlastnú matku a až akosi pridobre sa vyzná v krvavej mágii. Silla úprimne túži očistiť meno svojho otca a chce na to použiť mágiu. Lenže je tu ešte niekto, kto má obrovskú moc a záujem o získanie magickej knihy, aby tajomstvo zostalo navždy pochované. Môže Silla veriť svojej láske? A akú obeť jej treba priniesť?
Vynikajúce čítanie pre fanúšikov románov plných temnej mágie a mýtických tvorov!

Z anglického originálu Blood Magic (Random House,
Inc., New York 2011) preložil Michal Jedinák.

Dostupné verzie titulu

Mágia krvi Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Mágia krvi

Originálny názov: Blood Magic

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

kniha na príjemné popoludnie (Barbora Šuleková, 27.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ako taká ma zaujala, prečítala som ju za jeden deň. Samozrejme nemôžeme to porovnávať s nejakými hitmy, stojí však za to aby ste si ju prečítali :D je tam dosť dobrodružstva aj romantiky :D knihu by som hodnotila ako knihu ktorá vás zabaví, rozosmeje a možno aj rozplače ale viac sa nad ňou nezamyslíte :D

Zaujímavé (Denisa Petríková, 4.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaujímavá kniha, ale skôr asi pre fanúšikov sveta mágie. Dej je napínavý, prehľadný a práve preto je pre mňa sklamaním slabý záver. Je ale pravdou, že knihu prečíta čitateľ na posedenie, pretože svet mágie, čarov a citov v jednom je zárukou príjemného zážitku.

Menšie sklamanie (Zuzana V., 2.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Túto knihu som si objednala a dúfala som, že to bude niečo na spôsob - neodtrhni sa odo mňa - lenže to tak nebolo. Väčšinou takéto knihy niekedy ani nedokážem dočítať. Sem tam sa v deji objavilo niečo čo ma prinútilo ju čítať ďalej, lenže poriadne to vzrástlo až ku koncu. Osobne som túto knihu zaradila do priemeru, pretože som čítala aj oveľa horšie knihy. Ale každý má svoj názor.

PRIEMER (Veronika Berdáková Pavlík, 20.7.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Tato kniha ma tak trocha sklamala...aj slabý koniec..čítala som ju skôr kvôli tomu aby som vedela ako sa skončí.

Mágia krvi (Zdenka Srogoňová, 10.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi zaujímavá kniha plná dobrodružstva,kúziel a lásky. Aj keď Silla stratí rodičov ktorých milovala pokračuje v živote ďalej. Pomocou starej kúzelnej knihy sa učí čarovať a stretne svoju lásku Nicholasa. Zaujímavá fantasy kniha ktorá zaujme každého čitateľa ktorý sa snaží uniknúť z reality do sveta plného mágie a čarov :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Teraz prišla najťažšia časť kúzla. Z džínsov som vylovila vreckový nôž a otvorila ho. Čepeľ som si oprela o bruško ľavého palca a zaváhala.
Pri predstave, ako to zabolí, mi zovrelo žalúdok. Čo ak je kniha zaklínadiel iba hlúpy vtip? Som trafená, keď to chcem vyskúšať? Zdalo sa mi to neuveriteľné. Mágia nemôže byť skutočná.
No predsa to bolo napísané otcovou rukou. Nebol by taký krutý. A nebol ani šialený, nech sa o ňom povrávalo čokoľvek. Otec tomu veril, inak by s knihou nestrácal čas. Dôverovala som mu. Nemala som na výber.
Aj tak je to iba kvapka krvi.
Ostrie noža som pritlačila na kožu. Zvraštila sa, no nepovolila. Celá som sa zachvela. O chvíľu zistím, či sú čary skutočné. Na jazyku ma štípalo hrozivé elektrizujúce vzrušenie.
Zarezala som si hlboko do palca.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x