bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milenec

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milenec

Najnovšia próza Mariky Studeničovej pôsobí natoľko autenticky, že ako sama so smiechom hovorí, už teraz sa červená pri stretnutí so svojimi čitateľkami. Novinárka Saša sa počas interview zoznámi s Róbertom Horským, manželom známej moderátorky erotickej relácie. Úspešný podnikateľ nezostáva nič dlžný svojej povesti donchuana a urputne sa snaží čerstvo rozvedenú štyridsiatničku očariť. Saša sa odrazu nevyzná sama v sebe – napriek zásadám a istému konzervativizmu zisťuje, že Róbert jej nie je ľahostajný. Podľahne šarmantnému zvodcovi? Takýto románik nevyhnutne zaváňa škandálom. Lenže – aj zrelá žena má právo na lásku. A aj na omyly.

Detaily o knihe

Názov: Milenec

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Marika Studeničová - Milenec (Monika J., 13.2.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od tejto autorky to bola zatiaľ prvá kniha, ktorú so čítala a nebola som sklamaná. Páčila sa mi. Mám rada aj knihy zo súčasnosti, opisujúce skutočný život. Páčil sa mi aj samotný príbeh aj postava hlavnej hrdinky. Veľmi ľahko a súvisle sa čítala, ledva som sa vedela dočkať konca, ako celý príbeh dopadne. No a práve tam som zostala zaskočená, príbeh vlastne nie je dokončený. Možno autorka vedome necháva na čitateľovi, nech si sám utvorí rozuzlenie...neviem...V každom prípade som takýto koniec som nečakala. S napätím som očakávala, či si Saša napokon dieťatko nechá alebo nie a ako to napokon dopadne s ich vzťahom. Sama neviem, ako by som príbeh ukončila, musela by som porozmýšľať...No akokoľvek sa na to pozerám, stále mi tam ten koniec chýba. Inak veľmi príjemné a pohodové čítanie, určite odporúčam:-)

úbohé (Romana, 14.2.2018) Odpovedať

som sklamaný(á)
Absolútny brak! Niečo tak úbohé som ešte nikdy nečítala. Nech som sa akokoľvek premáhala, nedokázala som ju dočítať. Ostala som v úžase ako môže žena opisovať intímne scény tak vulgárne.

Nedokončená kniha (W, 10.11.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Kniha mi príde ako nedokončená .... cela je v poriadku len ten koniec ma neoslovil ...

super čítanie (Martina Černajová, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som prečítala na jeden dych.Príbeh vytrhnutý z dnešnej doby. Je to výborná séria knižiek do kabelky.

wow (Dani, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knizka uzasna, svieza, velmi lahko sa cita.Presne ten typ knihy , ktoru ked chytim nepustim kym ju celu neprecitam. Velmi zaujimavo napisany cely dej.. a uplne som sa s hlavnou hrdinkou vedela stotoznit.. zaver ma kus sokoval a priala by som si pokracovanie.. urcite ju odporucam.

Milenec (Daniela, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som knihu prečítala na jedno posedenie, nevedela som sa odpútať od deja - bola som zvedavá ako to celé dopadne. Zápletky boli písané tak, že i keď mi napadli možnosti záveru, nevedela som, či to autorka v poslednej chvíli nezmení. Páči sa mi aj pozícia hlavnej hrdinky v deji, morálka mi vraví, že ju mám pokladať za postavu negatívnu, no nedá mi a v knihe s ňou sympatizujem a prajem jej. Áno, je to jednoduché čítanie, príbeh je zo života, akurát tak na spríjemnenie si či už kávičky alebo cesty do práce. Tento príbeh je aj o tom, ako ľahko dnes ženy podľahnú čaru mužovho postavenia a peňaženky a čo všetko sú ochotné pre udržanie si chlapa v postavení urobiť. Skvelá knižka, ľahké čítanie, dynamické, bez rozvláčnych opisov. Páči sa mi, že je dej zasadený do súčasnosti, ktorú poznám. Milostné scény sú trochu odvážne, ale nie vulgárne. Má to švih a prekvapujúce rozuzlenie. Vrelo odporúčam!

skvele (Vanda, 30.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
perfektna kniha, velmi dobre a rychlo sa cita..:)

sexi kniha :) (Ewita, 25.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ku knihe som sa dostala uplnou nahodou, ked som ju zbadala pohodenu v polici u mojej sesterky, hned ma zaujala svojim velavravným názvom. a tak jej vravím, požič mi ju, do troch dni ju máš naspat ( takýmto tempom totiž čítam :) a ona ze: ved to mamina asi pre teba kupila, a chcela ti ju darovat k meninam! :))) no tak som sa do nej pustila, a veruže, pri jej opisoch milovania som sa aj ja červenala, až ma striaslo, pri predstave, že presne takto isto som to zažila na vlastnej koži ani nie pred týždnom... Ďalej som ju už ani z ruky nepustila, taká som bola nedočkavá, ako sa to ide celé vyvinúť a čo z toho románika nakoniec bude... Perfektné, ľahko a zrozumiteľne napísané, vrelo odporúčam, hlavne takým ako som ja - odviazané, bláznivé a nespútané... vášeň vás prevalcuje! takže nič pre tých, ktorých pohoršuje už len jej názov..:)))) PS:... a určite neostanete iba pri prvom prečítaní:)

výborná (maja, 2.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mne sa kniha velmi páčila, vyborný, nepresladený dej s príchutou erotiky. Prečítala som ju jedným dychom....

Tak to som nečakala (Alena, 11.7.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tá kniha ma jednoducho dostala. Nevedela som sa od nej odpútať.Pocity žien, krásne opísané. Odporúčam!

kniha sita na mieru Bratislave! (Jana, 21.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Doslova som si pochutnala na tejto knizke!!! Cely nas babinec je nou nadceny.Autorka to skvele vystihla, aj pribeh, ale aj realne fakty a plne s nou suhlasime.

uz len (jozo, 18.6.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
nadpis je zly

Sklamanie (Silvia, 4.6.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
Kniha sa mi nepáčila, je slabá, nemá dej, opakujúce sa a nudné odseky, otrasné opisy milovania, nudne opisy Let´s Dance...nemyslím si, že zlé hodnotenia píšu spisovateľky, slovenský národ, zamysli sa nad sebou, že existujú na svete aj rozdielne názory a nie vždy len ten jeden je spravny a sto ludi sto chuti ako sa hovori...Pritom som pred tým od autorky čítala Ťažko je žiť ľahko a tá sa mi neskutočne páčila...ale tento titul sa ani len nedá nazvať knihou...

Paráda! (sisi, 30.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fajné čítanie, nie sladký román, kde je žena trpiteľka. Moderný a so spádom deja. Nenudila som sa ani minútu. Presne vystihnuté pocity ženy, ktorá je zamilovaná do nesprávneho muža. A páčilo sa mi rozuzlenie. Do poslednej stránky neviete, ako to dopadne. Odporúčam!

Skvelý príbeh (Adriana, 30.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelý svieži príbeh, zručne napísaný, ktorý sa číta jedným dychom. Dávam päť hviezdičiek, mne sa knižka veľmi páčila, hoci som sa miestami červenala :), ale v živote to tak chodí.

Jedného pekného dňa... (Katka, 29.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
...som si kúpila knižku Milenec a poviem vám, Za tie prachy to stálo! teraz vážne.Kniha pekná, ľahko sa číta, a čo je dnes (bohužiaľ?) moderné? Stačí si prečítať dej knihy,možno tam odpoveď nájdete. PS: Kto bol na krste, táto autorka na mňa pôsobila najlepšie vystupovaním.

Prekvapenie (dia, 28.5.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
Strašne slabá knižka, neverím, že ju písala novinárka, plno chýb štylistických, povrchné až hrôza. Je iná doba, toto nie je moderné písanie.

Ale čo, komplexáčka (Eva, 29.5.2012) Odpovedať

Hodnotenie napísala jedna z autoriek, ktorým sa krstili knihy. Keďže nevie prežiť sama seba, je žlčovitá a píše nezmysly. Kniha je výborná, dobre sa číta,nie sú tam žiadne obkecávačky. Dotyčná autorka si potrebovala zabŕdnuť, lebo dobre vie, že ona už skončila...Studeničová je krásba žena, navyše, vie písať...
Všetky komentáre (18)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Ja som Saša,“ vyšlo zo mňa, no trochu nezrozumiteľne, lebo mi preskočil hlas. Ty kokso, mne sa asi sníva. Ešte pred chvíľou som si myslela, že budem mať exkluzívny článok do najnovšieho čísla, a namiesto rozhovoru sa tu bozkávam s manželom najpretriasanejšej celebrity za posledné dva mesiace. Bulvár si zgustol najmä na vysokom vekovom rozdiele. Teda, úprimne, dvadsať rokov je dosť, no treba uznať, že pán Horský, teda, Róbert, veď sme si práve potykali, vyzerá fakt dobre. Akurát by si nemusel farbiť vlasy, je to také zženštilé.
„Si tu autom?“ vytrhol ma z myšlienok a načiahol sa za fľašou koňaku, ktorá stála na barovom pulte. Zo skrinky vybral dva poháre. Kým som stihla zaprotestovať, nalial do oboch a jeden mi podal.
„Na tykanie,“ usmial sa a oči sa mu zúžili. Položila som koňak na stolík.
„Som tu autom,“ povedala som.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x