bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pancierové srdce

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Harry Hole
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:512
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 15,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 15,39 € (vrátane DPH)
Bežná cena:17,90 €
Ušetríte: 2,51 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,10 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pancierové srdce

Nórskymi médiami sa šíria poplašné správy. Našli sa dve mŕtve ženy utopené vo vlastnej krvi. Vrah po sebe nezanechal stopy, policajné vyšetrovanie sa nehýbe z miesta a Harry Hole, jediný človek, ktorý by mohol pomôcť, zmizol. Ukrýva sa v špinavých ópiových brlohoch Hongkongu, aby unikol nielen veriteľom, ale najmä traume zo svojho posledného prípadu. Len čo sa vráti do Osla, vrah udrie znova. Navonok sa zdá, že obete nemajú nič spoločné. Avšak Harry zistí, že všetky ženy strávili noc v tej istej odľahlej horskej chate. Inšpektor čoskoro pochopí, že má do činenia so psychopatom, ktorý vraždí hostí jedného za druhým. Opäť čelí nielen najtemnejším silám v krajine – ale aj v samom sebe.

 

Z nórskeho originálu Panserhjerte (H. Aschehoug & Co., Oslo, 2009) preložil Jozef Zelizňák.

Mrazivé príbehy z drsného severu. Všetko o severských detektívkach nájdete na www.severskekrimi.sk.

Dostupné verzie titulu

Pancierové srdce Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Pancierové srdce

Originálny názov: Panserhjerte

Objednávací kód NA201715

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

Skvelá kniha Pancierové srdce (Milan Spišiak, 4.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skôr ako klasická detektívka, to bol pre mňa príbeh o láske a nenávisti na pozadí kriminálneho románu. Nesbo nestratil nič z predchádzajúceho Snehuliaka a pridáva plyn, vrážd pribúda a Hary rieši na pozadí vyšetrovania aj svoje osobné pocity a demónov, ktoré si priniesol z prípadu Snehuliak ako aj svojho života predtým. Kniha je viac komplexnejšia a páčila sa mi viac ako Snehuliak, ktorý bol však osobnejší. Počas celého príbehu sa nenudíte do posledných stránok, neviete na čom ste a kto je skutočným vrahom a ak sa tempo vyšetrovania zvoľní, tak nazriete do vnútra vášho milovaného Haryho Hola a ďalších postáv + si pripočítajte už ako vždy mrazivú atmosféru, násilnosť a detailný opis brutálnych vrážd,na ktoré ste zvyknutí z predchádzajúcich kníh od Nesba. Jedine, čo by som Nesbovi vytkol, je že nenechá svojho hrdinu ani na chvíľu užiť si pocit šťastia, viac ako na týždeň, ale to záleží od čitateľa, ako sa s tým vysporiada.Ale chápem, že depresia a samotárstvo sa lepšie predáva ako šťastie. Do knížky sa však pustite, až po prečítaní Snehuliaka, nakoľko kniha prezrádza vraha ako aj podstatnú časť deja predchádzajúceho románu od Nesba.

Super (František Garaj, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od tohto autora sú veeeelmi dobre plne napätia a táto nie je výnimkou. Ako vždy začína nezvyčajnou vraždou teda skôr s nezvyčajným prostriedkom a dej sa ihneď naplno rozbieha a v takom tempe pokračuje až to konca.

Jo (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každá jeho kniha je vynikajúca. Pancierové srdce je skvelé čítanie pre každého čitateľa. Musím len odporučiť.

Moja prvá kniha od Nesba (Frederika, 4.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Pancierové srdce je moja prvá kniha od nórskeho autora. Zo začiatku som sa veľmi do nej nútila, ale potom má kniha veľmi zaujala, hlavne to, že do do konca príbehu som bola v napätí, no podľa mňa by detektívky nemali byť také dlhé, niektoré strany boli zbytočné.

Úžasná kniha :) (Bianka, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od Nesba nikdy nesklamú... :) Úžasná kniha, úplne ma dostal ten dej, ten spôsob akým ma autor núti čítať až kým si neuvedomím, že musím prestať ak nechcem byť smutná, že už je zase koniec ďalšej knihy:D..Človek by čakal, že postupom času jeho knihy budú o tom istom, ale NIE! :) a to na ňom milujem :) Odporúčam každému! :)

EXCELENTNA (Veronika Berdáková Pavlík, 11.10.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha. Jo Nesbo opať nesklamal. Veľmi sa mi páčia príbehy s Harrym. A tie vraždy. Perfektne vymyslené ...kniha je hrubá ale číta sa veľmi rýchlo. Neustále ma to ťahalo vopred. Teším sa na každu knihu od tohto autora

Uzasna detektivka (Lenka Malikova, 9.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je uzasna je v nej plno napatia a akcie a ako spravna detektivka Vas nuti premyslat nad precitnanymi slovami a celym dejom Vrelo ju odporucam tak ako aj Snehuliaka

Strach (Lucia Luptáková, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najprv som sa naozaj bála. Na krimi som vtedy ešte nebola a tak som ani neuvažovala o tejto knihe. Potom ju darovali mojmu bratovi a ja ako správny súrodenec som závidela. Raz večer som mu ju uchmatla zo stola a začala ju čítať. V tej chvíli ma dej tak pohltil že som ju čítala celú noc. V niektorých pasážach som sa chúlila od strachu a až ma mrazilo. No skvelý dej od skvelého autora ma napokon celkom vtiahla do seba. Miestami to chcelo pevný žalúdok. No napokon som si knihu tak chválila, že knihy som kupovala len od Nesba. Nesbo je čarodejní vo svojom remesle :-)

ako vzdy - super (Marianna, 3.5.2014) Odpovedať

Naozaj skvelá kniha, práve som dočítala. Napinak až do konca... ;)

Fantázia (Margita, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ešte nikdy ma žiadna kniha takto nedostala. Ani neviem opísať ten pocit, keď som bola ponorená do tajov čítania. Jednoducho fantázia - Jo Nesbo je niekto a jeho knihy sú neskutočne napínavé a vynikajúce.

Pancierové srdce je fakt bestseller (Mária Murínová, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Triler. Asi toto slovo správne vystihne obsah tejto knihy. Fantastický dej, ktorý človeku berie dych. Postavu Harryho Hola autor nevedel lepsie vystihnúť. Harry je fakt najlepsí vo svojom remesle a to v pátraní po vrahoch. Knihu som začala čítať skôr zo zvedavosti, ako z obľúbenosti tohto žánru. Ale uchvátila ma na prvýkrát a nevedela som ju odložiť. Do konca som nevedela, kto je vrah, pretože kandidátov bolo naozaj dosť :). Ku skutočnému vrahovi sa však autor dopátral bravúrne. Tie zdôvodnenia, fakty, čo naozaj kompletne doplnili skladačku môže naozaj napísať len človek, ktorý dobre rozumie svojmu remeslu a Jo Nesbo ním určite je. Vynikajúci opis nórskeho prostredia len zvyšuje hodnotu tohto diela. Každí, kto má rád kriminálky neváhajte, Jo Nesbo je najlepšie voľba.

:) (Michaela Pavľáková, 30.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je famózna a vrelo ju odporúčam.

paradna krimi (Iveta Moravčíková, 18.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznam sa,ze krimi nebola moja stranka,ale ked som zacala citat tuto knihu najprv ma trosku nudila. no ako som ju zacala citat tak ma zaujala,ze som ju precitala behom 3 dni je perfektna. strasne som bola zvedava kto je ten vrah. postupne som podozrivala kdekoho dokonca chvilu som si myslela,ze je to aj policajt. kto to bol to neprezradim to by potom nikoho nebavilo citat keby to vedel dopredu. kto tuto knihu zacne citat tak nebude chciet prestat dokial sa nedozvie kto je vrah.

super (Simona Rabekova, 16.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pancierove srdce uzasna kniha, som sa od nej neodtrhla, musela som ju precitat na jedenkrat :D dej napinavy az dokonca, plny zvratov, presne tak ako to len Nesbo dokaze, Harry Hole zase uzasny, a nesmrtelny. Knihu odporucam, kto ma rad detektivky, napatie...uz sa tesim na dalsiu knihu ...:D

Skrátka - vynikajúca (Martina Paľová, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia kniha, ktorú som prečítala a nesklamala. Autor vystihol detaily, ukázal, že človek sa môže dostať z dna opäť späť.Harry je môj hrdina, sklamalo by ma keby ho autor nechal zomrieť. Autor určite vie ako nečakane prekvapiť čitateľa a ako mu vyraziť dych. Nechýbala akcia,nečakané zvraty a veľmi sa mi páčili tie Harryho opisy,prečo vrah zabíjal a ako to všetko naplánoval. Jo Nesbo to napísal perfetkne. Opäť ma dostal autor svojou zápletkou do slepej uličky, podozrivých som mala viac, ale toho pravého vraha som neuhádla. Môžem len vrelo odporučiť každému, kto neodolá dobrej krimi knihe ! JO NESBO IS NUMBER ONE !!

Výborné! (Adam Kovalčík, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jo Nesbo je proste pán spisovateľ. Všetky knihy boli úžasné, jediná, čo ma sklamala, je Zrada. Pancierové srdce je výborná kniha, ktorá vás nenechá zaspať, budete ju musieť dočítať! :) Príbeh je veľmi zaujímavý, plný zvratov a akcie. A Harry Hole je proste nesmrteľný :). Vrelo odporúčam!!!

Perfektná krimi (Ivana, 7.7.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
2.kniha, ktorú som prečítala a nesklamala. Autor vystihol detaily, ukázal, že človek sa môže dostať z dna opäť späť.Harry je môj hrdina, sklamalo by ma keby ho autor nechal zomrieť. Opäť ma dostal autor svojou zápletkou do slepej uličky, podozrivých som mala viac, ale toho pravého vraha som neuhádla. Môžem len vrelo odporučiť každému, kto neodolá dobrej krimi knihe ! JO NESBO IS NUMBER ONE !!

výborná (Zuzana Kučerová, 15.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha...Jo vôbec nestráca na kvalite...a občas mám pocit, že každou novou knihou je lepší..ak to vôbec ide =D Pancierové srdce je napínavé od začiatku do konca a majstrovsky podsúva minimálne 4 ľudí, o ktorých budete presvedčení "TOTO je vrah" a nie =D Jo Nesbo je pán =D majster vo svojom žánre...odporúčam všetkými 10timi =)

Teším sa :) (Lucia, 21.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čoskoro ju dostanem, ak bude taká dobrá ako Snehuliak, určite sa od nej neodtrhnem...

dokonala (Kristina, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dalsia kniha ktoru som precitala na jeden dych. Podla mna dokonca najlepsia ze serie. Kto ma rad tento zaner, musi bezpodmienecne siahnut po Nesbovi. Pancierove srdce ne skvely thriler. Napinava nahanacka za vrahom. Vtiahne vas do deja a nebudete ju chciet odlozit. Pribeh je plny neocakavanych zvratov, vzrusujucej akcie, neobvyklych napadov, zaijimavych postav i brutalnych scen. Uz sa neviem dockat dalsej knihy...
Všetky komentáre (20)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Sen sa zjavoval aj dnes. Niekde v diaľke ešte počujem, ako skupina spieva Love Hurts. Všimol som si, že nás obstúpilo niekoľko chlapov, no nezasahujú. Dobre. Hľadím na ňu. Pokúšam sa jej povedať, pozri, čo si urobila. Pozri sa naňho, ešte ho chceš? Bože, ako ju nenávidím, ako veľmi si chcem vytrhnúť nôž z úst a vraziť jej ho do tela, prederaviť ju ako rešeto, vidieť, ako z nej vyteká krv, vnútornosti, lož, hlúposť, jej idiotská samoľúbosť. Niekto by jej mal ukázať, aké škaredé je jej vnútro.
Sledoval som tlačovú konferenciu v televízii. Neschopní idioti! Nijaké stopy, nijakí podozriví? Najdôležitejších je prvých štyridsaťosem hodín, piesok presýpacích hodín sa sype, ponáhľajte sa, ponáhľajte sa! Čo mám podľa vás urobiť? Napísať vám to na stenu krvou?
Nie ja, to vy ste zodpovední za to, že vraždenie bude pokračovať.
List je dopísaný.
Ponáhľajte sa.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x