bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hra s bábikami

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hra s bábikami

Román Hra s bábikami sa odohráva zväčša v bartislavskom Istropolise, kde práve uvádzajú slávny muzikál. Režisér Jakabovič sa s celým súborom teší z úspechu,

až kým nezačnú miznúť atraktívne účinkujúce. Spočiatku to vedenie pripisuje mladosti a nezodpovednosti herečiek, vybratých v konkurzoch, až kým vo Viedni nevytiahnu z Dunaja telo mladej ženy. Jakabovič sa postupne dozvedá, čo všetko sa v kompany robilo za jeho chrbtom. Dlho netušil o existencii luxusného bytu v centre Viedne, v ktorom ukájali herečky chlípnych sponzorov. Keďže sám si rieši vlastný ľúbostný trojuholník, uniká mu zvláštny vzťah zboristky Marilyn a ruského tanečníka Maxa. Takisto netuší, čo má spoločné bývalý generál Alexej Fomin, žijúci vo Švajčiarsku, s  producentmi muzikálu. Spamätá sa, až keď si uvedomí nápadnú podobu zmiznutých dievčat. Keď začnú celú záhadu vyšetrovať rakúski a slovenskí kriminalisti, hrozí, že nad muzikálom a celým súborom sa navždy zatiahne opona.

Detaily o knihe

Názov: Hra s bábikami

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Blesková súťaž o Hru s bábikami

Poznáte hru Čierny Peter? Kartová hra so 16 dvojicami kariet a jedna karta predstavuje Čierneho Petra. Cieľom je zbaviť sa všetkých kariet a nemať na konci Čierneho Petra v ruke... Na literárnej scéne sa však objavil Čierny Peter a tohto by ste veru mali mať v ruke:) viac

Hodnotenie čitateľov

nezaujalo (Lenka B., 29.8.2016) Odpovedať

neoslovila ma
V knihe vystupuje priveľa postáv a sú spracované iba plytko. Autor sa to snažil "okoreniť" trochou sexu a úchylákov, ale deju to nepomohlo. Literárne aj dejovo je to nezaujímavé a neprehľadné, nakoniec každý s každým vybabre.

Nevšedné čítanie (Veronika Markovičová, 15.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Do knihy Hra s bábikami som sa pustila s cieľom oddýchnuť si pri nejakej zaujímavejšej knihe zo slovenského prostredia. Po prečítaní anotácie som vedela, že nepôjde o žiadne ľahké čítanie a trošku som sa zľakla, že kniha mi nebude sedieť. V prvých kapitolách sa to tak aj zdalo, do deja sa mi dostávalo ťažšie, zo začiatku som nechápala súvislosti, postáv bolo mnoho a ja som nevedela kto je kto. Postupne, keď sa dej ustálil, prestali pribúdať nové postavy a ja som sa zžila s príbehom sa mi táto kniha začala viac a viac páčiť. Často som kvôli nej zostávala dlho do noci hore so slovami: "ešte jedna kapitola". V konečnom zúčtovaní sa mi kniha naozaj páčila a dúfam, že autor bude v písaní podobných diel pokračovať.

super čítanie (Martina Chovancová, 12.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som začala čítať večer a zastavila som sa o tretej ráno. Zaujímavý a pútavý dej.Krimi milujem a táto je naozaj super. Odporúčam a verím, že sa ani vy nedokážete od nej odtrhnúť:)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Max ako prvý zbadal neskutočný obraz, ktorý nezapadal do žiadneho scenára. Uprostred hybernačky krížom cez otvorenú truhlu ležalo Terezino bezvládne telo. Vlasy z parochne sa dotýkali podlahy, pomaly na nej rástla krvavá kaluž. Laci sedel neďaleko truhly, vydesene hľadel pred seba a neustále opakoval: „Ježišikriste, Ježišikriste...“
Max ho nešetrne odstrčil a priložil prsty k Terezinmu krku. Vtom zbadal, že v truhle leží hore tvárou ďalšie bezvládne telo. Bol to starý Fero.
Našťastie Terezin pulz bol celkom zreteľný. Zručne ju chytil do náručia, a hoci bol len o málo vyšší než ona, opatrne ako pierko ju položil na posteľ, ktorá bola súčasťou dekorácie v inom obraze a teraz stála neďaleko hybernačky. Bolo vidieť, že Tereza dýcha.
Vtedy dorazili Jakabovič so Silviou a Hornom.
„Vyzleč ju!“ zakričal Max na preľaknutú kompany manažérku.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x