bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Jedného pekného dňa

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Jedného pekného dňa

Vtipný moderný román o tridsaťdvaročnej Trudy, ktorá je pracovitá, cieľavedomá a miluje deti, ale má smolu pri hľadaní toho pravého. Trápi ju plnšia postava a večná chuť na sladké, panovačná matka a komplikovaný vzťah so sestrou. Na druhej strane sa teší z opory svojského, vždy veselého strýka Tonka.
Pokojnú hladinu Trudinho života rozčerí príchod bývalého priateľa Jara. Ten z nej chce vymámiť všetky úspory na začínajúce podnikanie. Aj v situáciách javiacich sa ako bezvýchodiskových pomáha Trudy prežiť obľúbené heslo jej otca: Stane sa to jedného pekného dňa...

Detaily o knihe

Názov: Jedného pekného dňa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

odporúčam (Mária Jakubisová, 12.5.2014) Odpovedať

Oddychovka na jeden "šup" s humorným pofarbením a taktiež zamyslením sa.

pekný deň pre každého (Michaela Ch., 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
príjemná oddychovka, žena,ktorá veľmi túži po vlastnom bývaní a sama si to komlikuje, no nakoniec to dopadne dobre:)

Priemerná (Dominika B., 13.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Knižku som dostala do daru na Vianoce a síce úž mám skúsenosti, skôr negatívne ako pozitívne, s "kabelkáčmi" alebo "evitovkami", každej knižke sa poteším. Príbeh o Trudy je príjemným čítaním pri čakaní na výsledkov zo skúšky...nervy ukludní a zároveň dopredu viete, že ak náhodou predsa v myšlienkach zablúdite k otázke č. 5, o nič dôležité neprídete... Priznám sa, že ma občas prekvapila ale koniec bol predvídateľný, čo ja nemám rada... Odporúčam nenáročným čitateľom. Raz sa určite dá prečítať, ale rozhodne to nie je ani na zozname sto naj kníh, ktoré som prečítala... Ale predpokladám, že kto číta tieto knižky si uvedomuje dopredu, že to nebude vrchol súčasnej slovenskej literatúry :) Preto v podstate nejak výrazne kniha nesklamala.

Jedného pekného dňa.. (Michaela, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pre mňa top knižka, chytila ma za srdce, reálne problémy osamotenej ženy, fakt super príbeh písaný jednoduchým štýlom. Taká oddychovka na leto. Vrelo odporúčam, už som ju začala posúvať ďalej známym :)

Jedného pekného dňa... (vita, 1.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Taký priemerný príbeh hlavnej hrdinky Trudy, ktorá hľadá pochopenie a lásku. Nie až tak zaujímavý a prevratný príbeh. Viem, že sa väčšinou zvyknú písať pozitívne recenzie na zvýšenie prestíže knihy, ale mňa osobne príbeh ničím nezaujal. Je to príbeh vhodný na čítanie počas dlhého cestovania v metre, ale nie je si čo zobrať z toho príbehu. Zaujímavé je na tejto knihe, že vlastne nemá koniec....tak ako väčšina príbehov z kabelky.

Dobrá (Magdaléna Bernátová, 30.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Dobre sa číta, má niekoľko zápletiek, prekvapení.

Jedného pekného dňa (Daniela Zeleňáková, 30.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ľahučké, vtipné čítanie. Po náročne strávenom dni som sa na nej zasmiala, oddýchla si pri nej a to sa považujem za náročnú čitateľku! Čítala som s očakávaním konca, či ozaj bude niečo jedného pekného dňa a bolo ... Knižka sa mi páčila a keď bude na svete ďalšia, určite si ju nenechám ujsť. Dobré čítanie na jeden dych, a teším sa, že aj vydavateľstvo Ikar začalo vydávať príbehy do kabelky, vhodné do električky, na pláž a iné miesta, kde treba "zabiť" čas. Kniha je napísaná takým sviežim štýlom, že som unesená. Žiadna nuda, žiadne zaspávanie ... Množstvo humorných situácii tomu všetkému dodáva punc. Charaktery postáv sú vykreslené dokonalo. Autorke vyslovujem pochvalu ... chvíľami som sa z chuti smiala, no mala som občas aj slzy na krajíčku. A určite mnohí z nás, tak isto ako hrdinka tejto knižky čakáme, čo bude ďalej ... V knihách celkovo býva veľa neuveriteľných situácií, ale na vlastnej koži som zažila, že je to nič oproti tomu, čo sa nám môže stať v živote. Knihu určite odporúčam, pobavila ma :)

len do nej :-) (Katarína Kratoňová, 30.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zbožňujem ,,Príbehy z kabelky´´ no a táto opäť nesklamala. Je to veľmi pekná knižka na zamyslenie aký je svet okolo nás no naozaj platí jedného pekného dňa na každého príde. Podľa mňa by sa to dalo aj povedať všetko zlé je na niečo dobré človek sa poučí a časom príde že aj sklamanie a bolesť mu toho veľa dá. Hlavne treba dúfať :-)

spokojnost (Lenka, 22.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
knizocka bola super. zhltla som ju na jeden sup. velmi mila, prijemna kde tu vtipna a samozrejme obcas aj na zamyslenie knizocka. uplne oddychove citanie. moderne napisane. som velmi spokojna. tieto kabelovky mam uz vecsinu doma. este kupim poslednu a som spokojna :)

Jedného pekného dňa. (Renáta Prokopová, 15.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Už ten popis ma uchvátil.Niečo z toho-akoby som sa našla a bolo to o mne.Knihu som nečítala,veľmi by ma samozrejme potešila,vzhľadom na to,že mám najradšej reálne príbehy,knihy ktoré uvoľnia a niečomu aj priučia.Priznávam,že som pár rôčkov vypadla,..nečítala som vôbec ale vrátila som sa k čítaniu a poviem vám,je zo mňa trošku iný človek,mám rozhľad,citlivejšie vnímam a všetko si viac vážim.Kniha by mala patriť do života každého človeka.Źelám Vám krásny deň všetkým a veľa pekných písmeniek....Vaša verná čitateľka.

pobavila :)) (Danka, 14.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka ma pobavila, zhltla som ju za 2 dni:) Z popisu som sprvu váhala či ju mám vôbec kúpiť,očakávala som nudný príbeh s vopred jasným happyendom no nakoniec som rada že som jej dala šancu.Príbeh je veselý, ľahký,dej vôbec nebol taký jednoduchý,jednoznačný a priemerný ako som čakala.Naopak v každej kapitole sa stalo niečo čo som teda vôbec nečakala,páčilo sa mi že autorka život sestry a mamy hlavnej hrdinky Trudy nenapísala len ako "pozadie"ale ich súbežne rozvíjala s tým,ako sa menil život Trudy.Prepletenie jej bývalých lások bolo tiež veľmi zaujímavé a nečakané,no skrátka - neľutujem že som si knihu kúpila:)Oddych s troškou napätia a prekvapenia plný ironického humoru - pre mňa ideálne čítanie.

Dobrý pocit (Karol, 12.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napriek tomu, že nie som žena, tento príbeh je veľmi pútavo a moderne napísaný

jejo (lala, 3.5.2012) Odpovedať

tak na tuto knihu sa extremne tesim :) vyzera byt super podla ukazky, taky sviezi styl pisania... hmmm a ironia... to je moje :)
Všetky komentáre (13)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Sotva som si sadla do boxu, zo zadných dvier som uvidela prichádzajúceho Jara. Rozprával sa s vysokým mužom, ale vo výhľade mi zavadzali ľudia i boxy. Musím nájsť niečo, čo použijem ako spiderman na tvorbu pavúčích lán, prichytím to tamto o bar a... Jaro zrazu rozhovor ukončil a šiel ku mne. Cestou venoval pohľad tlieskajúcemu davu na pódiu. Videla som na ňom, že hneď nepochopil, čo sa tam deje, zrejme nadobudol dojem, že je to normálne vystúpenie. Vo chvíli, keď mu to došlo, zastal a vypliešťal na Janu oči. Dobre sa bavil. Jasné, chlapi zbožňujú, keď sa niekto točí okolo tyče. Veď aj ja by som sa tak vedela vlniť... Možno lepšie ako Jana! Ja by som im to ukázala! Z ničoho nič som zacítila, ako sa moje nohy zdvihli a v lodičkách bežali k pódiu. Namiesto po schodíkoch som si to zamierila rovno hore. Pri štveraní sa naň som musela vyložiť hore najprv jednu nohu do výšky asi jedného metra, potom druhú. Aj v tom hluku som začula, že sa mi šaty niekde roztrhli.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x