bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Upírske denníky 10 - Posadnutí démonmi

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Séria:Upírske denníky (10.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Upírske denníky 10 - Posadnutí démonmi

V Temnom rozmere číhajú na Bonnie temné hrozby. Podarí sa Elene a Stefanovi dostať k tajomstvu kitsune, získať magickú Silu a zachrániť Bonnie? Mestečko Fell´s Church sa stále viac podobá na mesto duchov. Pod vplyvom mágie sa situácia mení na boj detí proti dospelým. Vo svete úplného chaosu už nie je čas na lásku. Alebo žeby predsa?

Detaily o knihe

Názov: Upírske denníky 10 - Posadnutí démonmi

Originálny názov: The Vampire Diaries :The Return :Vol.3 : Midnight

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super čítanie (Michaela Rafajová, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď sa mi dostala do rúk, tak som nevedela, čo skôr. Či ju najskôr obaliť alebo hneď začať čítať. Potom som hltala písmenko za písmenkom, slovko za slovkom, očakávajúc, čo sa stane na konci. Som dosť nedočkavá a tak väčšinou čítam najprv epilóg knihy a tu to nebolo inak. Keď som ju dočítala, tak som sa nevedela dočkať ďalšieho dielu...Moje naj čítanie sú rozhodne Upírske denníky!!!

Od 10 k 5 (Katka, 8.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Ked sa pred pár rokmi objavila nová vlna upírskych príbehov, brala som ich všetkými 10. Prvé knihy série, super čítanie, aj keď už nie som teenegerka. Ako vsak príbeh pokračoval v podstate ani jedna kniha nekončila happyendom a vždy sa nakonci príbeh zamotával a nechával priestor na ďalšie pokračovanie. Musím povedať, že túto 10 som ledva dočítala, proste už to bolo úúúplne o niečom inom ako na začiatku. A musím priznať časti 11 a už aj 12 vôbec nemám záujem kúpiť. Je to jedna z tých sérii čo mohla skončiť po 4 knihe a bolo by to dobré. Škoda že autorka chce vyťažiť čo najviac z úspechu, ale neviem či ešte nejaký je.....

TVD (Dominika Jusková, 9.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som veľmi rada že mám túto knihu doma na poličke =) Upírske denníky veľmi rada čítam, a to že sa odlišujú od seriálu mi vôbec nevadí. Beriem to ako pokračovanie príbehu, vlastne knihy mám radšej, lebo si môžem predstavovať ako v tú chvíľu vyzerajú postavy alebo okolie v ktorom sa nachádzajú =D Túto knihu som prečítala raz dva, pri konci knihy som sa tešila že všetko dobre dopadne, ale na posledných stránkach sa to všetko otočilo. Dúfam, že budú aj upírske denníky 11, pretože som síce team Stefan, ale chcem vedieť ako to dopadne s Damonom. Celkovo sa mi kniha páčila, rozmýšľam že si celú sériu prečítam ešte raz. Páči sa mi aj to, ako autorka opisuje postavy aj maličké detaily. Tak dočítania =D

Upírske denníky (Nikola Truonogvá, 22.5.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
Tak tu musím povedať že ma táto knižka veľmi sklamala. Keď som prišla domov a začala som čítať prvú knižku zistila som že je strašne odklonená od seríalovky čo beži v telke iní popis a iné postavy a dokonca aj iní dej. Prinútila som sa prečítať prvé 4 časti aby som zistila či bude časom nejaká zaujímavá a tak som to nechala tak, pretože ma vôbec neoslovila. Síce seriál pozerám ale ten je fakt lepší. Vážne som čakala viac. Ale samozrejme toto je môj osobný názor. :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x