bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Príbeh muža

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:254
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:56

Lepšia cena: 10,91 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,17 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,99 €
Ušetríte: 1,82 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Príbeh muža

Príbeh Lukáša, ktorý sa dozvedá, že otec nie je jeho otec, dieťa nie je jeho dieťa a začína rozmýšľať, či sa vlastne ešte oplatí žiť. Opustí úplne všetkých a všetko, aby sa aj vďaka alkoholu dostal na úplné dno vlastnej existencie. Odrazí sa od neho?

Detaily o knihe

Názov: Príbeh muža

Objednávací kód NA326001

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príbeh muža (wandall, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní viacerých Hiraxových kníh som sa s chuťou pustila aj do čítania Príbehu muža. Zo začiatku som mala veľký problém sa prehrýzť úvodnými stranami. Kniha bola ťažká, deprimujúca a vyzeralo to tak, že chlap sa nakoniec sám odprace z povrchu zemského. Lenže ako v každej Hiraxovej knihe, aj v tejto nastal zlom a kniha sa dočítala prakticky sama. A koniec? Plný prekvapení. A teraz, s odstupom času tvrdím, že je to jedna z jeho najlepsších kníh. VRELO ODPORÚČAM

Pohladí dušu (Miroslava Pagáčová, 26.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Že Hirax je skvelý auto, o tom niet pochýb. Avšak pri prvých stránkach tejto knihy som ja pochybnosti mala. Nezaujala ma, všetko sa zohralo tak rýchlo. Prirýchlo. Dezilúzia, tvorba nových ilúzií, dezilúzia. Tma a samota. Bum a čo teraz? Chvíľu som frfľala. No potom prišla jedna stránka v knihe, ktorá ma prefackala a naznačila, že vlastne len tu sa príbeh skutočne začína. Tá stránka bola plná smútku aj šťastia, depresie aj nádeje. A to, čo nasledovalo po nej, odporúčam každému. Prečítajte si Príbeh Muža, ktorý stratil všetko, stratil hlavne seba, ale nepadol.

Pribeh muza (Veronika Jurčišinová, 23.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasný príbeh, ktorý by si mal prečítať každý moderný človek žijúci v dnešnej uponáhľanej dobe, ktorý má stále viac a pritom má pocit, že má stále málo. Pre mňa bol príbeh muža pohladením po duši. Konečne ktosi poukázal na iné hodnoty než tie, ktoré sú dnes všeobecne preferované. Peniaze, úspech a pohodlný život plný vymožeností dnešnej doby nie sú všetko. Zo všetkého najdôležitejšie je nájsť vnútorný pokoj a harmóniu ako so sebou, tak so svojim okolím. Len vtedy môžeme byť dokonale šťastní, ale na to už musí prísť každý sám.. Každopádne Paľkova nová knižka je dobrým začiatkom na ceste k tomu...

Príbeh muža (Zuzana Brodzianska, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som všetky Hiraxove romány. Aj tento bol skvelý! Nevadia mi ani nadávky v knihe. Treba sa sústrediť viac na obsah ako na formu ;) Už teraz sa teším na daľšie jeho knihy, čitaju sa úžasne! :)

nič moc (Miriama Džupinková, 7.11.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Slabý príbeh s predvídateľným záverom.Dlhé filozofické reči a správanie sa hlavného hrdinu ma miestami unavovali.Možno by pomohlo knihe keby bola kratšia, možno by toľko neunavovala. Táto kniha ma teda vôbec nepresvedčila o svojích kvalitach a druhý krát by som sa k nej nevratila.

výborná (Petra Vojvodíková, 25.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
v krátkosti - dojemná, rýchlo čitateľná, veľmi zaujímavá, doslova ma "zjedla" :) ten koniec bol síce trochu zvláštny, ale musím povedať, že má Hirax novú fanúšičku :)

Pribeh muza (Denisa, 1.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Mna tato kniha zaujala od zaciatku do konca...ked som si ju kupovala, myslela som si ze to bude kniha pre muzov...ale vobec nue. Odporucam ju, je tam tej filozofie sice viac, ale neprekazalo mi to, nikedy je dobre siahnut aj po takejto knizke..:)

Nestastna forma ale pekna myslienka (Bea, 16.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Myslienka tejto knihy je naozaj pekna, aj ked trosku gycovita. Happyend je samozrejmostou. Je to zatial jedina kniha, ktoru som od Baricaka citala, ale musim uplne suhlasit s Marcelom o par riadkov nizsie. Vhodnejsi by bol strohejsi styl pisania, unavovali ma tie 5 riadkove vety, v ktorych bolo vypovedane absolutne vsetko. Chvilami som mala dokonca pocit ze autor si dal za ulohu vyjadrovat sa co najkomplikovanejsie, najfundovanejsie a s co najvacsim poctom zlozenych suveti. Ano, obcas to do knihy patri. Lenze tato je nimi preladovana od zaciatku az po koniec. Menej je niekedy viac a jednoduche vyjadrovanie este nemusi znamenat jednoducheho cloveka. Summa sumarum: strata casu to rozhodne nebola, myslienka ma oslovila len forma mi absolutne nesadla.

Príbeh muža (Miriama Bachoriková, 21.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne niekto napísal knihu inak.Toľko sme čitali príbehy žien.Koľko ženy trpia,také a také utrapy znášaju.A čo mužy?Ako vníma muž rany života? Ta tuto knihu som takpovediac zhltľa.Nedá sa na ňu zabudnuť.

Príbeh muža (S. Adamčíková, 24.2.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Moja prvá kniha od Baričáka a možno som ju čítala v "zlom období" pretože moc ma nazaujala.

Čím nás život udiví (Monika Remetová, 29.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh muža sa odohrá vo vás. Sami ho prežijete na mieste kde sa do knihy začítate, v izbe, reštaurácii, osamote či medzi ľuďmi, počas dňa či v tme noci. Hrdina zažije okamihy kedy žiadna normálnosť neexistuje. Jeho zážitky, všetci a všetko čo spozná vám spestria myšlienky ;)Sklamanie je dlhodobejší tyran, Lukáš sa musí so sklamaním spriateliť. Raz stráca chuť do všetkého vrátane žitia, inokedy si vychutnáva jedinečnosť momentov napriek všetkému, čo je v živote nešťastné. Príbeh je písaný vnímavo: nálady, hnev, farby, potešenie. Táto kniha nie je obyčajná.

Príbeh muža (FREDERIKA Kucerová, 13.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha ako iné od Paba Baričáka nesklamala. Nedokázala som sa od nej odtrhnuť ani na minútu , s postavami som bola ako keby prepetá a preživala s nimi každu sekundu. Celu knižku som prečitala za jeden deň,je to naozaj perfektne čitanie a čakam na dalšie zaujimavé knižky :-)

no neviem (Irena Koščová, 28.11.2011) Odpovedať

som sklamaný(á)
Vulgarizmy nie sú prostriedkom ale cieľom tejto knihy. Netuším, čo vlastne autor chcel povedať, netuším prečo píše, keď to nevie... Naozaj otrasná kniha.

Príbeh muža (Milka Svitekova, 26.11.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Mám rada romantická knihy. Chodím si ich pravidelne do našej knižnice,lebo ceny kníh sú pomerne vysoké. Táto kniha sa mi páčila,po čase sa k nej ešte vrátim a prečítam si ju ešte raz.Doporučila by som ju aj priateľke Prajem pekný deň
Všetky komentáre (14)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x