bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zlodejka duší 1

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zlodejka duší 1

"ZLODEJKA DUŠÍ ma zviedla. Obe príťažlivé nadprirodzené bytosti bojujúce o Evinu lásku dosiahli isté víťazstvo: jeden získal srdce Evie, druhý moje."

Detaily o knihe

Názov: Zlodejka duší 1

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Konečne kniha so zmyslom pre humor aj originalitou (Kristína Veselská, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne sa mi dostala do rúk kniha, ktorá bola originálna a písaná skvelým mladistvým štýlom! Konečne kniha, pri ktorej som plakala od smiechu. Každú jedinú vetu som hlavnej hrdinke doslova "žrala". Je to asi jedna z najlepších kníh, aké sa mi dostali po ruku. Autorka do deja zapojila asi všetko, čo čitatelia v knihe potrebujú! Kniha je jednoducho povedané... dokonalá! :)

Super! (Anna Veselková, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celá séria je už od prvého slova rýchlo zhltnuteľná, megavtipná, hypnotizujúca a akčná... nebojím sa používať práve vymyslené slová, veď v týchto knihách sa vyskytujú bežne. Neviem ako vy, ale ja som sa nasmiala zdravo a veľa. Ak nesúhlasíte, vytiahnem na vás ružovú tasey a rýchlo zmením váš názor :D Vrelo odporúčam ;)

Skvelá kniha na zahnatie nudy (Monika, 2.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Zlodejka duší je veľmi príjemnou knihou. Hrdinka je vtipná, má skvelé vyjadrovanie a pri čítaní som sa nenudila. Kniha ma bavila, aj keď už nemám "násť", siahla som aj po pokračovaní a určite sa bude páčiť určite všetkým, ktorí majú radi dievčenské romány s prímesou fantasy. Nejaký hlbší zmysel v knižke nehľadajte, ale je príjemnou oddychovkou.

Autorka dala hlavnej hrdinke do úst doslova britvu, taký mala podrezaný jazyk. ♥ (→Michelle ;)←, 28.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zlodejka duší ma dorazila svojou humornou stránkou. Čo strana to vychytané vety, ktoré ozaj vyčaria úsmev na tvári. Autorka dala hlavnej hrdinke do úst doslova britvu, taký mala podrezaný jazyk. Kniha sa čítala sama, dej plynul a plynul až som skončila na poslednej stránke a ...... á...... á...... CHCEM SI PREČÍTAŤ DRUHÚ ČASŤ. Takže skláňam klobúk dole, dobrá práca. Celkový dojem knihy je dobrý Zlodejka duší je síce prepracovaná svojím spôsobom a udrží čitateľa pri knihe dosť dlhý čas, ale predsa len je pre mladšie ročníky. Som zvedavá, ako bude príbeh pokračovať.

úžastná (Aneta Petrejová, 11.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je pre milovníkov sci-fi.A takou milovníčkou som aj ja.Moc sa mi páčil dej tejto knihy , bol veľmi taký odlahčený , nie žiadne ťažke čítanie s moc odbornými slovami, ktorým vlastne ani nerozumiete.Ihneď ma chytil dej,ako hlavna postava hľadala sama seba, hľadala kto vlastne je,či je človek alebo TO proti čomu bojuje,páčili sa mi aj romantické pasáže,bolo to veľmi pekne napísane akoby konečne zistila kam patrí, zdotožnila som sa s hlavnou postavou, a myslím si že to je na tejto knihe to najkrajšie, chytíte ju do ruky a už ju nechcete pustít.URČITE si ju prečítajte, stojí to zato,aj ja rozmýšlam že si ju prečítam,veď jeden krát to určite nestačí!! Do toho !

Táto kniha... (Zuzana V., 5.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
... je zábavná a ľahká na čítanie. Podľa mňa, je skôr zameraná pre mladšie čitateľky, ale aj pre staršie, ktoré nemajú čas rozlušťovať nejaké posplietané deje. Naozaj to bolo príjemné čítanie.

Zlodejka :P (A. Lokšíková, 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to Kniha z ľahkým, vtipným dejom, na ktorom som sa zasmiala. Prekvapil ma aké veľké obrátky to až dostalo. Celú knihu som zhltla nedočkavosťou. Samozrejme nemôžu chýbať ani nadprirozdené bytosti, ktoré sa postarali a nepretržitý vývoj okolností.

.. (Daniela, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Stpjí zato prečítať

Kniha, od ktorej som sa nevedela odtrhnúť! (Barbora Bóriková, 8.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu mi požičala spolužiačka pred dvoma dňami. Zaujala ma už len obalom. A keď som ju začala čítať, úplne som sa vžila do deja. Dejú sa tam nečakané veci a keď už mám pocit, že nič nemôže prísť, udeje sa niečo ešte viacej šokujúcejšie. Evie som si veĽmi obľúbila, autorka ju super opísala, tak isto aj ostatných ako Vivien- zlodejka duší, Lenda- Vodný chlapec, Retha- víla atď. Túto knihu by som odporučila učite každému, kto má rád teanegerské fantasy romány, podobný je napríklad Nočný tieň. Určite vás zaujme tak ako mňa (prečítala som ju za deň, keďže som nevedela prestaŤ hladieť do knihy). :)

Plačem od smiechu! (Evelin Kissová, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je humor sám o sebe! Evie má úžasne vtipné hlášky, skvelý charakter, teenegeerskú iskru! Kniha sa číta skvele, autorka jej dala parádny dej, postavy a zaujala ma od prvej stránky! V súčasnosti nedočkavo čakám na posledný diel tejto trilógie a plačem, že už je koniec! Knihu odporúčam!

Prešibané víly (M., 11.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Tak túto knihu som čítala presne na Vianoce. Bola to úplná oddychovka. Dej bol vtipný a rýchlo plynul ,ani som sa nenazdala a obracala som poslednú stránku. Až v tejto knihe som si uvedomila ,že vlastne neznášam víly. Slizký Reth mi liezol na nervy ,ale boli chvíľky ,keď ma vedel aj pobaviť. S Evie ,ako so správnou pubertiačkou, som si rozumela a často som sa musela uškrnúť na jej vtipných vyhláseniach. Toto je presne ten tip knihy ,ktorá vám do života nič nedá ,ale nezaškodí občas si prečítať aj niečo takéto.

Zlatá (roxy, 6.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hrozne zlatá kniha. Taká tínedžerská. Tá Evie je proste úplne pošahaná a to vám dodáva taký nadlahčujúci pocit. Prečítala som ju za jeden večer aj keď som si furt slubovala, že ju prestanem čitať po tejto kapitole. Aj keď kus mi vadilo, že mala rada rožovú čo práve je nemusím ale to ju robilo ešte šialenejšou. A Reth viem, že to nebola hlavná postava ale proste sladká víla, ktorá ju chcela mať iba pre seba. Mám slabosť pre chlapcov ktorí si chránia a sú žiarliví. A ako vždy aj tu sa teším na pokračovanie. Určite bude rovnako super.

vyborna (jaroslava fikarova, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
mate dost knih len o upiroch a vlkodlakoch? ale mate radi fantasy pre mladych dospelych - young adult Fantasy. Zoznamte sa s Evie Evelyn agentkou medzinarodnej agentury pre kontrolu nadprirodzenych bytosti. Je to 16 rocna dievcina sirota. Vidi kuzelne podoby ludi... Jedina na svete s touto schpnostou. V knihe sa stretnete s vilami strigami morskymi pannami vlkodlami. kto zabija tieto bytosti a evienu kamaratku Trish? Co chce otravna vila To musite spolu s evie a lendnom zistit. Co Kniha je pisana jazykom mladych nechyba napetie a romantika

Najúžasnejšia :) (Timuš, 6.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka bola jednoducho úžasná. Pohľad na svet nadprirodzena z úplne iného uhlu pohľadu ako doteraz. Budete sa až čudovať čo všetko ste o upíroch, vlkolakoch, vílach, ježibabách a pod. ešte nevedeli :D :D Táto úžasná kniha ma neskutočne zabavila. Evie (hlavná postava) je jednoducho úžasná. :))

Úžasné! (Žofia, 5.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rada knihy s nadprirodzenými bytosťami, dokonca sa mi často stáva, že by som bola rada, keby aj existujú ... Táto kniha bola úúúúúplne super . Nevedela som sa od nej odtrhnúť . Vrelo odporúčam ;)

Oddychové (Simona, 3.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Od tejto knihy som možno očakávala viac, ako pocit, ktorý vo mne zanechala. Bola písaná veľmi svieže, ľahko sa čítala, ale postavy mohli byť opísané hlbšie a dejové línie viac rozvinuté. Po jej dočítaní som bola sklamaná. Autorka však rozvinula svet nadprirodzena o niečo viac ako sa mu venujú iní autori, za čo ju oceňujem. K tejto knihe sa raz určite vrátim, no nie dokým neprejde aspoň rok, či dva.

:) (Denisa Bužiková, 28.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, zaujímavá a originálna hlavne tím že sa nezaoberá čisto len vlkolakmi alebo anjelmi ale viacerými mystickými tvormi. Navyše je tu dávka romantiky :)

Môže byť :) (Lucia Golianová, 15.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Milá, nenáročná knižka, určená skôr pre čitateľky násťročné. Téma mystických a nadprirodzených bytostí je tu rozvinutá viac, než v iných kníhách (nielen upíry, anjel, vlkodlak a pod.), čo je veľmi pôsobivé. Celkové spracovanie však podľa môjho názoru zaostáva, je len také povrchné. Hodilo by sa to ešte trochu rozpracovať. Ale ako oddychové čítanie, od ktorého neočakávate príliš veľa to postačí :)

Pútavé (Jana Liptáková, 13.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je vhodná aj pre mladšie čitateľky. Ponúka ľahké ale pútavé čítanie s motívom lásky.

Dokonalá (Mária Dugovičová, 11.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nedávno som túto knihu dočítala a musím povedať, že bola naozaj skvelá, každému ju odporúčam, kto má rád sci-fi a fantasy knihy. Môžem povedať, že táto je jedna z najvydarenejších kníh akú som poslednú dobu čítala. :)

Pekná kniha, ktorá ma hneď zaujala (Jana Džuková, 11.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá kniha.

Osviežujúce (Blanka Bieliková, 15.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak ste uťahaní a potrebujete dobiť baterky, tak táto originálna, ľahká, zábavná knižka so zaujímavým motívom Vás pobaví.
Všetky komentáre (22)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x