bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Stefanove denníky 2: Túžba po krvi - Upírske denníky

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stefanove denníky 2: Túžba po krvi - Upírske denníky

Stefan a Damon sú teraz upíri a musia sa vyrovnať následkami svojho osudu. Mystic Fall´s už nie je pre nich bezpečným miestom. Aby unikli lovcom upírov, rozhodli sa uniknúť do New Orleans.
Damon stále smúti nad stratou Katherin, ale New Orleans ponúka množstvo neodolateľných pokušení. Stefan sa zamiluje do dievčaťa a jeho vôľa odolať túžbe po krvi je vystavená ťažkej skúške. Stretne skupinu upírov, ktorí ho naučia, ako prežiť a nezabíjať pri tom ľudí. Damon ide vlastnou cestou, čo mu však prinesie problémy. Zajme ho sadistický lovec upírov. Stefan vie, že musí svojho brata zachrániť. Bude musieť obetovať svoju novú lásku, aby pomohol Damonovi?

Detaily o knihe

Názov: Stefanove denníky 2: Túžba po krvi - Upírske denníky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Bezchybná (Natália Krištofová, 14.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pre mňa úžasná kniha. Určite odporúčam tým, ktorí pozerávajú seriál. Konečne som sa dozvedela, ako sa vlastne stali upírmi a čo všetko sa stalo, kým stretli Elenu. Jednoducho, The vampire diaries fans - túto knihu musíte mať ;)

SUPER (Michaela Rafajová, 15.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na skvelé dielo sa dá urobiť naozaj dobré pokračovanie. Denníky sú sami o sebe úžasné. Táto kniha poukazuje na to, ako sa bratia Salvatorovci začali so svojou premenou vyrovnávať. Ja osobne si myslím, že dosť dopĺňa dej, lebo v seriály nikde neukázali, prečo je Stefan svätuškár a Damon krvilačná šelma. Každí milovník denníkov by si ju podľa mňa mal prečítať, lebo dosť odhaľuje.

hmm... (Kristína Polákova, 11.1.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
knihe chýba hlbšia zápletka a nachádza sa tam príliš málo napätia!Mam rada The Vampire Diaries preto som to aj čítala.Ale viac sa mi páči seriál než táto kniha.Nič proti ale niekedy tam napísali úplne niečo iné ako je v druhej knihe.Mne osobne sa táto kniha ale vôbec nepáčila bohužiaľ.

nechápem (Lucia Čulenová, 30.11.2011) Odpovedať

priemerná kniha
Túto sériu som sa rozhodla čítať len preto, že som veľkým fanúšikom seriálu The Vampire Diaries a podľa všetkého knihy nám mali vykresľovať dianie od Stefanovho a Damonovho znovuzrodenia až po dobu kedy sa vrátili do Mystic Falls. Ale tak ako aj v prvej knihy boli nezrovnalosti s dejom seriálu, tak sú aj tu. Pretože Stefan s seriály stretol Lexi na bojovom poli a v knihe ju stretol v New Orleanse v mäsiarstve. Autori by sa asi mali uvedomiť ako to v skutočnosti bolo.... Knihu neodporúčam ľuďom, ktorý nevydeli seriál, pretože pre nich bude kniha dosť nudná q nepochopiteľná

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x