bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Temné vízie 1 – Zvláštna sila

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Temné vízie 1 – Zvláštna sila

Študentku strednej školy Kaitlyn pre jej nezvyčajné oči a jasnovidecké schopnosti považujú za čarodejnicu. Keďže ľudia sa jej boja, nemá nijakých priateľov. A tak prijme pozvanie do Zetesovho inštitútu, aby začala nový život a študovala s rovesníkmi s podobným neobvyklým nadaním. Kaitlyn tu spozná dvoch príťažlivých spolužiakov – sympatického Roba, ktorý svojou liečivou silou rozdáva len dobro, a tajomného a nebezpečného Gabriela s telepatickými schopnosťami. Študenti postupne odhaľujú, prečo ich do inštitútu priviedli. A Kaitlyn sa musí rozhodnúť, komu veriť... a koho milovať.

Detaily o knihe

Názov: Temné vízie 1 – Zvláštna sila

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

čo ja na to (Betka, 17.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dievča má schopnosť. Vidí budúcnosť. Vie ju nakresliť, popísať, ale len vtedy ak sa jej objaví. Ju aj ďalších troch či štyroch zoberú do Zantesovho domu, kde budú skúmať ich moc. Jeden vie liečiť, jeden číta myšlienky. A ona spoznáva čo pred tým nevedela. Zisťuje, že nie je sama a že sa viac nemusí báť vyjsť na chodník. Tu má iné problémy. Nevie sa rozhodnúť medzi dvoma chalanmi a tak vlastne ani medzi dobrom a zlom. Ale v tom dome sa deje niečo, čo nevidia. Niečo sa plánuje s nimi. A oni na to začínajú prichádzať. Zantes nie je tým za koho ho považovali. Je to fajn čítanie. Také fantasy. Páčila sa mi táto kniha. Bola naozaj dobrá. No mali taký koniec, že by som si hneď najradšej prečítala ďalšiu časť, čo si myslím, že je práveže dobré. Takže jej dávam 9/10. Od autorky série upírskych denníkov. Síce som ju čítala dávno, no rozmýšľam nad tým, že si od kamožky požičiam ďalšiu časť tejto série. Je proste fantastická. :D Keby som ju tak teraz mala....

úžasná kniha (Karin Backová, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neviem podla čoho si vyberám knihy ale vždy si vyberiem niečo takéto .. tá kniha je neskutočne úžasná keď som prečítala prvú časť hneď som chcela aj ďalšie .. tí ktorí ste ju nečítali .. určite si ju prečítajte ... =)

úžasná kniha (Karin Backová, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neviem podla čoho si vyberám knihy ale vždy si vyberiem niečo takéto .. tá kniha je neskutočne úžasná keď som prečítala prvú časť hneď som chcela aj ďalšie .. tí ktorí ste ju nečítali .. určite si ju prečítajte ... =)

Skvelé (Dan, 14.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som sa strašne tešila. Zaujal ma názov a samozrejme obsah knihy. Bolo to niečo nové, kniha má veľmi dobrú myšlienku. Keď som ju začala čítať, okamžite ma vtiahla do svojho deja a už som nemohla prestať. Dej bol skvelý, stále sa udialo niečo zaujímavé. Čítala som niekoľko hodín, až som sa odrazu ocitla na poslednej strane, z čoho som bola smutná a nevedela sa dočkať pokračovania. Čo najskôr som šla do kníhkupectva. A aby som ani potom už nemusela čakať, kúpila som si hneď aj tretiu časť. Naozaj odporúčam, do tejto série kníh som sa strašne zamilovala, dej ma ovládol, taktiež ako postavy, ktoré dokonalo pasujú. Milujem takéto knihy. Úžasná kniha, určite nebudete ľutovať. :D

Dobré spracovanie (Evelin Kiss, 8.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Smithová je autorka dobrá, má svoje muchy, ale vie vytvoriť príjemné oddychovky. Toto je jedna z nich. Zaujímavý nápad, zvláštne schopnosti pár jedincov, charaktery a dej nenudí a dobre sa číta. Na konci nečakané odhalenie, ktoré ma vyviedlo z miery a dobrá spolupráca kamarátov. Plusom je, že séria má iba 3 tenké diely, ktoré zhltnete za deň. Odporúčam.

veľmi dobré (Andy, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak pri tejto knihe som urobila rekord - začala som čítať ráno a poobede o 14:00 som bola na konci. A začala som sa hnevať sama na seba, že ešte nemám druhý diel :) Kniha sa číta doslova sama. Je napínavá, neodhalila som žiadne hluché miesta, výborný dej, ktorý má spád, avšak žiadne zložitosti. Napriek tomu, že zápletka je ľahko predvídateľná, MUSELA som si kúpiť aj pokračovanie. Kaitlyn je zvláštna, vo svojom okolí nepochopená pre zvláštne oči a zvláštnu schopnosť predvídať prostredníctvom svojich kresieb. Keď príde ponuka vzdelávať sa v špeciálnom inštitúte, váha len chvíľu. V inštitúte ich je päť. Päť mladých ľudí, ktorí majú špeciálne schopnosti. V inštitúte ich testujú a postupne prichádzajú prvé pochybnosti, načo sú tam, čo bude s nimi ďalej, kto je v pozadí inštitútu. Záver nie je veľmi prekvapivý, no napriek tomu si myslím, že budete nútení siahnuť po pokračovaní.

:-* (Dada, 10.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je úžasná.Najprv som si myslela že bude oničom ale ako som za začítala tak som nemohla prestať. Prelúskla som ju za 1 a pol dňa.Vrelo odporúčam úžasná kniha!
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x