bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zlodeji bozkov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zlodeji bozkov

Mladá talentovaná fotografka Ema nedávno doštudovala a so snúbencom Kamilom si plánujú aj spoločnú profesionálnu budúcnosť. Ema však náhodou zistí, že pre Kamila nie je jediná. Citovo otrasená začína od nuly. Nájde si prácu v obchodnom dome. Nové prostredie jej prináša nečakané podnety, problémy i vzťahy. Sympatický riaditeľ Michal či úspešný manažér Roman nie sú jediní, ktorých zasiahne Emina krása a emotívnosť, ale ani neverný Kamil ešte nepovedal posledné slovo. Koho si napokon nerozhodná kráska vyberie? A je vzťah naozaj to, čo Ema hľadá?

Po románoch z prostredia opatrovateliek Lásky o piatej (2005) a Anglické prebúdzania (2006) napísala Martina Monošová zaujímavo koncipovanú prózu Klišé (2010), v ktorej sa zaoberá smutnou témou manželskej nevery. Jej najnovší román Zlodeji bozkov je z celkom iného súdka. Martina Monošová touto prózou dokazuje, že prostredie veľkomesta a život tzv. zlatej mládeže dobre pozná, pričom s nadhľadom a porozumením odhaľuje aj tie najtemnejšie tajomstvá.

Navštívte stránku autorky: www.martinamonosova.sk

Detaily o knihe

Názov: Zlodeji bozkov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zlodeji bozkov (Zdenka Halvoníková, 16.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príjemné čítanie na voľné chvíle :)

Zlodeji bozkov (Vladka, 1.7.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaujímavý príbeh....ako muži vedia, ženám popliesť hlavu.S dobrým koncom.Môžem ju odporúčať!

Zlodeji bozkov (Veronika Jurčišinová, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha od výbornej autorky :-) Začiatok je síce trošku pomalší, dokonca som si mohla dovoliť na chvíľku knižku aj odložiť, ale približne od polovice bol dej taký pútavý, že to už nešlo. Postavy sú vykreslené skvelým štýlom, úplne verne som si ich dokázala predstaviť a spolu s hlavnou hrdinkou som striedavo lietala v oblakoch a ocitala sa na pokraji zúfalstva. K tomu aj dosť nevtieravého humoru, prekvapivý záver, ktorý som vôbec nečakala... Skrátka zážitok, ktorý doporučujem každému :-)

Samé prekvapenia (Veronika, 17.5.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Už len podľa názvu som vedela že táto kniha bude plná prekvapení, tak aj bolo. Milé prekvapenia, zaujímavý príbeh :) Odporúčam, je to dobré čítanie :)

zlodeji bozkov (Martina Černajová, 19.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha ma až tak nezaujala, ale prečítala som ju.

Úžasne načasovaná (Mariana, 31.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha si získala moju pozornosť už od prvej strany. Niektorí čitatelia jej možno vytknú to, že si z nej veľa neodnesú, avšak ja som ocenila to, že tam nie sú žiadne prvky "rozprávok a sci-fi". Všetko je prepojené do reálneho života, kľudne by to mohol byť aj denník napr. najlepšej kamarátky. Ako spomínam v nadpise, ja som ju dostala do rúk v najideálnejšom čase, niekedy človeku pomôže aj dobrá kniha pri životných rozhodnutiach. V určitých veciach som sa s ňou stotožnila. Takže určite odporúčam :)

najprv sa mi ju nechcelo dočítať, ale potom... (J. Gablerová, 30.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
ozčítavala som ju na niekoľkokrát, pretože ma zo začiatku nezaujala, dej sa na začiatku rozbieha pomaličky, no cca v polovici knihy začne byť príbeh veľmi napínavý. Koniec bol takisto prekvapením. "Najprv sa mi ju nechcelo dočítať, ale potom... keď som ju dočítala, bolo mi ľúto, že už skončila"

pecka :) (Lenka Pethoova, 13.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha bola uplne skvela. citatela drzala stale akoby v napeti. a asi aj preto som ju precitala za jeden den :) kniha poukazuje aj na skazenost ludi v dnesnom svete. co cloveka trochu zarazi a potom ked sa nad tym zamysli tak mu dojde ze uz je mozne asi uplne vsetko...

Skutočne dobrý román (Erika, 19.7.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa číta ľahko, má strhujúci dej a atmosféru, ktorá dýcha z každej stránky. Môže byť však sklamaním pre každého, kto od nej očakáva erotiku a vulgarizmy. Ja osobne som z nej nadšená.

Veľmi pekná kniha (Daniela, 11.7.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma úplne pohltila a vtiahla do deja. Príbeh je jednoduchý, na oko obyčajný (hoci sa končí celkom netradične), ale prostriedie a dej sú predkladané čitateľovi veľmi pútavou formou. Tešil ma každý riadok,aj som sa zasmiala a aj mi bolo smutno, a tak môžem knihu iba vrelo odporúčať!

nič-moc (Lucia Kobulnická, 4.7.2012) Odpovedať

som sklamaný(á)
Dalsia z lahkych kniziek, ktore nemaju vela co povedat. Tesila som sa na toto citanie, ale vobec ma nezaujalo a kto ma rad kvalitnu literaturu z hlbsou myslienkou, neodporucam.

dá sa (Mariana, 24.6.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Po prečítaní 2 knižiek príbehov z kabelky (Rozvodu od Sáry Navarovej a Ženy vplyvného muža od Adriany Macháčovej) a tejto knihy si začínam myslieť, že dnes už môže písať každý. Nebolo to hodnotné obohacujúce čítanie, iba taká oddychovka, krátky únik z reality a preto môže byť :)

Výborné čítanie (Stanka, 16.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rada knihy s podtextom a som naozaj knihomol! Po Láskach o piatej som si kúpila všetky knihy od tejto autorky - a ani po Zlodejoch bozkov rozhodne nie som sklamaná :-) Príbeh Emy je najskôr dojímavý a potom silný, no pritom zábavný, až napokon je to super kniha, od ktorej sa nedá odtrhnúť...

Zlodeji bozkov (Silvia, 4.6.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Pre mňa bol tento titul sklamaním...dej sa stále točil o tom istom dookola, postavy nevýrazne vykreslené, myšlienkové pochody hlavnej hrdinky horšie ako zo psychatrie, stále iba plakala sama nad sebou a potom išla s každým chlapom, ktorý jej prišiel do cesty...koniec samozrejme rýchly a predvídateľný... A tie výrazy- voľkala si, valila sa ako riava, to kde sa dnes takto hovorí???Neodporúčam ani len ako oddychové čítanie- s tým úmyslom som si knihu brala na dovolenku...

Originálny príbeh v obyčajnom prostredí (Veronika, 25.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite vrelo odporúčam všetkým!!! Zaujímavý dej plný nečakaných situácií a zvratov, príbeh so súčasného prostredia a života, perfektne opísané veci a osoby - predajňu s CD som si krásne sama vedela predstaviť :) Páčil sa mi veľmi prekvapivý a pre mňa teda naozaj nečakaný záver, autorka to mala všetko parádne premyslené. Tiež som sa od začiatku knihy zamýšľala prečo ten názov - Zlodeji bozkov a som rada že aj na túto otázku som dostala odpoveď. Knihu určite odporúčam,čítala sa ľahko,chviľami mi z Emy bolo smutno, chvíľami veselo,mnohé z vecí som prežívala s ňou,pre mňa knižka mala všetko čo má dobrá knižka mať :)

Skvelá kniha - odporúčam! (Evelína, 24.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tú knihu nepustíš z ruky! - sama som neverila, keď mi ju takto odporúčali a teraz môžem ja sama povedať hlavne toto. Príjemná hlavná postava, s ktorou sa dá ľahko stotožniť, no hlavne musím oceniť celkovú atmosféru knihy a aj to, ako dobre sa Monošová číta, ale pritom má vlastný osobitý jazyk! Túto knihu si zamilujete a bude vám rovnako ako mne ľúto, že už sa skončila. Mali by podľa nej urobiť film!

Hodnotenie knihy zlodeji bozkov (andrea, 3.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mile citatelky,vrelo odporucam tuto knihu! je to fantasticke citanie, od prvych stran az po poslednu. aj keby sa vam mohlo zdat, ze dej a hlavna hrdinka je temou viacerych dnesnych kniznych titulov, tak osobity velmi lahky vtipny a sviezi jazyk autorky dava knihe dynamiku a vzbudzuje " tuzbu a hlad " po citani dalsich riadkov :-). urcite si musim precitat aj dalsie tituly martiny monosovej.

Nebojte sa!!!!!! (jjjj, 14.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky knihy z tejto edície sú ešte stále dosť odstrkované, ohovárané, porovnávané s istou, veľmi známou edíciou nemenovaného vydavateľstva ! Ale nehojte sa! Dajú sa čítať rovnako dobre, ľahko a pútavo, ako každá iná..Neodcudzujte podľa prvého pohľadu či podľa hesla "Jedna pani povedala.." Určite tých pár euro neoľutujete. A to je ďalšie +, že sú cenovo dostupné a častokrát by som povedala, že na to, aký majú obsah a počet strán aj málo stoja! Takže smelo do nich, do tejto obzvlášť, pretože toto nie je kniha, toto je ŽIVOT! O mne, o tebe, o nás ženách ! Pretože toto zažije každá z nás minimálne raz za život...

Jedna z najlepších kníh za posledné obdobie! (Janka R., 10.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čítam veľa a rada v každej voľnej chvíli. Táto kniha ma príjemne prekvapila témou, ktorá sa na prvý pohľad zdala banálna, preto som bola zvedavá, o čom to bude. Moje očakávania však boli vysoko uspokojené. Knihu som nielenže okamžite doslova zhltla, ale asi od druhej tretiny boli hrdinovia pri mne po celý deň. Keď som nemohla čítať, myslela som na nich ako na skutočných reálnych ľudí, keď som potom čítala ďalej, musela som s nimi plakať aj sa smiať. Bolo ľúto len jedno: že sa kniha skončila.

Velmi dobra kniha! (Erika, 8.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak napisem, ze kniha sa mi velmi pacila, nie je to celkom tak, pretoze bola vynikajuca. Uplna literarna lahodka, pocinajuc vykreslenim postav, atmosferou, dejom, napatim, rozuzlenim, no hlavne sposobom ako je napisana. Ak by sme tuto autorku nemali, museli by sme si ju vymysliet:-)

Nepustíte z ruky až do konca! (Klaudia, 3.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh sa rozvíjal postupne ako kvet, pomaly naberal na sile a napokon ma dej celkom pohlitil svojou pútavosťou. Po prečítaní mi bolo ľúto, že kniha nemá druhý diel. Rada čítam, priatelia a rodina mi nič iné ako dar ani nedávajú, ale táto kniha ma milo prekvapila. Autorka výborne vystihla jednotlivé postavy, sú nielenže živé, ale aj charakterovo veľmi zaujímavé. Každý je osobitý a všetko a pritom vyvíja veľmi prirodzene. Veľmi talentovaná autorka, čudujem sa len, že tým spôsobom, akým ľahko píše, nenapísala už aspoň 10 kníh:-)

chuťovka s veľkými prekvapeniami (Danka, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite odporúčam. Zaujímavý dej plný nečakaných situácií a zvratov, príbeh so súčasného prostredia a života, perfektne opísané veci a osoby - predajňu s CD som si krásne sama vedela predstaviť :) Páčil sa mi veľmi prekvapivý a pre mňa teda naozaj nečakaný záver, autorka to mala všetko parádne premyslené. Tiež som sa od začiatku knihy zamýšľala prečo ten názov - Zlodeji bozkov a som rada že aj na túto otázku som dostala odpoveď. Knihu určite odporúčam,čítala sa ľahko,chviľami mi z Emy bolo smutno, chvíľami veselo,mnohé z vecí som prežívala s ňou,pre mňa knižka mala všetko čo má dobrá knižka mať :)

Inteligentne citanie (Slavka, Zilina, 12.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uz davno sa mi nestalo, aby som nad knihou premyslala dlho po jej precitani. Pri tejto knihe sa mi to stalo. Uvedomila som si, ze robim nieco ine a stale nad nou premyslam. Tiez sa mi pacilo, ze autorka nepouziva hrube vyrazy a neodbavuje sa na milostnych scenach. Vyborne citanie a necakanym zaverom. Odporucam vsetkym.

Nemohla som sa odtrhnut! (Jana, 4.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po dlhom case zasa jedna vyborna kniha, ktoru som doslova zhltla. Urcite si precitam aj dalsie knihy od tejto autorky.
Všetky komentáre (24)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

V tmavosivom drahom obleku pôsobil prívetivý mladík prehnane seriózne a podstatne staršie. Rozhodne by som mu nehádala dvadsaťdva. Kabát si priniesol len tak prehodený cez ruku. Títo manažéri v autách s klimatizáciou sa nikdy nevcítia do kože bežného smrteľníka, mrznúceho v mestskej doprave, preto ani jemu a ani Modroočkovi nenapadlo ponúknuť mi čosi na zahriatie.
Olšického srdečné správanie ma však zahrialo na duši, až som sa aj ja naňho škerila ako blázon: „Ani nie. Bála som sa, že ste už odišli.“
„No, nemôžem predsa len tak zrušiť naše stretnutie,“ mrkol na mňa priateľsky. „Obchodný dom sa otvára už o mesiac a ja mám strašne málo času na výber personálu. Ale myslime pozitívne a všetko sa pohne dopredu aj samo!“
Mierne bucľatá tvár, orámovaná tmavými kratšími kučerami, mu žiarila srdečnosťou. Veľké hnedé oči sa na mňa mäkko usmievali. Nebol klasicky pekný či príťažlivý, pripomínal skôr prítulného plyšiačika.
… prečo sa Kamil na mňa nikdy takto milo nepozrel? Alebo presnejšie, kedy naposledy sa na mňa takto pozrel…? Nie! Kamil, preč, preč!
Muži iba málokedy mávajú takýto výraz vrelej úprimnosti a ja som sa len ťažko bránila atmosfére dôvery bez dôverností, ktorá z neho sálala. Zdalo sa mi to hlúpe, lebo som ho videla iba druhý raz v živote, a statočne som odolávala pokušeniu dopodrobna mu opísať celú svoju anabázu s dnešnou zasneženou cestou do Bratislavy…

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x